Silent Hill -pelisarja tulee saamaan jatkoa Kommentit pois päältä artikkelissa Silent Hill -pelisarja tulee saamaan jatkoa

Silent Hill

on vihdoinkin paljastanut tuovansa jatkoa suositulle kauhupelisarjalle . Yrityksen on määrä kertoa lisää aiheesta keskiviikkona 19. lokakuuta.

Vielä ei ole varmaa mikä peli on kyseessä, mutta huhujen mukaan kyseessä voisi olla -pelin uusinto. Projektin parissa työskentelee ilmeisesti Layers of Fear -pelin kehittäjä .

Viimeisin pelisarjan osa ilmestyi vuonna 2012. Pelisarja sai alkunsa vuonna 1999 Silent Hill -pelin myötä alkuperäiselle PlayStation konsolille.

Silent Hill 2 -remake vahvistettiin ilmestyvän vielä tämän vuoden puolella Kommentit pois päältä artikkelissa Silent Hill 2 -remake vahvistettiin ilmestyvän vielä tämän vuoden puolella

PlayStation vihjaili juuri, että odotettu 2 Remake julkaistaan ”joskus vuonna 2024”. Eli aamukammat esiin? :n vuoden 2024 tulevia pelejä esittelevä mainoskela sisälsi Remaken joukossa nimikkeitä, joilla oli jo vakiintuneet julkaisupäivät, kuten ja Rise of the Ronin.

Silent Hill 2 Remaken lyhyt esiintyminen mainoskelassa ei antanut lisätietoja sen julkaisuikkunasta tai mahdollisista pelattavuusparannuksista. Pelin sisällyttäminen vuoden 2024 vahvistettujen julkaisujen joukkoon viittaa kuitenkin siihen, että uusintaversio on vihdoin valmistumassa ja se voidaan julkaista aivan ”näillä näppäimillä”.

Silent Hill 2 Remaken takana oleva on aiemmin korostanut sitoutumistaan alkuperäisen pelin tunnelman ja tarinan säilyttämiseen samalla kun grafiikkaa ja pelattavuutta modernisoidaan. Markkinointipäällikkö Anna Jasińska totesi, että remake pyrkii ”palauttamaan Silent Hill 2:n selkeän, sisäelämänläheisen tunnelman” ja pysymään samalla uskollisena alkuperäiselle tarinalle.

Silent Hill 2 Remaken vuoden 2024 julkaisuajankohdan ilmoittaminen on herättänyt innostusta pelin uskollisten fanien keskuudessa, jotka ovat odottaneet innokkaasti pelin uudelleenjulkaisua sen alkuperäisestä, vuonna 2022 tapahtuneesta julkistuksesta lähtien. Koska uusintaversion kehityksen kerrotaan etenevän sujuvasti, fanit voivat odottaa innolla, että pääsevät palaamaan Silent Hillin ahdistavaan kaupunkiin ja kohtaamaan sen pelottavat kauhut jälleen kerran.

Katsaus tulevaisuuteen: Vuoden 2024 odotetuimmat pelijulkaisut ovat tässä Kommentit pois päältä artikkelissa Katsaus tulevaisuuteen: Vuoden 2024 odotetuimmat pelijulkaisut ovat tässä

Vuosi 2024 näyttää jälleen olevan uskomaton vuosi videopelien parissa, sillä hyllyille on odotettavissa runsaasti kauan odotettuja julkaisuja. Pitkään odotetuista jatko-osista aina upouusiin tarinoihin, pelihorisontilla on tarjota tulevana vuonna jokaiselle jotain. Tässä muutama Errorin toimituksen suositus, mitä ensi vuodelta kannattaa odottaakaan.

Mario vs. Donkey Kong (Nintendo Switch)

Julkaisu: 16. helmikuuta 2024.

Mario vs Donkey Kong on yksi odotetuimmista peleistä Nintendo Switchin omistajille, ja se kunnioittaa italialaisen putkimiehen ensimmäistä seikkailua. Vuoden 2004 Game Boy Advancen pelin uudelleenversio tuo mukanaan modernit grafiikat ja paikallisen yhteistyön tuen, kun se julkaistaan 16. helmikuuta 2024.

Final Fantasy VII Rebirth (PlayStation 5)

Julkaisu: 29. helmikuuta 2024.

on Square Enixin kehittämä ja julkaisema toimintaroolipeli. Se on toinen osa suunnitellusta trilogiasta, joka koostuu vuoden 1997 PlayStation-pelin Final Fantasy VII:n uusintaversioista.

