Session: Skate Sim -skeittipeli saapuu Switchille maaliskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Session: Skate Sim -skeittipeli saapuu Switchille maaliskuussa

Session: Skate Sim

PAN Finlandin jakelema ja NACONIn julkaisema Session: Skate Sim -skeittipeli saapuu Switch -pelikonsoleille 16. maaliskuuta.

Viime syksynä julkaistu Session: Skate Sim -rullalautasimulaatio sai nopeasti ylistävää palautetta ja kehuvia arvosteluita pelin realistisesta otteesta. Peli löysikin pian yleisönsä erityisesti skeittauspelien fanien keskuudesta. Maaliskuussa peli julkaistaan myös Switch -pelikonsoleille, joiden myötä myös Nintendo-pelaajat saavat nauttia haastavasta, mutta palkitsevasta skeittisimulaatiosta. Nintendo-version myötä pelin hallittavuutta on parannettu ja oppimiskynnystä madallettu. Pelikonsolin ohjaimia on hyödynnetty entistä paremmin hahmon ja skeittilaudan hallinnassa.

Peliä ovat olleet tekemässä skeittausta rakastavat pelaajat, jotka tietävät millaisia ominaisuuksia rullalautailua simuloivalta peliltä vaaditaan. Näin on päästy mahdollisimman lähelle autenttista ja yksityiskohtaista kokemusta rullalautailun parissa. Session: Skate Sim vie pelaajan Yhdysvaltoihin lajin kultakaudelle ja tutustuttaa pelaajat moniin suurkaupunkeihin. Pelissä nähdään tärkeitä kaupunkeja, kuten Washington D.C., New York ja San Francisco. Nämä ikoniset ympäristöt tulevatkin tutuksi skeittaajalle, kun rullalaudalla haastetaan toinen toistaan kiehtovammat paikat, joissa temppuja ylipäätään voi tehdä.

Viehätys ei jää vain kiinnostaviin paikkoihin, sillä kaiken keskiössä ovat itse skeittaaja ja rullalauta sekä erilaiset temput. Jotta nämä luonnistuisivat mahdollisimman aidosti, on lautailun fysiikka mallinnettu tarkasti. Peliohjaimen tattiohjaimilla ohjataan skeittaajan jalkoja, jonka ansiosta hallittavuus on tarkkaa ja monipuolista. Näin voidaan määrittää lautailijan tasapaino ja kehon asento, joka puolestaan vaikuttaa tehtäviin hyppyihin, laskeutumisiin ja liukuihin. Kehonhallinta onkin kaikki kaikessa sekä lautaa liikuttaessa että temppuja tehtäessä.

Peliin on mallinnettu kuusitoista veteraaniskeittaajaa, joiden ansiosta peli tuntuu osalta todellisuutta. Näistä jokaisella on oma skeittaustyylinsä, joka myös välittyy pelaajalle hahmoa ohjattaessa. Pelin omalla videoeditorilla voidaan luoda upeita videoleikkeitä, joita voidaan myös jakaa muille nähtäväksi. Pelin kamerassa on hauskoja työkaluja, kuten vaikkapa 90-lukulaisen tunnelman lisäävä kuvasuodin.

Pelissä on monipuoliset mahdollisuudet pelihahmon ja skeittilaudan räätälöintiin. Pelissä olevista haasteista voi tienata pelirahaa, joilla voi ostaa varusteita, vaatteita ja erilaisia koristeita. Näin jokainen voi tuunata pelihahmostaan ja skeittilaudastaan persoonallisen. Kokonaisuuden viimeistelevät tunnetut tuotemerkit, kuten Fallen, Zero, GrindKing, Thankyou, HIJINX Net, Antilanta, Roger Skate CO, No-Comply ja iDabble. Yhteensä skeittilaudan vaihdettavia osia löytyy runsaat 250 erilaista. Näitä ovat erilaiset renkaat, gripit ja muut vaihto-osat.

Session: Skate Sim ilmestyy 16. maaliskuuta Switchille. Peli on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -pelikonsoleille että :lle.

Kommentoi

Blood Bowl 3 -fantasiapalloilu päivittyi – ilmainen kausipassi tarjolla Kommentit pois päältä artikkelissa Blood Bowl 3 -fantasiapalloilu päivittyi – ilmainen kausipassi tarjolla

Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema fantasiaurheilupeli päivittyi muun muassa peliyhteisöltä saadun palautteen perusteella.

