Seuraavan Rainbow Six -pelin nimi vaihdettiin jälleen – katso uusi kiusoitteluvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Seuraavan Rainbow Six -pelin nimi vaihdettiin jälleen – katso uusi kiusoitteluvideo

Rainbow Six Extraction

Aiemmin Rainbow Quarantine -nimellä tunnettu jännittävä toimintapeli on nimetty uudelleen. Samalla pelistä on julkaistu uusi esittelyvideo. Extraction -nimellä julkaistava peli esitellään tällä viikolla Forward -tapahtumassa kello 22.00 alkavassa lähetyksessä.

Montrealin kehittämä peli sijoittuu Rainbow Six -peliuniversumin tulevaisuuteen. Rainbow-tiimillä on vastassa äärimmäisen vaarallisia ja rajusti mutatoituneita muukalaisloisia, joiden käytöstavat ja motiivit ovat ihmisille tuntemattomia. Pelaajille onkin luvassa intensiivisiä, kaoottisia ja arvaamattomia kohtaamisia vihamielisten muukalaisten kanssa. Lisätietoja pelistä sekä sen julkaisualustat ilmoitetaan myöhemmin.

Voit lukea lisätietoa Forward -tapahtumasta täältä.

Kommentoi

Viikingit tutuksi Assassin’s Creed Valhalla -pelin uudella Discovery Tour: Viking Age -virtuaalikokemuksella Kommentit pois päältä artikkelissa Viikingit tutuksi Assassin’s Creed Valhalla -pelin uudella Discovery Tour: Viking Age -virtuaalikokemuksella

Discovery Tour: Viking Age

Discovery Tour: Viking Age on opetuksellinen virtuaalikokemus viikinkien aikakaudesta. Kokemus tarjoaa mahdollisuuden tutustua viikinkien kulttuuriin, tapoihin ja arkkitehtuuriin Assassin’s Creed Valhalla -pelimoottoria hyödyntäen. Virtuaalikokemuksen myötä opettajat, oppilaat ja kaikki viikinkien historiasta kiinnostuneet voivat tutustua viikinkien aikakauteen pelillisin keinoin, mutta omassa tahdissaan ja ilman taisteluita tai haastavia tehtäviä.

Suosittujen Discovery Tour: Ancient Egypt– ja Discovery Tour: Ancient Greece -julkaisujen myötä virtuaalinen opetussarja syventyy viikinkien aikakauteen Pohjoismaissa ja Englannin kuningaskuntien alueella. Viikinkien ohella tutustutaan anglo-saksien maailmaan ja kulttuuriin, jotka loivat pohjan myöhemmille yhdistyneille kuningaskunnille. Näistä kansoista ja kulttuureista yhdessä viikinkien vaikutuksen myötä versoi myöhemmin koko Iso-Britannia.

Virtuaalikokemus hyödyntää pelimoottoria tuodakseen eloon menneen maailman. Sen myötä erilaiset henkilöt ja näiden tavat, rakennukset ja vaatteet yksityiskohtineen tulevat kaikkien nähtäviksi. Virtuaalikokemusta on myös syvennetty aiempiin osiin nähden ja tämä tapahtuu kerronnallisen esittämisen kautta. Virtuaalimatkaajat voivat tutustua menneeseen maailmaan tarinallisten johdatusten myötä, jotka syventävät kokemusta ja tekevät hetkistä muistettavammat. Tarina koetaan sekä viikinkien että anglo-saksien näkökulmasta ja se sijoittuu 800-luvun värikkääseen aikaan. Mukana ovat sekä Norjan jylhät vuonomaisemat ja Englannin vehreä ympäristö että Jotunheimin ja Asgardin myyttiset maailmat.

Discovery Tour: Viking Age yhdistää toisiinsa pelaamisen vuorovaikutusta ja opetuksellisen virtuaalikokemuksen rauhallista oppimista. Näistä muodostuu tyydyttävä ja palkitseva oppikokemus, joka sekä näyttää että antaa tehtäväksi kiinnostavaa tekemistä historiallisissa puitteissa. Discovery Tour: Viking Age on tehty läheisessä yhteistyössä historioitsijoiden, kuuluisten arkeologien ja akateemikkojen kanssa.

Mukana on yli 150 erilaista historiallista tapahtumaa tai yksityiskohtaa, jotka kertovat viikinkiajan sodasta ja politiikasta, päivittäisestä elämästä, uskonnosta ja magiasta, myyteistä ja legendoista, tieteestä, laista ja oikeudesta, taiteesta ja kulttuurista sekä kaupankäynnistä. Lisäksi Discovery Tour: Viking Age palkitsee Assassin’s Creed Valhalla -pelaajat 11 ainutlaatuisella lisäpalkinnolla, 25 kulissien takaista tietoa pelinteosta antavalla tiedonmurulla ja 24 erilaisella tutkimushahmolla.

Ubisoft on myös tehnyt opettajille ja opiskelijoille ohjeistuksen, joka kertoo videopelien ja virtuaalikokemusten mahdollisuuksista opetusympäristössä.

Discovery Tour: Viking Age on nyt saatavilla :lle Ubisoft Connect- ja Games -pelipalveluissa. Lisäksi virtuaalikokemus tulee saataville PlayStation 5, ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä Stadia -pelipalveluun alkuvuodesta 2022. Kaikki pelin omistajat voivat ladata Discovery Tour: Viking Age -kokemuksen ilmaiseksi. Se on ostettavissa myös erikseen, eikä näin vaadi toimiakseen varsinaista peliä.

Discovery Tour -tilan esittelyvideon voi katsoa osoitteessa .

Assassin’s Creed Valhalla on saatavilla PlayStation 5, ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta :llä. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+- ja Stadia -pelipalveluista.

Kommentoi

Huhu: Uusi Splinter Cell -peli kehitteillä Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Uusi Splinter Cell -peli kehitteillä

Splinter Cell

Ubisoft on huhujen mukaan näyttänyt vihreää valoa uudelle Spinter Cell -pelille. Peli olisi ensimmäinen sarjassa sitten vuoden 2013 pelin Splinter Cell: Blacklist.

Huhujen taustalla ovat VGC -sivuston mukaan useammat kehitystahot. Näiden mukaan peli olisi parhaillaan kehityksen alkuvaiheilla ja alustavaa paljastusta kaavailtaisiin ensi vuoden puolelle.

Vielä ei ole varmaa työskenteleekö pelin parissa Ubisoftin lippulaivastudio Montreal vai viimeisimmän Blacklist -pelin kehittänyt Ubisoft Toronto.

Alkuvuodesta 2021 Ubisoft kertoi tuovansa Assassin’s Creed ja Splinter Cell -pelejä Oculus VR-laitteille.

Kommentoi