Selainpelien ihmeellinen maailma – ilmaisia pelejä internetissä Kommentit pois päältä artikkelissa Selainpelien ihmeellinen maailma – ilmaisia pelejä internetissä

PC Pelaaja / PC Gamer

Verkossa surffailun aikana saattaa toisinaan törmätä eri peleihin, joita voi kätevästi pelata suoraan selaimessa ilman erillistä tilin avaamista.

Aikoinaan näille peleille oli myös todella suosittuja sivustoja, kuten tai Miniclip. Kyseiset sivustot tarjosivat pelaajille useita tuhansia erilaisia pelejä.

Myös peleille kehitettyjä moottoreita on useita erilaisia, joten pelejä saa toimimaan selaimessa lähes millä tahansa laitteella.

Miksi selainpelit sitten aikanaan saavuttivat suuren suosion? Niiden helppouden ja nopeuden lisäksi oli myös yksi kolmas asia, ja se liittyi rekisteröintiin. Esimerkiksi kasinoita ilman rekisteröitymistä voi pelata ja selailla rauhassa ilman tilin avaamista. Verkossa tarjolla oleviin peleihin selaimessa ei myöskään aina tarvitse avata tiliä.

Koska erillistä tiliä ei tarvitse avata, tuovat nämä sivustot pelaajille hauskaa tekemistä todella nopeasti. Tunnetusti kukaan meistä ei halua antaa omaa sähköpostiaan tai tietojaan uudelle sivustolle, jonka on löytänyt vasta muutama sekunti sitten.

Aloitetaanpa parhaiden selainpelien tutkiminen, joita voit kokeilla verkon sivustoilla vaikka heti.

peli on julkaistu jo vuonna 2013. Sen konsepti on erittäin yksinkertainen. Akinator, eli lampun henkeä muistuttava hahmo kysyy pelaajalta erilaisia kysymyksiä.

Näiden kysymysten avulla pyrkii arvaamaan esimerkiksi sen, että mitä hahmoa sinä ajattelet juuri nyt. Tämän lampun henki ei ole mikään tyhmä tapaus, sillä se yleensä osaa arvata veikkaamasi hahmon vain muutaman kysymyksen jälkeen.

Toki sinun ei kannata aloittaa esimerkiksi omalla koirallasi tai lähikauppasi myyjällä, sillä peli pyrkii arvioimaan vain julkisuuden henkilöitä kuten urheilijoita tai elokuvista tuttuja hahmoja.

Alla olevalta videolta voit katsoa hauskan kokeilun, jossa MrTuomo-niminen tubettaja kokeilee peliä ja reagoi siihen videollaan:

Swords and Sandals 2

Olet juuri hetki sitten herännyt Rooman kaduilta, ja sinulla on vain yksi tehtävä – tulla kruunatuksi Gladiaattoriksi.

Swords and Sandals on erityisesti 2000-luvun alussa suuressa suosiossa ollut peli selaimessa.

Vinkki: Swords and Sandalds huijauskoodi on ‘’,,’’ nimen yhteydessä. Jos annat hahmollesi kyseisen nimen, ja painat ‘’Randomize Character’’ painiketta, pääset aloittamaan heti parhaalta tasolta.

Kyseisen vinkin avulla voit nopeasta kokeilla sitä, että pidätkö pelistä.

Slither.io

Slither.io on legendaarisen matopelin uusi tulema. Tässä pelissä tavoitteenasi on ohjata hiirellä ruudulla liikkuvaa matoa. Voit sitten madolla alkaa syömään ympärilläsi näkyviä hohtavia pisteitä. Vaikka peli kuulostaakin yksinkertaiselta ei se sitä ole.

Koska kyseessä on jota pelataan usean pelaajan voimin, pyrkivät muut madot syömään sinut. Tässä pelissä sopiikin loistavasti vinkki: Syö tai tule syödyksi. Pelistä on myös tehty useita eri versioita eri grafiikoilla. Tunnetusti Suomesta kotoisin olevat pelaajat rakastavat Matopeliä, joten siksi tämä selaimessa toimiva versio matopeliä vastaavilla grafiikoilla onkin loistava valinta kotimaisille pelaajille.

Kommentoi