Silent Hill on taas täällä – ei tosin siinä muodossa, missä kaikki odottivat Kommentit pois päältä artikkelissa Silent Hill on taas täällä – ei tosin siinä muodossa, missä kaikki odottivat

Moni on varmasti ehtinyt innostua mahdollisesta uudesta Silent Hill -pelistä tai mahdollisesta uusinnosta. Uutisia onkin juuri kantautunut suositun kauhupelisarjan maailmasta uuden julkaisun muodossa. Kyse ei kuitenkaan ole ehkä siitä, mitä fanit odottivat.

on palannut, mutta tällä kertaa osana toista peliä. Kauhupeli nähdään lisäosana Dark Deception: Monsters & Mortals -moninpeliä, joka on suunniteltu juhlissa pelattavaksi. DLC sisältää kartan, joka kunnioittaa kolmea ensimmäistä Silent Hill -peliä.

: Monsters & Mortalsin Silent Hill DLC:n odotetaan ilmestyväksi helmikuun aikana.

Edellinen Silent Hill -peli Silent Hill: Downpour julkaistiin vuonna 2012. Silent Hill 4: The Room -pelistä julkaistiin vuonna 2020 uusintateos.

Interaktiivisesta suoratoistokokemus Silent Hill: Ascensionista saatiin ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Interaktiivisesta suoratoistokokemus Silent Hill: Ascensionista saatiin ensimmäinen traileri

Silent Hill: Ascension

Lokakuussa 2022 paljasti : Ascensionin, joka on uudenlainen interaktiivinen suoratoistokokemus, jossa katsojat pääsevät vaikuttamaan lopputulokseen. Nyt tulevasta sarjasta on saatu ensimmäinen traileri.

Kokemuksen taustalla on yhteistyössä Konamin ja Bad Robot Gamesin kanssa. Kehittäjän mukaan kyseessä on MILE (Massively Interactive Live Event) eli massiivisesti interaktiivinen live-tapahtuma. Genvid on aiemmin julkaissut samantyyppisen -kokemuksen, joka toimi Facebookin kautta.

Sarjassa katsojat voivat auttaa päättämään henkilöhahmojen kohtaloista. Tarinan edetessä yleisö voi vaikuttaa siihen, kuka selviää, kuka pelastuu tai tuomitaan tekojensa perusteella ja kuka kärsii seuraamuksista.

sisältää uusia hahmoja, hirviöitä ja paikkoja Silent Hillin universumissa. Sarja alkaa myöhemmin vuonna 2023 ja jokainen päivä on erilainen yleisön vuorovaikutuksen perusteella.

Return To Silent Hill kiinnitti pääosan esittäjänsä Kommentit pois päältä artikkelissa Return To Silent Hill kiinnitti pääosan esittäjänsä

Deadline kertoo, että ohjaaja Christphe Gansin (, Kaunotar ja Hirviö) tulevaan -videopeliin perustuvaan elokuvaan :iin on kiinnitetty ensimmäiset pääosan näyttelijät.

Jeremy Irvine (War Horse, The Railway Man) tulee näyttelemään James Sunderlandia, kun taas Hannah Emily Anderson (Jigsaw, X-Men: Dark Phoenix) esittää Mariaa (Mary)

Return To Silent Hillin kerrotaan olevan mytologinen rakkaustarina jostakusta, joka on niin syvästi rakastunut, että on valmis menemään helvettiin pelastaakseen jonkun. Se tulee samalla olemaan myös Konamin oma paluu rakastetun Silent Hill-maailman pariin.