Seuraava Forza saattaakin olla uusi Forza Horizon Kommentit pois päältä artikkelissa Seuraava Forza saattaakin olla uusi Forza Horizon

Forza Horizon 4

Uutisoimme aiemmin tänä vuonna uuden Motorsportin julkaisusta. Nyt kuitenkin näyttäisi siltä, että seuraavana saataisiinkin Forza Horizon -pelisarjan seuraava osa .

Aiheesta kertoi GamesBeatin toimittaja Jeff Grubb antamassaan haastattelussa Xbox Empire -podcastille. Pelin kehittäjät Playground Games ei kuitenkaan ole vielä kommentoinut aihetta.

paljasti tulevan -pelin Xbox -tapahtumassaan heinäkuussa 2020. Peli on parhaillaan kehitteillä Turn 10 Studiosin toimesta ja sen on määrä ilmestyä uusille ja S -konsolille sekä :lle

Peli tukee 4K resoluutiota, 60 fps:n ruudunpäivitysnopeutta sekä siinä on tuki säteenseurannalle. Pelillä ei ole vielä toistaiseksi tarkkaa julkaisuajankohtaa.

Forza Horizon -pelisarjan viimeisin osa ilmestyi vuonna 2018 ja se on saanut lisäsisältöä tasaiseen tahtiin. Viime vuonna Forza -pelisarja sai ensimmäisen mobiilipelin kun ilmestyi.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.