Session: Skate Sim -skeittipeli saapuu Switchille maaliskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Session: Skate Sim -skeittipeli saapuu Switchille maaliskuussa

Session: Skate Sim

Finlandin jakelema ja NACONIn julkaisema -skeittipeli saapuu Nintendo -pelikonsoleille 16. maaliskuuta.

Viime syksynä julkaistu Session: Skate Sim -rullalautasimulaatio sai nopeasti ylistävää palautetta ja kehuvia arvosteluita pelin realistisesta otteesta. Peli löysikin pian yleisönsä erityisesti skeittauspelien fanien keskuudesta. Maaliskuussa peli julkaistaan myös Nintendo Switch -pelikonsoleille, joiden myötä myös Nintendo-pelaajat saavat nauttia haastavasta, mutta palkitsevasta skeittisimulaatiosta. Nintendo-version myötä pelin hallittavuutta on parannettu ja oppimiskynnystä madallettu. Pelikonsolin ohjaimia on hyödynnetty entistä paremmin hahmon ja skeittilaudan hallinnassa.

Peliä ovat olleet tekemässä skeittausta rakastavat pelaajat, jotka tietävät millaisia ominaisuuksia rullalautailua simuloivalta peliltä vaaditaan. Näin on päästy mahdollisimman lähelle autenttista ja yksityiskohtaista kokemusta rullalautailun parissa. Session: Skate Sim vie pelaajan Yhdysvaltoihin lajin kultakaudelle ja tutustuttaa pelaajat moniin suurkaupunkeihin. Pelissä nähdään tärkeitä kaupunkeja, kuten Washington D.C., New York ja San Francisco. Nämä ikoniset ympäristöt tulevatkin tutuksi skeittaajalle, kun rullalaudalla haastetaan toinen toistaan kiehtovammat paikat, joissa temppuja ylipäätään voi tehdä.

Viehätys ei jää vain kiinnostaviin paikkoihin, sillä kaiken keskiössä ovat itse skeittaaja ja rullalauta sekä erilaiset temput. Jotta nämä luonnistuisivat mahdollisimman aidosti, on lautailun fysiikka mallinnettu tarkasti. Peliohjaimen tattiohjaimilla ohjataan skeittaajan jalkoja, jonka ansiosta hallittavuus on tarkkaa ja monipuolista. Näin voidaan määrittää lautailijan tasapaino ja kehon asento, joka puolestaan vaikuttaa tehtäviin hyppyihin, laskeutumisiin ja liukuihin. Kehonhallinta onkin kaikki kaikessa sekä lautaa liikuttaessa että temppuja tehtäessä.

Peliin on mallinnettu kuusitoista veteraaniskeittaajaa, joiden ansiosta peli tuntuu osalta todellisuutta. Näistä jokaisella on oma skeittaustyylinsä, joka myös välittyy pelaajalle hahmoa ohjattaessa. Pelin omalla videoeditorilla voidaan luoda upeita videoleikkeitä, joita voidaan myös jakaa muille nähtäväksi. Pelin kamerassa on hauskoja työkaluja, kuten vaikkapa 90-lukulaisen tunnelman lisäävä kuvasuodin.

Pelissä on monipuoliset mahdollisuudet pelihahmon ja skeittilaudan räätälöintiin. Pelissä olevista haasteista voi tienata pelirahaa, joilla voi ostaa varusteita, vaatteita ja erilaisia koristeita. Näin jokainen voi tuunata pelihahmostaan ja skeittilaudastaan persoonallisen. Kokonaisuuden viimeistelevät tunnetut tuotemerkit, kuten Fallen, Zero, GrindKing, Thankyou, HIJINX Net, Antilanta, Roger Skate CO, No-Comply ja iDabble. Yhteensä skeittilaudan vaihdettavia osia löytyy runsaat 250 erilaista. Näitä ovat erilaiset renkaat, gripit ja muut vaihto-osat.

Session: Skate Sim ilmestyy 16. maaliskuuta Nintendo Switchille. Peli on saatavilla , , ja S sekä -pelikonsoleille että :lle.

Tasohyppelyräiskintä Towaga: Among Shadows ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Tasohyppelyräiskintä Towaga: Among Shadows ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Towaga: Among Shadows

Sunnyside Gamesin kehittämä ja Noodlecaken julkaisema toimintapeli on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamistä.

Towaga: Among Shadows on tyylikäs 2D-räiskintäpeli, jossa pelaaja omaksuu valon mestarin roolin. Matkaa lumotun maan halki ja taistele raivoisten olentojen laumoja vastaan käyttäen voimakkaita loitsujasi.

Peli tarjoaa yli 70 ainutlaatuista kenttää, joilla pelaaja voi hioa taitojaan ja avata uusia varusteita. Neljä erilaista pelitilaa pitävät kokemuksen monipuolisena. Samalla kun kukistat pahuuden voimia, paljastuu Az'Kalarin salaperäinen menneisyys kerättämiesi esineiden kautta.

Towagan visuaalinen ilme on animaatioelokuvien inspiroima ja mukaansatempaava ääniraita luo eeppisen tunnelman taisteluihin. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Rainbow Six Siege -moninpelin tuore pelikausi tuo mukanaan uutta verta Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -moninpelin tuore pelikausi tuo mukanaan uutta verta

Rainbow Six Siege

tuo suosittuun -moninpeliin kiehtovan uudistuksen, joka muuttaa pelin luonnetta alokasoperaattoreilla. Pelin yhdeksännen vuoden toinen kausi, Operation New Blood, esittelee Recruit-uudistuksen. Sen myötä joukkoon liittyy kaksi keltanokkaa: Striker-hyökkääjä ja Sentry-puolustusoperaattori.

Näille hahmoille pelaajat voivat valita kaksi toissijaista laitetta. Tämä avaa kiehtovia uusia yhdistelmiä ja luo uusia mahdollisuuksia taktikoinnille.

Lisäksi pelipäivitys tuo mukanaan tasapainoa parantavia muutoksia Fenfirille ja Solisille. Armeijakäyttöinen piikkilanka on nyt entistä terävämpi ja vahingoittaa operaattoreita näiden liikkuessa langan läpi. Mukana on myös joukko pienempiä lisäyksiä, kuten muutoksia karttoihin ja pelimekaniikkoihin, sekä hienosäätöä pelattavuuteen.

Stadium Alpha- ja Stadium Bravo -kentät ovat käyneet läpi remontoinnin. Esimerkiksi luodinkestävien lasipintojen määrää on vähennetty ja samalla kenttien puolustettavuutta on parannettu. Versus AI -kenttävalikoima on laajentunut Coastline- ja Nighthaven Labs -kartoilla.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege on saatavana , , /S ja -pelikonsoleille että :lle. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 18.