Seuraava Battlefield 5 -kartta vie taistelut Kreikkaan Kommentit pois päältä artikkelissa Seuraava Battlefield 5 -kartta vie taistelut Kreikkaan

on tuomassa -peliin uuden ilmaiskartan Mercuryn, joka vie taistelut Kreikkaan. Kartta on pelattavissa tulevana torstaina toukokuun 30. päivä ja se on osa pelin Chapter 3: Trial By Fire -päivitystä.

Kartan taustat juurtaa toisen maailmansodan saman nimisestä operaatiosta vuodelta 1941. Pääasiallisesti kartalla Briteillä on käytössään tankkeja ja Saksalaiset hallitsevat ilmatilaa. Kartta on suunniteltu monille eri pelityypeille ja siinä on yhtäläisyyksiä aiemmista Battlefield -peleistä tuttuihin karttoihin kuten Guadalcanal, Altai Range sekä Monte Grappa.

DICE on päivittänyt peliä tasaisesti uusilla kartoilla ja pelitiloilla, kuten suositulla battle royale tila Firestormilla. Battlefield 5 ilmestyi viime lokakuussa ja se myi yli 7 miljoonaa kappaletta kahdessa kuukaudessa.

EA Sports WRC päivittyi uuden kauden ja haasteiden myötä Kommentit pois päältä artikkelissa EA Sports WRC päivittyi uuden kauden ja haasteiden myötä

-rallipelissä starttasi viides kausi tuoreella sisällöllä. Uudella kaudella luvassa on muun muassa uusia Rally Pass -palkintoja, haasteita ja nostalgiaa.

Pelissä käynnistyy uusi Rally Pass -kausi, joka tarjoaa uusia kustomointi-esineitä kuljettajalle ja autoille. Esineitä voi availla keräämällä kokemuspisteitä pelatessa. Ilmaiseksi saat 10 kpl, EA Play -jäsenenä 5 lisää ja VIP Rally Passilla vielä 15 kpl, yhteensä siis 30 kpl koko kauden aikana.

Muista käyttää edellisten kausien Rally Pass -palkinnot

Jos et ole vielä napannut kaikkia palkintoja edelliseltä kaudelta, kannattaa se tehdä ennen 4. kesäkuuta, sillä peli nollataan uuden kauden alkaessa.

Uudet Moments-haasteet

Uusi kausi tuo mukanaan myös haasteita, jotka vievät pelaajat matkalle WRC-rallihistorian tärkeisiin hetkiin. Lisäksi jokaisesta tämän vuoden 2024 oikean rallin etapista tulee peliin oma haaste noin 1-2 viikkoa myöhemmin.

Tulevia haasteita:

  • Stay on Track (Espanja): Voita tämä haastava asfalttirata vähintään 10 sekunnin erolla ja ilman autovaurioita.
  • Sunny Sunbeam (Espanja): Aika laittaa Talbot Sunbeam Lotus todellisille testeille kuumalla espanjalaisasfaltilla.
  • The Right Tyres (Chile): Onnistuuko Oliver Solbergin temppu vuodelta 2023, jossa hän nappasi voiton ŠKODA Fabia RS Rally2 -autolla?
  • Battle of Attrition (Kreikka): Tämä haaste vie vuoteen 1983 Kreikan ralliin, jossa Renault-kuljettaja joutui keskeyttämään teknisen vian takia.
  • Roulette (Monte Carlo): Vuoden 2016 Monte Carlo -rallissa Peugeot-kuljettaja joutui taistelemaan ohjauksen kanssa, mutta selviytyi silti top 10 -sijalle.

EA Sports WRC on saatavilla PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleille, että PC:lle.

EA Sports WRC sai uuden ilmaisen päivityksen – Keski-Euroopan rallin tasaiset asfaltit kutsuvat Kommentit pois päältä artikkelissa EA Sports WRC sai uuden ilmaisen päivityksen – Keski-Euroopan rallin tasaiset asfaltit kutsuvat

on julkaissut ilmaisen päivityksen rallipelilleen , tuoden mukanaan uuden Keski-Euroopan rallin. Tämä korkeanopeuksinen asfalttiralli teki debyyttinsä todellisessa WRC:ssä loppuvuodesta 2023 ja kattaa Saksan, Itävallan ja Tšekin tasavallan alueet.

Keski-Euroopan ralli on vaativa tapahtuma, erityisesti peliohjainta käyttäville pelaajille pelin käsittelymallin vuoksi. Pelaajien on hallittava huolellisesti syöttöjään ylläpitääkseen liikemomenttia korkeanopeuksisilla osuuksilla ja navigoidakseen terävien mutkien läpi. Rallin leveät pientareet tarjoavat kuitenkin mahdollisuuden rohkeisiin ohituksiin ja mutkan leikkauksiin.

Päivitys korjaa myös näytön repeilyn ongelmia, jotka olivat yleisiä pelin alkuperäisessä julkaisussa. Nämä ongelmat on merkittävästi vähennetty, ja suorituskyky ja visuaalinen laatu ovat parantuneet kokonaisuudessaan.

EA Sports WRC:n taustalla on kokenut tiimi, joka on vastannut aiemmin ja -pelisarjojen kehityksestä. EA Sports WRC on kehitetty Unreal Engine -pelimoottorin avulla.

Pelistä löytyy 18 virallista FIA World Rally Championship -rataa ja yli 600 km tietä asfaltti-, hiekka- tai lumipinnalla. Mukana on 10 nykyistä WRC, WRC2 sekä Junior WRC -autoa sekä 68 ikonista ralliautoa 60 vuoden ajalta.

Odotetuista ominaisuuksista pelissä on Dynamic Handling System, joka tarjoaa entistä realistisemman digitaalisen rallikokemuksen. Mukana on myös Builder -ominaisuus, jonka avulla täysin omanlaisen modernin ralliauton suunnittelu onnistuu aina, runkoa, osia ja sisustaa myöten.

Peliä on odotettu aina vuodesta 2020 asti kun Codemasters hankki WRC -lisenssin itselleen viideksi vuodeksi.WRC -lisenssin. Lisenssi alkaa tästä vuodesta ja kestää aina vuoteen 2027 asti. osti Codemastersin samana vuonna.

EA Sports WRC ilmestyi PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleille, että PC:lle marraskuun 3. päivä 2023.