Sims 4 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Sims 4 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Elämäsimulaattori on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi PC:lle -kaupan kautta.

Maxiksen kehittämä ja :n julkaisema pelisarjan neljäs osa ilmestyi alunperin vuonna 2014 ja sai osakseen kritiikkiä kun edellistä osista tutut ominaisuudet olivat kadoksissa. Peli on kuitenkin saanut sen jälkeen huomattavan määrän lisäosia ja päivityksiä. Nämä lisäosat eivät tietenkään tähän ilmaispakettiin kuulu vaan ovat ostettavissa erikseen.

The Sims 4 on ladattavissa ilmaiseksi PC:lle ja Macille EA:n Origin kaupasta aina toukokuun 28. päivään asti.

Star Wars -strategiapeli väistää iskun EA:n lomautuksissa Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars -strategiapeli väistää iskun EA:n lomautuksissa

Kauan odotettu -strategiapeli Bit Reactorilta etenee edelleen suunnitelmien mukaan, vaikka Electronic Artsilla () olisi äskettäisiä lomautuksia.

EA:n ilmoitus henkilöstön vähennyksistä, studioiden sulkemisista ja siirtymisestä pois lisensoiduista tuotteista on herättänyt kovasti huolta pelikansassa. Vaikka eräs nimeämätön Star Wars -ensimmäisen persoonan ammuntapeli Respawnilta peruutettiin juuri äskettäin, Bit Reactor vahvisti twiitissään, että heidän strategiapelinsä ”ei ollut vaikuttunut viime viikon uutisista.”

XCOM-franchisea luoneiden veteraanien kehittämä Star Wars -strategiapeli paljastettiin ensimmäisen kerran tammikuussa 2022 yhdessä kahden muun Star Wars -projektin kanssa. Vaikka yksityiskohdat ja julkaisupäivät pysyvät salassa, tämä uutinen varmistaa faneille, että strategiapeli on yhä työn alla.

Lähde: IGN

Goottivermeet ja linnat saapuvat The Sims 4 -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Goottivermeet ja linnat saapuvat The Sims 4 -peliin

The Sims 4

ja tuovat -peliin uusilla lisäosilla linnoja ja goottityylisiä vaatetuksia. Lisäosat ovat fanien äänestämiä.

Castle Estate Kit: Rakenna oma keskiaikainen linnasi

Castle Estate Kit tarjoaa mahdollisuuden luoda omia linnoja, täynnä goottilaisia holvikaaria, nostosiltoja, suuria sisäänkäyntejä, pinottavia koristeikkunoita ja valtavia portaikkoja. Pelaajat voivat myös koristella linnojaan värikkäillä lasimaalauksilla, kapeilla ampumarei'illä ja jopa gargoyleilla.

Goth Galore Kit: Omaksu pimeys rohkean muodin kera

Goth Galore Kit sisältää kokoelman tummia ja rohkeita muotivermeitä, kuten tylyn mustia vaatteita, verkko- ja nahkakappaleita sekä tunnusomaisia goottimeikkejä. Pelaajat voivat myös täydentää Simiensä goottilookia platform-kenkien, vöiden, solkien ja hihnojen avulla.

The Sims 4 Castle Estate ja Goth Galore -lisäosat ovat saatavilla nyt PC:lle, Macille, PlayStationille ja Xboxille.