Seuraavan sukupolven PSVR-laitteesta saatiin lisätietoja Kommentit pois päältä artikkelissa Seuraavan sukupolven PSVR-laitteesta saatiin lisätietoja

PSVR

Sonyn tulevasta -laitteesta on saatu huhujen myötä lisätietoja. Tietojen perusteella laitteessa olisi parempi näyttö ja näkökenttä sekä parannellut ohjaimet.

PSVR Without Parole YouTube -kanavan mukaan laitteen ohjaimet tunnistavat milloin kosket ohjainta ja kuinka kaukana sormesi ovat ohjaimista. Samanlaista teknologiaa löytyy mm. Googlen Soli -sirusta, joka käyttää pienikokoista tutkaa liikkeen tunnistamiseen.

Samaisen videon mukaan haluaa jatkossa julkaista AAA-tason pelit sekä normaalina, että -versiona. Jatkossa voisit valita pelaatko peliä -laitteella vai television kautta.

Aiemmin julkaistujen tietojen mukaan laitteessa on 4000×2040 pikselin resoluutio verraten aiempaan 1920×1080. Laitteesta löytyy myös katseen seuranta, joka mahdollistaa kohdistetun mallintamisen. Mukana on myös kevyt värinäominaisuus, joka voi helpottaa virtuaalilasien käytöstä aiheutuvaa pahoinvointia.

Laite tulee kiinnittymään USB-C -kaapelilla 5 -konsoliin ja laite pystyy seuraamaan ohjaimia sisäänrakennettujen kameroiden ansiosta. Tästä johtuen myös erillistä PS kameraa ei välttämättä tarvitse.

Uuden -laitteen julkaisuajankohta ja hinta on vielä toistaiseksi pimennossa.

Kommentoi

Riders Republic -urheilupelin viikon ilmaiskokeilu alkaa torstaina Kommentit pois päältä artikkelissa Riders Republic -urheilupelin viikon ilmaiskokeilu alkaa torstaina

Riders Republic

Ubisoftin lokakuun lopulla julkaistava extreme-urheilupeli tarjoaa ilmaisen tutustumisjakson jo ennen pelin julkaisua. 21.-27. lokakuuta pelattava kokeilujakso tulee saataville sekä konsoleille, että :lle ja -pelitilauspalveluun.

Kokeilujakson aikana pelaajat voivat tutustua pelin antimiin usean eri pelimuodon myötä. Näitä ovat jopa yli 50 pelaajan kesken ajettavat massakisat, kuusi vastaan kuusi -tiimeillä pelattavat tempputaistot, enimmillään 12 pelaajan kesken koettava free for all -pelitila ja kuuden pelaajan versus-kisamuoto. Lisäksi pelaajat voivat osallistua moninpelimuotoiseen Mad Challenge -haastekisaan, johon osallistumalla pelaajalla on mahdollisuus voittaa upea kisapalkinto. Massakisan kymmenen parhaan joukkoon osallistuneet pelaajat osallistuvat peliarvontaan.

julkaistaan 28. lokakuuta 2021 sekä 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille että :lle ja Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli tulee saataville Google Stadia- ja Ubisoft+ pelitilauspalveluihin.

Kommentoi

HyperX on julkaissut aloitteleville striimaajille suunnatun tuotepaketin Kommentit pois päältä artikkelissa HyperX on julkaissut aloitteleville striimaajille suunnatun tuotepaketin

HyperX Streamer Starter Pack

HP:n omistama pelioheislaitteesiin keskittynyt HyperX on julkaissut erityisesti aloitteleville striimaajille suunnatun HyperX Streamer Starter Pack -tuotepaketin. Pakettiin kuuluu HyperX SoloCast USB -mikrofoni sekä Cloud Core -headsetti.

HyperX SoloCast

SoloCastin mikrofoni on kardioidi mallia, eli se taltioi parhaiten suoraan edestä tulevat äänet. Mikrofonissa on myös painike mykistykselle, sekä jalusta, jonka avulla mikrofonin saa asetettua haluamaansa asentoon.

HyperX Cloud Core

Cloud Core -kuulokkeet puolestaan tukee DTS Headphone:X1 Spatial Audio -ominaisuutta, joka emuloi samaa tilakokemusta minkä saa aikaan useamman kaiuttimen järjestelmällä. Kuulokkeissa on myös alumiininen rakenne sekä keinonahkaiset pehmusteet. Kuulokkeet ovat yhteensopivia kaikkien konsolien sekä PC:n kanssa.

”HyperX etsii aina uusia tapoja tarjota hämmästyttävä käyttäjäkokemus. Olemme ylpeitä voidessamme esitellä striimauspaketin striimereille, jotka etsivät kätevää tapaa aloittaa sisällön luominen. Striimaajaksi tuleminen ei ole koskaan ollut helpompaa, ja HyperX SoloCast -mikrofoni ja Cloud Core -kuulokemikrofoni ovat loistava yhdistelmä päästä alkuun.”

liiketoimintapäällikkö Bianca Walter, HyperX EMEA

HyperX Streamer Starter Pack on parhaillaan saatavilla Euroopassa 139,99 euron hintaan.

Kommentoi