Seuraavasta Layers of Fear -pelistä saatiin kiusoitteleva traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Seuraavasta Layers of Fear -pelistä saatiin kiusoitteleva traileri

Layers of Fear

on julkaissut trailerin tulevasta Layers of Fear -pelistä. Vielä ei ole varmaa onko kyseessä täysin uusi peli tai vanhan uusinto.

Se kuitenkin on varmaa, että pelissä käytetään 5 -pelimoottoria. Trailerilla nähdään maalari, joka kuulee ääniä päänsä sisällä. Videolla nähdään myös viitteitä viimeisimpään 2 -peliin, joka sijoittui laivaan.

Pelisarjan viimeisin osa ilmestyi vuonna 2019.

Kommentoi

Tältä The Medium -kauhupeli näyttää PlayStation 5 -konsolilla – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä The Medium -kauhupeli näyttää PlayStation 5 -konsolilla – katso uusi traileri

The Medium

Bloober Teamin psykologinen kauhupeli on saapumassa PlayStation 5 -konsolille tänä perjantaina. Pelistä saatiin hiljattain uusi traileri Gamescom -tapahtuman yhteydessä. Voit katsoa sen alta.

Pelissä pelaajat omaksuvat Marianne nimisen meedion roolin ja pystyvät kulkemaan oikean ja henkimaailman rajamailla. Psyykkisiä kykyjä käyttämällä Marianne pystyy selvittämään pulmia ja taistelemaan pahoja voimia vastaan.

Peli on parhaillaan saatavilla :lle ja Xbox Series X sekä S -konsoleille. Peli saapuu syyskuun 3. päivä PlayStation 5 -konsolille.

Kommentoi

Tältä BioShock näyttää uudella Unreal Engine -pelimoottorilla Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä BioShock näyttää uudella Unreal Engine -pelimoottorilla

BioShock Unreal Engine 5

Alkuperäisen BioShock -pelin julkaisusta on ehtinyt jo vierähtää 14 vuotta, mutta nyt eräs aktiivinen fani on luonut osan pelistä Engine 5 -pelimoottorin avulla.

Videolla nähdään Rapture -pelimaailmaa täysin uudessa uskossa, taisteluineen ja ääninäyttelijöiden suorituksien kera.

sai jatkoa vuonna 2010 kun ilmestyi. Pelisarjan kolmas osa BioShock ilmestyi puolestaan vuonna 2013. Trilogia uudelleenjulkaistiin vuonna 2016 BioShock: The Collection -nimellä 4, Xbox One ja Switch -konsoleille sekä PC:lle.

4 on parhaillaan kehityksessä Cloud Chamber Studiosin toimesta ja julkaisijana toimii 2K Games. Pelin kehitys alkoi vuonna 2019.

Kommentoi