Selviytymispelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlessa – mukana mm. SCUM ja Empyrion Kommentit pois päältä artikkelissa Selviytymispelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlessa – mukana mm. SCUM ja Empyrion

SCUM

On aika laittaa ravinnonetsimis-, rakennus- ja ulkoilutaidot testiin, sillä tarjoilee Survive or Die -pelipaketissaan selviytymispelejä kuten SCUM, sekä Empyrion.

  • Maksamalla ainoastaan euron saat How to Survive 2 -pelin.
  • Jos maksat 11,98 euroa saat aiemman lisäksi myös Empyrion – Galactic Survival, sekä Dead In Vinland -pelit.
  • Mikäli maksat 12,96 euroa saat kaikkien edeltä mainittujen lisäksi SCUM, sekä The Wild Eight -pelit.

Pelipaketti on ostettavissa aina marraskuun 17. päivä asti. Kaikki pelit ovat koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös OSX -alustalla.

Kommentoi

Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun

Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi myös pelimerkkejä retropelien suoratoistopalvelu Antstreamiin. Jaossa on 1090 Gemin paketti, joka on noin 15 euron arvoinen.

Gemejä voi käyttää pelien pelaamiseen ja erilaisten haasteiden aktivoimiseen. Voit esimerkiksi aktivoida haastavempia tehtäviä tai haastaa toisia pelaajia vuoropohjaisiin taisteluihin pelien välityksellä.

Antstream on palvelu jonka kautta voit pelata retropelejä ilmaiseksi lukuisten alustojen kautta. Saatavilla on klassikkoja kuten Asteroids, Space Invaders, Bubble Bobble sekä monia muita.

Antstream toimii PC, Linux, OSX, Amazon Fire, sekä VCS -alustoilla. Voit ladata ilmaispaketin täältä.

Kommentoi

Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin

Halo Infinite

Microsoft on yllätti aiemmin tässä kuussa julkaisemalla odotetun Infinite -pelin ilmaispelattavalla moninpelillä. Nyt pelin yksinpelikampanjasta on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Kampanjasta ei toistaiseksi tiedetä vielä paljoakaan, mutta videolla nähdään kuinka pelin päähahmo Master Chief taistelee Banishedejä vastaan.

ilmestyy joulukuun 8. päivä X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle. Pelin ilmainen moninpeli on pelattavissa parhaillaan.

Kommentoi