Sims 4 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Sims 4 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Elämäsimulaattori on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle -kaupan kautta.

Maxiksen kehittämä ja :n julkaisema pelisarjan neljäs osa ilmestyi alunperin vuonna 2014 ja sai osakseen kritiikkiä kun edellistä osista tutut ominaisuudet olivat kadoksissa. Peli on kuitenkin saanut sen jälkeen huomattavan määrän lisäosia ja päivityksiä. Nämä lisäosat eivät tietenkään tähän ilmaispakettiin kuulu vaan ovat ostettavissa erikseen.

on ladattavissa ilmaiseksi :lle ja Macille :n Origin kaupasta aina toukokuun 28. päivään asti.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä :lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi

Skate 4 -pelistä saatiin virallista pelikuvaa – pelitestit tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Skate 4 -pelistä saatiin virallista pelikuvaa – pelitestit tulossa

Skate 4

Viime kuussa huhuiltiin tulevan 4 -pelin julkistamisesta ja nyt EA on julkaissut ensimmäistä virallista raakakuvamateriaalia tulevasta pelistä. Samalla pelin ennakkokokeiluihin on avattu rekisteröityminen.

Videolla nähdään materiaalia pelin raakaversiosta, mutta antaa hyvin osviittaa siitä mitä on tuloillaan. Videolla nähdään myös uusia ominaisuuksia, joita ei aiemmissa peleissä ole nähty. Näihin kuuluu mm. hyppiminen esteiden välillä ilman lautaa.

Pelistä vuoti huhtikuussa alpha-vaiheen materiaalia Twitterissä toimittaja Jeff Grubbin toimesta. Tuolloin kuitenkin arveltiin, että kyseinen materiaalia olisi jo useamman kuukauden vanhaa.

Peli lanseerattiin alunperin vuonna 2020.

Kommentoi