Selviytymispeli Chernobylite vie pelaajan tuhon keskelle: Katso ensimmäinen esittelyvideo pelin teosta Kommentit pois päältä artikkelissa Selviytymispeli Chernobylite vie pelaajan tuhon keskelle: Katso ensimmäinen esittelyvideo pelin teosta

julkaisee syksyllä 2019 selviytymispelin nimeltä Chernobylite, joka vie pelaajan kaikkien aikojen tuhoisimman ydinvoimalaonnettomuuden ytimeen – Tšernobylin laitoksen sekä viereiseen Prypjatin kaupunkiin. Chernobylite kertoo tarinaa salajuonista, kauhusta, selviytymisestä, rakkaudesta sekä pakkomielteestä, ja se ilmestyy aluksi PC:lle ja myöhemmin myös :lle sekä XboxOnelle.


Tšernobylin ydinvoimalaonnettomuus tapahtui vuonna 1986 huhtikuun 26. päivä ja pelin tarina käynnistyy tuosta päivästä. Päähenkilö on intohimoinen ja naiivi fyysikko, joka työskentelee tuhon alueella. Hän kadottaa onnettomuuden seurauksena tyttöystävänsä.

Yli 30 vuoden kuluttua päähenkilö kuulee, että saasteet Tšernobylissä jatkavat nousua yllättävän aineosan, chernobyliten vuoksi. Lisäksi huhut kertovat, että radioaktiivisella alueella on tapahtunut outoja asioita. Päähenkilö palaa Tšernobyliin löytääkseen tyttöystävänsä sekä selvittääkseen katoamisen synkän salaisuuden.

Ydinvoimala ei ole entisellään eikä pelaaja pysty varautumaan kauhuihin sekä tilanteisiin, joita joutuu kohtaamaan siellä. Hän voi vain reagoida niihin parhaalla mahdollisella tavalla.

Nyt pelin teosta on julkaistu esittelyvideo, jossa tekijät kertovat lukuisista käynneistään Chernobylissä. He valokuvasivat yksityiskohtia ja ympäristöä sekä hankkivat ideoita tulevaa peliä varten.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä :lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi