Seuraava Fallout 76 päivitys tuo peliin NPC-hahmot ja battle royale -tilan Kommentit pois päältä artikkelissa Seuraava Fallout 76 päivitys tuo peliin NPC-hahmot ja battle royale -tilan

Fallout 76

Bethesdan vähintäänkin flopannut yritys moninpelikentälle on saamassa paljon uutta tulevalla ilmaispäivityksellään. Wastelanders -lisäosa on tuomassa peliin mm. NPC-hahmot sekä battle royale -tilan.

NPC-hahmot tuovat peliin täysin uutta tehtävää ja pitkään odotettua dialogia. Keskustelut tuovat myös pelisarjalle ominaista moraalista dilammaa. Lisäosa tuo peliin myös uusia aseita ja uuden kampanjan. Wastelanders ilmestyy myöhemmin tänä vuonna.

Nuclear Winter -lisäosa sen sijaan tuo peliin 52 pelaajan battle royale -tilan. Pelaajat kilpailevat 51 herruudesta, pelityypille ominaisen supistuvan tulirenkulan keskellä. Nuclear Winter ilmestyy tänään kesäkuun 10. päivä.

Kommentoi

Starfield -pelin ensimmäinen traileri julkaistiin Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield -pelin ensimmäinen traileri julkaistiin

Starfield

Bethesda on julkaissut kovasti odotetusta Starfield -avaruusroolipelistä on saatu vihdoin ensimmäinen traileri. Voit katsoa sen alta.

Trailerilla esitellään alkuosan taistelemista hylätyllä avaruusasemalla. Mukana on myös 100 tähtijärjestelmää, joissa on yhteensä yli 1000 eri maailmaan tutkittavaksi.

Pelissä voi myös rakentaa omia tukikohtia, värvätä niihin työntekijöitä sekä rakentaa omia lennettäviä avaruusaluksia erilaisine ominaisuuksineen.

Pelin tarina sijoittuu vuoteen 2330 ja siinä pelaajat liittyvät ryhmittymään nimeltään Constellation, jotka ovat universumin viimeisimpiä avaruuden tutkijoita. Ryhmittymä etsii muukalaisten kadonneita aarteita.

Pelin piti alunperin ilmestyä jo marraskuussa 2022, mutta julkaisua on sittemmin siirretty ensi vuoden alkuun.

Starfield ilmestyy :lle sekä Xbox Series X -konsolille, sekä tulee olemaan saatavilla Xbox Game Pass -tilauksen kautta.

Kommentoi

Viivästyneestä Starfield -pelistä saatiin uusi kuvankaappaus Kommentit pois päältä artikkelissa Viivästyneestä Starfield -pelistä saatiin uusi kuvankaappaus

Bethesda ilmoitti aiemmin tässä kuussa viivästyttävänsä kovasti odotetun Starfield -avaruusroolipelin julkaisua ensi vuoden puolella. Nyt pelistä on vuotanut uusi kuvakaappaus, jonka voit katsoa alta.

Kuva jaettiin Reddit -palvelussa ilman sen kummempia tarkennuksia. Kuvassa nähdään yksinkertaisesti pelissä oleva ovi.

on Bethesdan kovasti odotettu ” avaruudessa”, eli aiempien The Elder Scrolls -pelien kaltainen roolipeli, joka sijoittuu avaruuteen.

ilmestyy alustavasti ensi vuoden puolella Xbox Series X ja S -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi