Seitsemänvuotias Diablo III saa edelleen uutta sisältöä – lisää kausia ja uusia voimia tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Seitsemänvuotias Diablo III saa edelleen uutta sisältöä – lisää kausia ja uusia voimia tulossa

Yli seitsemänvuoden iästään huolimatta suosittu roolipeli III saa jatkuvasti lisää sisältöä. on valmistautunut julkaisemaan pelin kauden 18, joka tuo peliin jälleen uuden teeman, uusia varustesettejä kaikille hahmoluokille, sekä liudan uusia Legendary -taitoja. Päivityksen kerrotaan tuovan myös tasapainotusta ja parantaa pelikokemusta entisestään.

Vuonna 2012 alunperin ilmestynyt peli on saanut kausipäivityksiä tasaiseen tahtiin. Ensimmäinen lisäosa III: Ultimate Evil Edition ilmestyi vuonna 2014. Pelin suosituin 11 kausi ilmestyi vuonna 2017, peliin ilmestyi tällöin paljon toivottu Necromancer -luokka. Samaan aikaan peli lanseerattiin myös Playstation 4 ja One -konsoleille. Switchille peli saapui viime vuonna.

työstää myös samalla seuraavaa Immortal -mobiilipeliä. Pelin julkaisuajankohta on vielä pimennossa, mutta se saapuu iOS ja laitteille.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi