Silta-sarjan tähti Sofia Helinin tähdittämä rohkea sarja Lust alkaa tänään SkyShowtimella Kommentit pois päältä artikkelissa Silta-sarjan tähti Sofia Helinin tähdittämä rohkea sarja Lust alkaa tänään SkyShowtimella

Lust

Neljästä ruotsalaisnaisesta kertova sarja käsittelee elämää uran, avioliiton ja äitiyden asettamia odotuksia syvemmältä. Katso myös alta uusi traileri, jossa nähdään gynekologi-vierailu.

Uusi, tämän kevään rohkein kohtaus kuvattiin äskettäin Tukholmassa, ja se kokosi yhteen sarjan päätähdet Sofia Helinin (Silta), Anja Lundqvistin (Gåsmamman), Julia Dufveniuksen (Heder) ja Elin Klingan (Glasblåsarens Barn). He näyttelevät neljää tukholmalaista naista, jotka ovat olleet ystäviä lukiosta asti ja kamppailevat nyt pitääkseen libidonsa hengissä. -sarjan ensimmäinen kausi nähdään yksinoikeudella SkyShowtimella. Kaksi ensimmäistä jaksoa saavat ensi-iltansa tänään ja sen jälkeen julkaistaan uusi jakso joka perjantai.

Sarjassa seurataan Anettea (Sofia Helin), joka tekee valtion tutkimushanketta nimeltä “Sex Is the Highway to Health”, jossa tutkitaan miten hyvä seksi – tai sen puute – vaikuttaa yli 40-vuotiaiden ruotsalaisnaisten terveyteen. Neljä ystävystä päätyvät yllättäen pohtimaan tapoja, joilla elämä on tullut heidän omien halujensa ja intohimojensa tielle. Ystävyydestä ja uteliaisuudesta kertova komedia Lust seuraa neljää naista, jotka ovat valmiita tutkimaan elämää uran, avioliiton ja äitiyden asettamia odotuksia syvemmältä.

on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivuston kautta. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 €, seitsemän päivän ilmaisella kokeilujaksolla.

Musikaalikomedia Mean Girls saapuu SkyShowtimeen ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Musikaalikomedia Mean Girls saapuu SkyShowtimeen ensi viikolla

Mean Girls

Menestyksekäs musikaalikomedia on tulossa striimattavaksi yksinoikeudella -palveluun 26. kesäkuuta alkaen. Elokuva perustuu samannimiseen Tony-ehdokkuuden saaneeseen Broadway-musikaaliin ja tuo tuoreen näkemyksen Tina Feyn käsikirjoittaman klassikon tarinaan.

Mean Girls oli välitön hitti teattereissa aiemmin tänä vuonna. Se piti kärkipaikkaa kolmen peräkkäisen viikon ajan ja on tähän mennessä kerännyt yli 104 miljoonan dollarin maailmanlaajuiset lipputulot.

Uusi oppilas Cady Heron (Angourie Rice) nousee koulun sosiaaliseen eliittiin päästessään mukaan The Plastics -nimellä tunnettuun suosittujen tyttöjen porukkaan. Porukkaa johtaa juonitteleva Regina George (Reneé Rapp) ja hänen kätyrinsä Gretchen (Bebe Wood) ja Karen (Avantika). Asiat muuttuvat, kun Cady erehtyy ihastumaan Reginan eksään Aaron Samuelsiin (Christopher Briney) ja joutuu Reginan vihan kohteeksi. Cady päättää taistella Reginaa vastaan hylkiökavereittensa Janisin (Auli'i Cravalho) ja Damianin (Jaquel Spivey) avustuksella ja oppii samalla pitämään kiinni todellisesta minästään keskellä high schoolin armotonta maailmaa.

Mean Girls on Broadway Video / Little Stranger -tuotanto, joka perustuu ”Mean Girls” – näyttämömusikaaliin. Sen ovat Tina Feyn käsikirjoituksen pohjalta ohjanneet Samantha Jayne ja Arturo Perez Jr. Musiikin on säveltänyt Jeff Richmond ja sanoittanut Nell Benjamin. Tuottajina toimivat Lorne Michaels ja Tina Fey ja vastaavina tuottajina Jeff Richmond, Nell Benjamin, Eric Gurian, Erin David ja Pamela Thur.

SkyShowtimen kuukausihinta Normaali mainoksilla -tilaukselle on 4,99 euroa ja Normaali Plus – tilaukselle 8,99 euroa. Normaali mainoksilla -tilaus sisältää mainoksia, kun taas Normaali Plus -tilaus pysyy mainosvapaana.

SkyShowtime on saatavilla suoraan kuluttajille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple :lle, tvOS:lle, -laitteille, :lle, Google Chromecastille, LG:n yhdistetyille televisioille, Samsungin älytelevisioille, valituille jakelukumppaneilleen markkinoillaan sekä verkkosivustonsa kautta.

Kun tekoäly valvoo jokaista askeltasi – sosioteknologinen trilleri Concordia käynnistyi yksinoikeudella SkyShowtimella Kommentit pois päältä artikkelissa Kun tekoäly valvoo jokaista askeltasi – sosioteknologinen trilleri Concordia käynnistyi yksinoikeudella SkyShowtimella

SkyShowtimen uusi sosioteknologinen rikostrillerisarja saapui striimattavaksi yksinoikeudella SkyShowtimeen 23. toukokuuta alkaen ja uusia jaksoja julkaistaan kaksi kerrallaan joka torstai.

Tekoälyseurannan ympärille rakennettu Concordia on tulevaisuuden kaupunki Ruotsissa, jossa kaikki perustuu valvontaan ja tiedonkeruuseen ei itsekkäistä tai pahantahtoisista syistä, vaan kansalaisten parhaaksi. Johto haluaa luoda vapaamman, oikeudenmukaisemman ja inhimillisemmän yhteiskunnan.

Concordia errori.net

20 vuotispäiviensä aikaan Concordia on jo kiistaton menestys, mutta laajentumisen kynnyksellä kaksi katastrofia iskee: tapahtuu ensimmäinen murha ja joku hakkeroi läpäisemättömänä pidetyn tekoälyjärjestelmän vaarantaen sen perustan ja laajentumismahdollisuudet. Tutkijat kiirehtivät selvittämään molempia rikoksia ja toteuttamaan laajentumissuunnitelmat , mutta törmäävät pian syvästi järkyttävään salaisuuteen, joka uhkaa tuhota kaiken.

Errori sai kunnian haastatella sarjan vastaavaa tuottajaa ja showrunneria, Emmy palkittua Frank Doelgeria (, ) sarjan aiheen tiimoilta.

Voit tilata Errorin YouTube-kanavan tästä. Tilaamalla kanavan tuet sivustomme toimintaa, eikä se maksa mitään.