Selviytymispeli Rust saa merkittävän grafiikkapäivityksen toukokuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Selviytymispeli Rust saa merkittävän grafiikkapäivityksen toukokuussa

on yksi tämän hetken suosituimpia pelejä :llä, joka pitää jatkuvasti paikkaa Steamin pelatuimpien pelien listalla. Peli julkaistiin alunperin Early Access -palvelun kautta vuonna 2013 ja pelin virallinen julkaisu saapui vuonna 2018.

Pelin grafiikat ovat kieltämättä ikääntyneet huonosti, vaikka moni pitääkin pelin visuaalista ilmettä persoonallisena kilpailijoihin verrattuna. Kehittäjä on myös huomannut ehostuksen tarpeen ja aikookin julkaista pelille kattavan kasvojenkohotuksen toukokuun päivityksessä. Facepunch Studios on vahvistanut tulevan grafiikkapäivityksen olevan pelin historian kattavin. Päivitys on vuosien työn lopputulos, joka antaa selviytymispelille tuoreen visuaalisen ilmeen. Tarkempia tietoja päivitykseen liittyen ei ole julkaistu, mutta Facepunch Studios julkaisee blogikirjoituksen aiheesta vielä tällä viikolla. Facepunch Studiosin blogi Rust -pelin päivityksiin liittyen on luettavissa täältä.

Visuaalisen ilmeen uusiminen ei ole ainut päivityksen mukana tulevista uudistuksista. Monumenttien ja rakennusten ilmaantuminen muuttuu jokaisessa sattumanvaraisesti luodussa maailmassa. Muutoksen myötä alueiden ja monumenttien olisi tarkoitus sulautua paremmin ympäröivään maailmaan. Myös Junkyard -monumentti on suunniteltu kokonaan uudelleen ja jatkossa se sisältääkin uuden nosturin ja autoromuttamon. Facepunch Studios on kuunnellut aktiivisesti fanien toiveita pelin kehityksen aikana ja pyrkinyt tuomaan peliin uutta sisältöä pysyen uskollisena pelin tyylille. Jos studion puheisiin on uskominen kyseessä todellakin on kaikkien aikojen massiivisin muutos rakastettuun selviytymispeliin.

Rust on tällä hetkellä saatavilla PC:llä ja pelin konsoliversion on tarkoitus saapua 21. päivä toukokuuta PS4 ja Xbox One -konsoleille.

Kommentoi

F1 2021 -formulapelistä saatiin ensimmäinen katsaus uudella trailerilla Kommentit pois päältä artikkelissa F1 2021 -formulapelistä saatiin ensimmäinen katsaus uudella trailerilla

Codemasters ja Electronic Arts ovat julkaisemassa uutta F1 2021 -formulapeliä heinäkuussa ja nyt pelistä on saatu ensimmäinen katsaus uuden trailerin myötä.

Pelissä on täysin uusi Braking Point -tarinatila, jossa päästään nousemaan alottelijasta ammattilaiseksi ja kokemaan formulaelämä radalla ja sen ulkopuolella. Pelistä löytyy myös aiempaa laajempi uramoodi, jota voi pelata kaksi pelaajaa samanaikaisesti. Saatavilla tulee olemaan myös kolme uutta rataa Portimão, Imola sekä Jeddah.

Pelistä löytyy myös tutut My Team -pelitila, jaetun ruudun kahden pelaajan tila, sekä lyhyempiä kausivaihtoehtoja F1 ja F2 -sarjoissa. Pelin Digital Deluxe -versioon kuuluu myös seitsemän ikonikuljettajaa, joita voit käyttää My Team -pelimuodossa. Mukana on mm. Michael Schumacher, Ayrton Senna sekä Alain Prost.

Uuden sukupolven PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleilla peli tukee parannettuja grafiikkaominaisuuksia sekä nopeampia latausaikoja.

F1 2021 -formulapeli ilmestyy heinäkuun 16. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle Steamin kautta. Pelin ennakkoon tilaavat saavat pääsyn peliin kolmea päivää aikaisemmin.

Kommentoi

Riders Republic -extreme-urheilupeli ilmestyy syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Riders Republic -extreme-urheilupeli ilmestyy syyskuussa

Riders Republic

Riders Republic -urheilupelissä erilaiset vauhtilajit yhdistyvät kiehtovaksi sosiaaliseksi leikkikentäksi. Se on paikka, jossa pelaajat voivat haastaa toisensa erilaisiin extreme-urheilun lajeihin vauhtia ja vaaroja uhmaten. Upean avarassa ja monimuotoisessa pelimaailmassa pelaajat voivat kisata toistensa kanssa tai haastaa itsensä rikkomaan omat ennätyksensä toinen toistaan kiehtovimmilla radoilla. Lajeina ovat maastopyöräily, laskettelu, lumilautailu ja liitopukulentäminen perinteisesti sekä raketein. Olipa laji mikä tahansa, luvassa on upeita maisemia ja hurjia kisoja avoimessa maastossa.

Pelimaailman henkeä salpaavat maisemat koostuvat niin karuista kanjoneista kuin lumisista vuoristakin. Peli viekin pelaajan vaikuttavalle virtuaalimatkalle läpi erilaisten luonnonpuistojen. Vaikuttavat kohteet, kuten Bryce Canyonin, Sequoian, Zionin, Canyonlandsin ja Grand Teton kansallispuistot sekä Yosemiten laakso ja Mammoth Mountain ovat kaikki tarkasti mallinnettuja osaksi yhtenäistä pelimaailmaa.

Luvassa on runsaasti tekemistä niin yksin kuin hurjissa moninpelikoitoksissakin. Tällaisia ovat esimerkiksi erilaiset kisaetapit ja temppuradat sekä peräti 50 pelaajan valtavat massalähdöt. Lisäksi mukana on erilaisia verkkopeliturnauksia ja muita kisoja.

Urapelitilassa pelaaja voi luoda pelihahmolleen mainetta ja nimeä eri lajeissa, luoda piste-ennätyksiä eri tilastoissa ja muodostaa sponsorisopimuksia menestyksen siivittämänä. Lisäksi pelaaja voi luoda omaa tyyliään erilaisin varustein ja asukokonaisuuksin.

Riders Republic on sulava pelikokonaisuus, jossa näyttävä hahmoanimaatio yhdistyy yksityiskohtaiseen ja virtaviivaiseen peligrafiikkaan sekä luonnolliseen äänimaisemaan. Tarkat pelikontrollit ja hyvä pelattavuus muodostavat nautinnollisen ja jännittävän pelikokemuksen. Lisäksi peli tukee monipuolista ristiinpelaamista eri pelialustojen välillä.

Riders Republic julkaistaan 2. syyskuuta 2021 sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleilla että :llä Epic Games- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli tulee saataville Google Stadia- ja Ubisoft+ pelitilauspalveluihin.

Kommentoi