Final Fantasy VII Rebirthin tarina jatkuu suoraan Final Fantasy VII Remaken tapahtumien jälkeen, kun Cloud Strife ja hänen liittolaisensa ovat paenneet Midgarin dystooppisesta kaupungista. He lähtevät nyt matkalle ympäri planeettaa ja kohtaavat uusia haasteita ja vihollisia pyrkiessään estämään planeetan lähestyvän tuhon.

TEKKEN 8 (PlayStation 5, Xbox Series X ja Series S, Microsoft Windows)

Julkaisu: 26.tammikuuta 2024

jatkaa Mishima-saagan perintöä ja sen maailmaa ravistelevia isän ja pojan välienselvittelyjä. Unreal Engine 5 -moottorilla varustettu Tekken 8 kokeilee uuden sukupolven laitteiston ja teknologian rajoja tarjotakseen upean visuaalisen spektaakkelin ja huippuluokan pelattavuuden.

Silent Hill 2 (PlayStation 5)

Julkaisu: 21. maaliskuuta 2024?

2 on Team Silentin kehittämä ja Konamin julkaisema selviytymiskauhupeli PlayStation 2:lle vuonna 2001. Se on Silent Hill -sarjan toinen osa, ja sitä kehuttiin sen psykologisen kauhun elementeistä, realistisista hahmoista ja tunnelmallisista ympäristöistä. Nyt se on saamassa odotetun remasterin -konsoleille

James Sunderland, vastikään leskeksi jäänyt ongelmallinen mies, saa kuolleelta vaimoltaan Maryltä kirjeen, joka kutsuu häntä Silent Hillin kaupunkiin. Muistot heidän menneisyydestään ja Maryn kuoleman aiheuttama ratkaisematon trauma riivaavat Jamesia, ja hän lähtee matkalle etsimään Marya, mutta huomaa, että Silent Hill on hänen oman tukahdutetun syyllisyytensä ja pelkonsa ilmentymä.

Elden Ring: Shadow of the Erdtree (PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, Xbox Series X ja Series S)

Julkaisu: helmikuussa 2024

on tuleva laajennus kriitikoiden ylistämään Elden Ring -toimintaroolipeliin. Se julkistettiin 16. maaliskuuta 2023, ja sen on määrä ilmestyä vuonna 2024 ja tällä tietoa epämääräisesti ilmoitettuna ”helmikuussa 2024”. Laajennus lisää peliin uutta sisältöä, kuten uusia alueita, pomoja, aseita ja panssareita. Sen odotetaan myös laajentavan Elden Ringin tarinaa.

Still Wakes the Deep (Microsoft Windows, Xbox Series X ja Series S, PlayStation 5)

Julkaisu: 2024

on tuleva ensimmäisen persoonan kauhuvideopeli, jonka on kehittänyt The Chinese Room ja julkaissut Secret Mode. Se on tarkoitus julkaista Microsoft Windowsille, :lle ja Series S:lle sekä PlayStation 5:lle vuonna 2023.

Joulukuussa 1975 Beira D -öljynporauslauttaan iskee valtava myrsky, joka aiheuttaa katastrofaalisia vahinkoja ja vapauttaa miehistölle tuonpuoleisen kauhun. Kun öljynporauslautta romahtaa ja miehistö vähitellen karkotetaan, sinun on suunnistettava petollisissa käytävissä ja hylätyissä koneissa selvittääksesi totuuden tapahtuneiden kauhistuttavien tapahtumien takana. Pelin tarkempi julkaisupäivämäärä tullaan paljastamaan tulevan vuoden aikana.

Marvel's Wolverine (PlayStation 5)

Julkaisu: 2024

Marvel's Wolverine on Insomniac Gamesin kehittämä ja Sony Interactive Entertainmentin julkaisema tuleva toimintaseikkailuvideopeli. Peli on itsenäinen tarina, joka seuraa Marvel Comicsin ikonista Wolverine-hahmoa, joka tunnetaan myös nimellä Logan, kun hän kamppailee menneisyytensä kanssa ja taistelee vaarallisia vihollisia vastaan.

Marvel's Wolverine sijoittuu rikollisjärjestöjen hallitseman brutaalin saarivaltion Madripoorin karuille ja armottomille kaduille, ja siinä tutkitaan Wolverinen menneisyyden traumojen syvyyksiä ja häntä voimaannuttavaa berserkerivimmaa. Pelaajat ottavat Wolverinen haltuunsa, kun hän lähtee väkivaltaiselle ja tunteisiin latautuneelle matkalle ja kohtaa sekä ihmis- että hirviövihollisia. Pelissä syvennytään Loganin monimutkaiseen psyykeen ja hänen kamppailuunsa tasapainoillakseen raa'an luonteensa ja halunsa suojella hädänalaisia. Pelin tarkempi julkaisupäivämäärä tullaan paljastamaan tulevan vuoden aikana.

