Seuraavaa Battlefield -peliä saadaan odotella vuoteen 2022 Kommentit pois päältä artikkelissa Seuraavaa Battlefield -peliä saadaan odotella vuoteen 2022

Battlefield V

EA on ilmoittanut julkaisevansa 6 -pelin seuraavan sukupolven konsoleille. Vaikka ja Xbox ilmestyvätkin vuoden 2020 lopulla, uutta Battlefield -peliä päästään pelaamaan konsoleilla vasta 2022.

Syyksi yritys on kertonut haluavansa varmistaa että mahdollisimman moni potentiaalinen pelin pelaaja olisi siihen mennessä hankkinut seuraavan sukupolven konsolin. EA haluaa myös seuraavan Battlefield pelin olevan uraa uurtava ja teknologisesti innovatiivinen.

Battlefield pelejä on ilmestynyt vuosittain aina vuodesta 2002 lähtien. Nyt pelisarjan faneille tulee pitkä odotus sillä viimeisin Battlefield V ilmestyi vuonna 2018.

Kommentoi

Virtuaalinen maanviljelypeli Farming Simulator 22 tukee ristiinpelaamista Kommentit pois päältä artikkelissa Virtuaalinen maanviljelypeli Farming Simulator 22 tukee ristiinpelaamista

Farming Simulator 22

GIANTS Software on ilmoittanut, että marraskuussa ilmestyvä Farming Simulator 22 -maanviljelysimulaatio tulee tukemaan ristiinpelaamista moninpelissä. Voit siis haastaa kaverisi ja luoda yhdessä elämäsi maatilan.

”Ristiinpelaamisen onnistunut toteutus merkitsee suurta edistystä moninpelikokemukselle Farming Simulator -sarjassa. Sarjan tullessa yhä suositummaksi ympäri maailmaa ja fanien määrän kasvaessa, sekä PC:llä että konsoleilla, voimme nyt yhdistää virtuaaliviljelijöijät ilman rajoituksia.”

Kommentoi GIANTS Software -ohjelmiston julkaisupäällikkö Boris Stefan

Pelaajat voivat myös luoda oman näköisensä hahmon uuden Character Creator -työkalun avulla. Voit valita mieleisesi hiustyylin, vaatteet sekä asusteet. Vaatteita löytyy tunnetuilta alan merkeiltä kuten Case IH, CLAAS, Fendt sekä John Deere.

Farming Simulator 22 julkaistaan , Xbox Series X ja S, PlayStation 4 sekä Xbox One -konsoleilla että PC:llä ja OSX:llä 22. marraskuuta 2021.

Kommentoi

Toimintaroolipeli Tales of Arise rikkoi pelisarjan ennätyksen – myi yli miljoona kappaletta Kommentit pois päältä artikkelissa Toimintaroolipeli Tales of Arise rikkoi pelisarjan ennätyksen – myi yli miljoona kappaletta

Tales of Arise

Bandai Namcon toimintaroolipeli Tales of Arise on rikkonut pelisarjan myyntiennätyksen myymällä yli miljoona kappaletta alle viikossa.

”Olemme erittäin ylpeitä ja nöyriä nähdessämme fanien ja uusien tulokkaiden vastaanoton Tales of Arisea pelatessa. Tavoitteemme oli avata pelisarja mahdollisimman monelle pelaajalle, kuitenkin säilyttäen Tales -sarjan sielun ja ainutlaatuisuuden, jonka ansiosta pelisarja on pysynyt vahvana yli 25 vuoden ajan. Haluamme kiittää pelaajia tuesta.”

Kertoo Yusuke Tomizawa, Tales of Arise -tuottaja, BANDAI NAMCO Entertainment

Muista myös lukea Errorin arvostelu Tales of Arise -pelistä. Pelistä kehuttiin erityisesti sen kauneutta ja toimivuutta. Pelin avoin maailma olisi kuitenkin saanut olla vielä hieman avoimempi.

Tales of Arise on saatavilla , PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille ja PC:lle.

Kommentoi