Seikkailupelit Oxenfree ja Tacoma ladattavissa ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa Seikkailupelit Oxenfree ja Tacoma ladattavissa ilmaiseksi

Oxenfree

Yliluonnollinen mysteeripeli Oxenfree on nyt ladattavissa ilmaiseksi Storesta. Vuonna 2016 ilmestyneen pelin on kehittänyt yhdysvaltalainen Night School Studio.

Tarinavetoisessa seikkailupelissä teini-ikäisten viikonloppu saarella keskeytyy hirvittävällä tavalla kun ryhmä vapauttaa yliluonnollisen voiman.

Oxenfree on ladattavissa ilmaiseksi Storesta maaliskuun 21. – huhtikuun 4. päivä.

Myös tarinavetoinen sci-fi seikkailupeli on ladattavissa ilmaiseksi Humble Storen kautta. Pelin on tuottanut Gone Home -pelistä tunnettu yhdysvaltalainen Fullbright.

Peli sijoittuu Tacoma -avarussasemalle ja vuoteen 2088. Tehtävänäsi on selvittää mitä tapahtui avaruusaseman miehistölle.

Voit ladata Tacoman Humble Storesta.

Kommentoi

Fysiikkapeli Relicta ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Fysiikkapeli Relicta ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

Relicta

Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi fysiikanmallinnuksella varustettua pulmanratkontapeliä Relicta.

Pelissä yritetään selvittää Chandra Base -tukikohdan mysteerejä magnetismia ja painovoimaa hyväksi käyttäen. Olet tohtori Angelica Patel ja olet yksin kuun petollisissa syvyyksissä. Tehtävänäsi on myös pitää tyttäresi hengissä.

Vuonna 2020 ilmestyneen pelin on kehittänyt Mighty Polygon ja julkaissut Ravenscourt. Pelillä on Steamissä erittäin myönteiset arvostelut ja Metacriticin Metascore on 74.

Relicta on ladattavissa ilmaiseksi aina ensi viikon torstaihin asti :lle.

Kommentoi

Galactic Civilizations III ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Galactic Civilizations III ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

Galactic Civilizations III

Avaruuteen sijoittuva vuoropohjainen strategiapeli Galactic Civilizations III on jälleen kerran ladattavissa ilmaiseksi Storesta. Peli oli aiemmin saatavilla samaisesta paikasta viime vuoden alussa.

Pelissä voit valita lukuisista eri galaktisista roduista ja alkaa valjastamaan omaa tähtien sivilisaatiotasi. Voit kehittää uusia teknologioita, suunnitella avaruusaluksia ja kansoittaa uusia maailmoja.

Peli on järjestyksessään kolmas Stardockin Galactic Civilizations -pelisarjassa ja ensimmäinen josta löytyy myös moninpeliominaisuus.

Galactic Civilizations III on ladattavissa ilmaiseksi :lle aina ensi viikon torstaihin tammikuun 20. päivä asti.

Kommentoi