Star Wars Outlaws (PlayStation 5, Xbox Series X ja Series S, Microsoft Windows)

Julkaisu: 2024

on Massive Entertainmentin kehittämä ja Ubisoftin julkaisema Star Wars -universumiin sijoittuva toimintaseikkailupeli. Peli sijoittuu The Empire Strikes Backin ja Return of the Jedin väliseen aikaan.

Pelaajat ottavat Kay Vessin roolin, nuoren veijarin, joka pyrkii tekemään itselleen nimeä galaksin rikollisessa alamaailmassa. Luotettavan droidikaverinsa Nixin seurassa Kayn on suunnistettava Outer Rimin petollisilla kaduilla ja kohdattava kilpailevia jengejä, korruptoituneita virkamiehiä ja häikäilemättömiä palkkionmetsästäjiä. Pelin tarkempi julkaisupäivämäärä tullaan paljastamaan tulevan vuoden aikana.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl (Xbox Series X ja Series S, Microsoft Windows)

Julkaisu: 2024

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl on tuleva ensimmäisen persoonan räiskintäpeli, jonka on kehittänyt ja julkaissut GSC Game World. Se on jatko-osa vuonna 2007 julkaistulle S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat -pelille, ja se sijoittuu Tšernobylin eristysalueelle kuusi vuotta ensimmäisen pelin tapahtumien jälkeen.

Pelaajan tehtävänä on tutkia ”Tšernobylin sydämenä” tunnettua salaperäistä artefaktia, joka on ilmestynyt alueelle vuonna 2006 tapahtuneen toisen suuren räjähdyksen jälkeen. Vyöhykkeestä on tullut entistäkin vaarallisempi ja arvaamattomampi, ja uusia poikkeamia ja mutantteja on ilmaantunut. Pelaajien on tutkittava vyöhykettä, kerättävä resursseja ja taisteltava muita Stalkereita vastaan selviytyäkseen ja paljastaakseen Tšernobylin sydämen salaisuudet. Pelin tarkempi julkaisupäivämäärä tullaan paljastamaan tulevan vuoden aikana.

Suicide Squad: Kill the Justice League (PlayStation 5, Xbox Series X ja Series S, Microsoft Windows)

Julkaisu: 2. helmikuuta.

Suicide Squad: Rocksteady Studiosin kehittämä ja Warner Bros. Gamesin julkaisema tuleva toimintaseikkailupeli. Se on jatko-osa vuonna 2015 julkaistulle Batman: Arkham Knight -pelille, ja se sijoittuu kuvitteelliseen Metropolikseen.

Pelissä seurataan Suicide Squadia, joka on ryhmä superroistoja, jotka on pakotettu työskentelemään hallitukselle. Joukkueen tehtävänä on salamurhata Justice League, jonka pahis Brainiac on turmellut. Suicide Squadin on käytettävä ainutlaatuisia kykyjään ja tiimityötään voittaakseen Justice Leaguen ja pelastaakseen maailman.

Hades 2 (PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, Xbox Series X ja Series S)

Julkaisu: keväällä 2024.

Hades II on jatko-osa Supergiant Gamesin vuonna 2020 julkaistulle roguelike-toimintaseikkailupelille Hades. Peli on tällä hetkellä kehitteillä, eikä julkaisupäivää ole vielä ilmoitettu.

Hades II sijoittuu ensimmäisen pelin tapahtumien jälkeen, ja siinä seurataan Zagreusta, joka lähtee uuteen seikkailuun manalan tuolle puolen. Pelissä on uusi tarina, uusia hahmoja ja uusia paikkoja tutkittavaksi.

Prince of Persia: The Sands of Time remake (PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows)

Julkaisu: 31.7.2024.

on tuleva toimintaseikkailuvideopeli, jonka on kehittänyt Ubisoft Montreal ja julkaissut Ubisoft. Se on uusintaversio vuoden 2003 Prince of Persia: The Sands of Time -pelistä.

Peli kertoo prinssin tarinan, nuoren miehen, joka vapauttaa vahingossa Sands of Time -tehokkaan esineen, joka voi kääntää aikaa. Prinssin on matkattava palauttamaan hiekat oikealle paikalleen ja estämään maailman tuhoutuminen.