Helmikuussa julkaistu Bowl 3 ja sitä kehittänyt Cyanide-pelistudio eivät ole jääneet lepäämään laakereillaan, vaan peliä on ahkerasti sekä korjattu että päivitetty heti julkaisun myötä. Pelintekijät ovatkin seuranneet tarkasti peliyhteisöltä saatua palautetta ja reagoineet pelin teknisiin ongelmiin sekä huoliin pelin mikromaksujärjestelmästä. Peliin työstetään tällä hetkellä iso määrä erilaisia päivitystoimenpiteitä, joilla pelistä tehdään aiempaa nautittavampi ja parempi kokemus.

Bowl 3 -fantasiapalloilu on suunniteltu alusta alkaen pitkäkestoiseksi ja alati kehittyväksi urheilupeliksi, johon tuodaan tasaisin väliajoin uusia ominaisuuksia ja erilaisia sisältöpäivityksiä jatkokehityksen myötä. Pelintekijät tiedostavat, että pelin rungon ja keskeisten ominaisuuksien täytyy olla kunnossa, jotta pelaajat voivat nauttia vauhdikkaasta ja tapahtumarikkaasta pelistä heti alusta alkaen.

Tänään julkaistu pelipäivitys korjaa yhden yleisimmistä mikromaksukysymyksistä. Nyt pelissä ostetut tai ansaitut common-, rare- tai -tason varusteet ovat käytössä rajoittamattomasti eri joukkueissa saman pelipaikan pelaajilla. Tämän myötä erillisiä kypäriä tai olkasuojauksia ei tarvitse ostaa erikseen saman pelipaikan muille pelaajille. Tähän jo rahaansa käyttäneille pelaajille ostosumma hyvitetään palauttamalla näille pelin sisäistä Warpstone-valuuttaa.

Lisäksi pelintekijät päivittävät pelin mekaniikoita ja toimintoja ahkerasti turnausta edeltävän esikauden aikana. Päivityksissä huomioidaan erityisesti pelaajayhteisöltä saatu palaute, joiden myötä peliin voidaan tehdä tärkeitä muutoksia ennen kisakauden alkamista. Erityistä huomiota kiinnitetään kisakauden toimintoihin, kuten rankkausjärjestelmään, otteluparien löytämiseen ja ylläpitotyökaluihin. Ensimmäinen kisakausi alkaa toukokuussa, joten hienosäätöihin ja korjauksiin ehditään reagoida hyvissä ajoin.

Pelistudio haluaa myös palkita pelin pelaajat kärsivällisyydestään tarjoamalla näille ilmaiseksi pelin ensimmäisen kisakauden kausikortin. Se sisältää uuden joukkuetyypin, tukun lisäominaisuuksia ja 50 palkintotasoa.

Samalla pelintekijät haluavat kiittää pelaajia saamastaan palautteesta, tuesta ja kärsivällisyydestä pelin kehittämisen ja korjausten kanssa.

Bowl 3 on saatavilla 5, PlayStation 4, ja S, One -konsoleille että :lle.

Kommentoi

Shakkia ja sotalaivoja tarjolla Epic Gamesin viikon ilmaispeleissä Kommentit pois päältä artikkelissa Shakkia ja sotalaivoja tarjolla Epic Gamesin viikon ilmaispeleissä

Chess Ultra

Epic Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi Chess Ultra -shakkipeliä sekä World of Warships -pelin Ishizuchi aloituspakkausta.

Chess Ultra on alunperin vuonna 2017 ilmestynyt korkealaatuisilla 4K-grafiikoilla varustettu digitaalinen shakkipeli. Pelistä löytyy verkkomoninpelin lisäksi shakin suurmestarien hyväksymä tekoäly sekä VR-tuki. Voit ladata pelin täältä.

Lisäksi Epic Games Store tarjoilee ilmaiseksi Ishizuchi -aloituspakkausta World of Warships moninpeliin. Pakkaus sisältää japanilaisen Tier IV sotalaivan Ishizuchin sekä lisäksi satamapaikan, 11 Epic tason camoa, 11 Common tason bonusta sekä 5 Award -pakkausta. Voit lunastaa paketin täältä.

Kommentoi