Seitsemänvuotias Diablo III saa edelleen uutta sisältöä – lisää kausia ja uusia voimia tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Seitsemänvuotias Diablo III saa edelleen uutta sisältöä – lisää kausia ja uusia voimia tulossa 104

Yli seitsemänvuoden iästään huolimatta suosittu roolipeli saa jatkuvasti lisää sisältöä. on valmistautunut julkaisemaan pelin kauden 18, joka tuo peliin jälleen uuden teeman, uusia varustesettejä kaikille hahmoluokille, sekä liudan uusia Legendary -taitoja. Päivityksen kerrotaan tuovan myös tasapainotusta ja parantaa pelikokemusta entisestään.

Vuonna 2012 alunperin ilmestynyt peli on saanut kausipäivityksiä tasaiseen tahtiin. Ensimmäinen lisäosa Diablo III: Ultimate Evil Edition ilmestyi vuonna 2014. Pelin suosituin 11 kausi ilmestyi vuonna 2017, peliin ilmestyi tällöin paljon toivottu Necromancer -luokka. Samaan aikaan peli lanseerattiin myös ja -konsoleille. Nintendo Switchille peli saapui viime vuonna.

Blizzard työstää myös samalla seuraavaa -mobiilipeliä. Pelin julkaisuajankohta on vielä pimennossa, mutta se saapuu iOS ja Android laitteille.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Kotimaisen Trials Rising -pelin neljäs kausi vie pelaajat pohjoisnavalle Kommentit pois päältä artikkelissa Kotimaisen Trials Rising -pelin neljäs kausi vie pelaajat pohjoisnavalle 24

Trials Rising

Suomalainen Trials Rising -taitopeli on julkaissut neljännen pelikautensa, joka käynnistyy tulevana torstaina 12. joulukuuta. Tällä kaudella pelaajat matkustavat pohjoisnavalle kokemaan nipun uusia ratoja, neljä uutta asua, kymmenen uutta kypärätarraa ja paljon muuta! Mukana on myös lumiolosuhteisiin sopiva uusi Scarab-moottoripyörä.

Trials Rising on pelisarjan tähän asti suurin ja kokonaisvaltaisin pelikokemus. Siinä yhdistyvät Trials-pelisarjan klassinen taitopelaaminen, uudistunut ulkoasu ja monipuoliset moninpeliominaisuudet toisiinsa. Kokonaisuus on kruunattu sopivasti äärimmäisyyksiin menevällä hauskalla toiminnalla ja täysin uusin ominaisuuksin.

Trials Rising on saatavana sekä -, - ja -pelikonsoleille että :lle.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Kerbal Space Program sai uuden Breaking Ground -lisäosan konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Kerbal Space Program sai uuden Breaking Ground -lisäosan konsoleille 25

Kerbal Space Program: Enhanced Edition

Hullunkurinen avaruuslentosimulaattori Kerbal Space Program: Enhanced Edition on saanut toisen lisäosansa Breaking Ground. Lisäosa tuo peliin lisää tekemistä sen jälkeen kun uusia planeettoja tai muita taivaankappaleita on löytynyt.

Lisäosa tuo peliin uusia taivaankappaleita kuten meteoriitteja, kraatereita, jäätulivuoria jne. Myös pitkään peliin toivotut uudet robotiikat tulevat lisäosan mukana: sarana, mäntä, roottori ja pyörivä servo.

Breaking Ground tuo myös uusia tutkimuslaitteita peliin. Rakenna sääasema tai limahavaintoasema, kuljeta se mukanasi matkoillesi ja tutki niillä löytämiäsi paikkoja.

Kerbal Space Program: Enhanced Edition on parhaillaan saatavilla ja -konsoleille.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Zombie Driver HD ladattavissa ilmaiseksi Steamistä Kommentit pois päältä artikkelissa Zombie Driver HD ladattavissa ilmaiseksi Steamistä 51

Zombie Driver HD

Zombieajopeli Zombie Driver HD on nyt ladattavissa täysin ilmaiseksi Steam -palvelusta. Pelin voi ladata aina tämän päivän iltaan klo 20:00 asti.

Erittäin myönteiset arvostelut Steamissä saanut peli sisältää auto, vauhtia, räjähdyksiä ja tietenkin verta ja zombeja. Pelissä on pelattavana tarinatila, Slaughter -selviytymistila sekä Blood Race -turnauksia. Taistele loppuvastustajia vastaan, pelasta selviytyjiä ja käytä ajoneuvoja kuten puskutraktoreita, paloautoja ja jopa tankkeja.

Zombie Driver HD on ladattavissa ilmaiseksi :lle Steam -palvelusta.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi