Koko perheen pelipaketti tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Koko perheen pelipaketti tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Nickelodeon All-Star Brawl

tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, jonka sisällöstä voi nauttia koko perhe yhdessä. Mukana on mm. tuttuja sarjakuvahahmoja vilisevä Nickelodeon All Star Brawl, taistelupeli Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues, sekä suosikki poneja tähdittävä seikkailupeli My Little Pony: A Maretime Bay Adventure.

Paketti maksaa yhteensä 9,16 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues
  • MY LITTLE PONY: A Maretime Bay Adventure
  • Ben 10: Power Trip
  • PAW Patrol The Movie: Adventure City Calls
  • JUMANJI: The Video Game
  • Nickelodeon Kart Racers 2: Grand Prix
  • Little League World Series Baseball 2022
  • Lisää pelejä luvassa myöhemmin…

Peli ja lisäosat ovat -koodeja :lle. Paketti on hankittavissa aina huhtikuun 14. päivä asti.

Kommentoi

Erinomaisia metroidvania-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia metroidvania-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Blasphemous

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla edullinen pelipaketti, joka sisältää erilaisia metroidvania-pelejä kuten , sekä .

Paketti maksaa yhteensä 13,96 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Sekä nämä alennuskupongit:

  • Zapling Bygone -50%
  • Rain World: Downpour -20%

Peli ja lisäosat ovat -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös ja -alustoilla. Paketti on hankittavissa aina kesäkuun 21. päivä asti.

Kommentoi

Uutta Mortal Kombatia ennakkoon? – näin se onnistuu Kommentit pois päältä artikkelissa Uutta Mortal Kombatia ennakkoon? – näin se onnistuu

Mortal Kombat 1

1 julkaistaan 19.syyskuuta, joka meille joillekin on kuitenkin vielä vähän liian kaukana. Onneksi pelaajilla, jotka eivät malta odottaa, on joitain helpotuksen mahdollisuuksia tarjolla, sillä beta on tulossa niille, jotka ovat ennakkotilanneet kyseisen teoksen. Myös stressitestiä pelistä on tuloillaan.

Online Stress -testi vaatii tulevilta pelaajilta rekisteröitymisen täällä (WB-tili vaaditaan). FAQ:n mukaan WB vahvistaa tarkemman ajankohdan ”myöhemmin”. Lisäksi yritys korostaa, että tämä ei todellakaan ole beta, vaan ”todellinen stressitesti”.

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin takaa

Kehittäjä on paljastanut suositun taistelupelisarja Motal Kombatin seuraavan osan ja se sijoittuu ajassa taaksepäin.

Videolla nähdään monia tuttuja hahmoja kuten Shang Tsung, Liu Kang, Raiden, Scorpion, Kitana, Mileena sekä Sub-Zero. Hahmot näyttävät kuitenkin hieman erilaisilta, mihin on aiemmin totuttu.

Kehittäjä lupaa täysin uudistunutta universumia, taistelujärjestelmää, pelitiloja sekä ikonisia lopetusliikkeitä. Mukana tulee olemaan myös cameo-rooleja kuten esimerkiksi John Cena, jota näyttelee Jean-Claude Van Damme.

Mortal Kombat 1 ilmestyy syyskuun 19. päivä , ja S sekä Nintendo -konsoleille, että :lle.

Kommentoi