Shadowrun -kokoelma ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Shadowrun -kokoelma ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

Shadowrun Collection

jakaa tällä viikolla ilmaispelinään kolme peliä sisältävää -kokoelmaa.

Pakettiin kuuluuvat cyberpunkkia ja fantasiaa yhdistelevän pelisarjan osat , sekä . Pelit perustuvat samaa nimeä kantavaan pöytäpeliin.

Voit ladata kokoelman ilmaiseksi aina syyskuun 3. päivään asti Epic Games Storesta.

Kommentoi

Uutta Mortal Kombatia ennakkoon? – näin se onnistuu Kommentit pois päältä artikkelissa Uutta Mortal Kombatia ennakkoon? – näin se onnistuu

Mortal Kombat 1

julkaistaan 19.syyskuuta, joka meille joillekin on kuitenkin vielä vähän liian kaukana. Onneksi pelaajilla, jotka eivät malta odottaa, on joitain helpotuksen mahdollisuuksia tarjolla, sillä beta on tulossa niille, jotka ovat ennakkotilanneet kyseisen teoksen. Myös stressitestiä pelistä on tuloillaan.

1 Online Stress -testi vaatii tulevilta pelaajilta rekisteröitymisen täällä (WB-tili vaaditaan). FAQ:n mukaan WB vahvistaa tarkemman ajankohdan ”myöhemmin”. Lisäksi yritys korostaa, että tämä ei todellakaan ole beta, vaan ”todellinen stressitesti”.

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin takaa

Kehittäjä on paljastanut suositun taistelupelisarja Motal Kombatin seuraavan osan ja se sijoittuu ajassa taaksepäin.

Videolla nähdään monia tuttuja hahmoja kuten Shang Tsung, Liu Kang, Raiden, Scorpion, Kitana, Mileena sekä Sub-Zero. Hahmot näyttävät kuitenkin hieman erilaisilta, mihin on aiemmin totuttu.

Kehittäjä lupaa täysin uudistunutta universumia, taistelujärjestelmää, pelitiloja sekä ikonisia lopetusliikkeitä. Mukana tulee olemaan myös cameo-rooleja kuten esimerkiksi John Cena, jota näyttelee Jean-Claude Van Damme.

Mortal Kombat 1 ilmestyy syyskuun 19. päivä , ja S sekä Nintendo -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

Gollum on yksi viikon myydyimmeistä peleistä Kommentit pois päältä artikkelissa Gollum on yksi viikon myydyimmeistä peleistä

The Lord of the Rings: Gollum

Tarun Sormusten Herrasta: Gollum onnistui pääsemään viime viikon myydyimpien pelien listoille ympäri maailman, huolimatta siitä, että se on saanut järkiään negatiivista palautetta kriitikoilta. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että merkittävä määrä ihmisiä päätti kokeilla peliä lopulta.

Peli sai katastrofaalisen vastaanoton julkaisunsa jälkeen. Gollum on tällä hetkellä vuoden 2023 huonoimmin arvioitu AAA-peli, ja se sai surkeat arvosanat lähes kaikilta pelimedioilta. Metacriticissä pelillä on tällä hetkellä kriitikkojen arvosana 35 ja vieläkin alhaisempi käyttäjien arvosana 1.2. Huolimatta näin heikosta kriittisestä vastaanotosta, jotkut ihmiset ovat silti halukkaita antamaan Gollumille mahdollisuuden.

ilmestyi - ja sekä S -konsoleille, että :lle 25. toukokuuta. Peli on tulossa myöhemmin myös Nintendo -konsolille.

Kommentoi