Seuraava Fallout 76 päivitys tuo peliin NPC-hahmot ja battle royale -tilan Kommentit pois päältä artikkelissa Seuraava Fallout 76 päivitys tuo peliin NPC-hahmot ja battle royale -tilan

Fallout 76

Bethesdan vähintäänkin flopannut yritys moninpelikentälle Fallout 76 on saamassa paljon uutta tulevalla ilmaispäivityksellään. Wastelanders -lisäosa on tuomassa peliin mm. NPC-hahmot sekä battle royale -tilan.

NPC-hahmot tuovat peliin täysin uutta tehtävää ja pitkään odotettua dialogia. Keskustelut tuovat myös pelisarjalle ominaista moraalista dilammaa. Lisäosa tuo peliin myös uusia aseita ja uuden kampanjan. ilmestyy myöhemmin tänä vuonna.

Nuclear Winter -lisäosa sen sijaan tuo peliin 52 pelaajan battle royale -tilan. Pelaajat kilpailevat 51 herruudesta, pelityypille ominaisen supistuvan tulirenkulan keskellä. Nuclear Winter ilmestyy tänään kesäkuun 10. päivä.

Kommentoi

Fallout 4 saa uusinnon uuden sukupolven konsoleille ja PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout 4 saa uusinnon uuden sukupolven konsoleille ja PC:lle

Fallout 4

on julkaisemassa uusintoa 4 -pelistä uuden sukupolven konsoleille ja :lle ensi vuoden aikana. Uusinto juhlistaa pelisarjan 25-vuotista taivalta.

Peli tulee tukemaan nopeampia ruudunpäivitysnopeuksia, 4K-resoluutiota sekä tulee sisältämään muitakin päivityksiä. Mukana tulee olemaan myös uutta Creation Club -sisältöä.

Peli ilmestyi alunperin vuonna 2015 ja One -konsoleille sekä :lle. Viime vuonna peli sai Series X -konsoleille FPS Boost päivityksen, joka nosti ruudunpäivitysnopeuden 30 ruudusta 60 ruutuun sekunnissa.

Kommentoi

Tältä näyttää tulevan Fallout -sarjan kulisseissa – katso kuvat Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tulevan Fallout -sarjan kulisseissa – katso kuvat

Suosittu post-apokalyptinen roolipelisarja on muuntumassa tv-sarjaksi Prime Videolle. Nyt tulevan sarjan lavasteista on saatu kuvia. Voit katsoa kaikki kuvat alta.

Sarjan tuotannosta vastaa Kilter Films ja sarjan luojat Lisa Joy ja Jonathan Nolan ovat mukana. Bethesdan puolelta sarjan tuottajina tulevat työskentelemään Todd Howard ja James Altman.

Tuotanto on vasta alkutekijöissään ja vielä ei ole täysin varmaa pohjautuuko sarjan tarina aiempiin peleihin vai tullaanko siinä näkemään täysin uutta tarinaa. Kuvissa kuitenkin vilahtaa erehdyttävästi 3 -pelin alkuosasta tuttu lasten huone.

Kommentoi