Sims 4 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Sims 4 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Elämäsimulaattori on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi PC:lle -kaupan kautta.

Maxiksen kehittämä ja :n julkaisema pelisarjan neljäs osa ilmestyi alunperin vuonna 2014 ja sai osakseen kritiikkiä kun edellistä osista tutut ominaisuudet olivat kadoksissa. Peli on kuitenkin saanut sen jälkeen huomattavan määrän lisäosia ja päivityksiä. Nämä lisäosat eivät tietenkään tähän ilmaispakettiin kuulu vaan ovat ostettavissa erikseen.

on ladattavissa ilmaiseksi PC:lle ja Macille :n Origin kaupasta aina toukokuun 28. päivään asti.

Kommentoi

Tulevasta Wild Hearts -toimintaroolipelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevasta Wild Hearts -toimintaroolipelistä saatiin uusi traileri

Wild Hearts

EA ja Koei Tecmo ovat julkaisseet uuden trailerin tulevasta Wild Hearts -toimintaroolipelistä. Voit katsoa trailerin alta.

Traileri valottaa erityisesti pelin ainutlaatuista Karakuri-systeemiä, jossa hyödynnetään muinaista teknologiaa taistelussa hirviöitä vastaan.

Pelissä hirviöitä voi metsästää yksin tai yhdessä kavereiden kanssa alustojen välisen ristiinpeluun myötä.

Wild Hearts ilmestyy helmikuun 17. päivä 2023 ja sekä S -konsoleille että :lle.

Kommentoi

Project CARS -pelisarja ei tule saamaan jatkoa Kommentit pois päältä artikkelissa Project CARS -pelisarja ei tule saamaan jatkoa

Project CARS 3

EA on kertonut lopettavansa Project CARS -ajopelisarjan. Pelin parissa työskennelleet Slightly Mad Studiosin tiimit siirtyvät muiden pelien pariin.

Project CARS -pelisarja päätyi EA:lle vuonna 2021 kun se osti Codemasters pelistudion Take-Two:n nenän edestä.

Ensimmäinen Project CARS -peli ilmestyi vuonna 2015 ja sai jatkoa Project 2 -pelin myötä vuonna 2017. Nämä kaksi ensimmäistä peliä poistuivat pelikauppojen listoilta aiemmin tänä vuonna umpeentuneiden auto- ja ratalisenssien myötä.

Pelisarjan viimeisin osa Project 3 ilmestyi vuonna 2020, mutta ei onnistunut saavuttamaan aiempien pelien suosiota. Project CARS ei myöskään sovi enää EA:n ajopelien portfolioon. EA:lla on mm. Need For Speed, Grid ja F1 -pelisarjat.

Kommentoi