Seuraavasta Layers of Fear -pelistä saatiin kiusoitteleva traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Seuraavasta Layers of Fear -pelistä saatiin kiusoitteleva traileri

Layers of Fear

Bloober on julkaissut trailerin tulevasta Layers of Fear -pelistä. Vielä ei ole varmaa onko kyseessä täysin uusi peli tai vanhan uusinto.

Se kuitenkin on varmaa, että pelissä käytetään 5 -pelimoottoria. Trailerilla nähdään maalari, joka kuulee ääniä päänsä sisällä. Videolla nähdään myös viitteitä viimeisimpään Layers of Fear 2 -peliin, joka sijoittui laivaan.

Pelisarjan viimeisin osa ilmestyi vuonna 2019.

Kommentoi

Tältä Ocarina of Time näyttäisi Unreal 5 -pelimoottorilla Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä Ocarina of Time näyttäisi Unreal 5 -pelimoottorilla

The Legend of Zelda: Ocarina of Time x Unreal 5

Siinä missä demaket, eli versioinnit joissa pelit saadaan näyttämään kuin vanhalla konsolilla pelattuna, ovat myös remaket eli toisinpäin vastaavat olleet viime aikoina suosittuja.

Nyt klassisesta Nintendo 64 -konsolille ilmestyneestä The Legend of Zelda: Ocarina of Time -pelistä on tehty remake, jossa nähdään miltä peli näyttäisi 5 -pelimoottorilla.

Tekeleen taustalla on henkilö nimeltään CryZENx, jonka tarkoituksena on tehdä täysin pelattava versio. Se milloin peliä päästään pelaamaan ei ole vielä tiedossa.

Aiemmin mm. Halo, Cyberpunk 2077 ja Portal -pelit ovat saaneet samankaltaisen 5 -käsittelyn.

Kommentoi

Uudesta Layers of Fear -pelistä saatiin virallinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Uudesta Layers of Fear -pelistä saatiin virallinen traileri

Layers of Fear

on julkaissut virallisen trailerin tulevasta Layers of Fear -pelistä. Peliä kiusoiteltiin alunperin lokakuussa 2021.

Peli tarjoaa psykologista kauhua, joka ammentaa aiemmista pelisarjan osista. Uusi peli on luotu täysin uuden Engine 5 -pelimoottorin avulla.

Tarinaltaan peli ei seuraa yhtä tiettyä hahmoa vaan purkautuu useamman eri sukupolven välillä. Pelisarjan edellinen osa ilmestyi vuonna 2019.

ilmestyy ja Series X sekä S -konsoleille, että PC:lle ensi vuoden alussa.

Kommentoi