Sims 4 sai vauvateemaisen päivityksen Kommentit pois päältä artikkelissa Sims 4 sai vauvateemaisen päivityksen

EA ja Maxis julkaisivat uuden päivityksen, joka lisää vauvat uutena elämän vaiheena. Se on saatavilla peruspeliin PC:lle, Mac:lle, Playstation 4 ja 5:lle, Xbox One sekä Series X|S konsoleille.

Sim:it voivat adoptoida vauvan, löytää suosikki WooHoo-paikkansa ja antaa luonnon tehdä tehtävänsä, kokeilla uutta vuorovaikutusta, Science Baby, jonka avulla Sim:it voivat käyttää geneettistä materiaalia saadakseen uuden vauvan tieteen avulla, tai suunnata suoraan Create-a-Sim:iin (CAS) aloittamaan vauvasi mukauttamisen. CAS:n kautta pelaajat voivat luoda ja muokata vauvaansa monenlaisilla eri tavoin. Ihastuttavia asuja, kampauksia, piirteitä, jotka vaikuttavat lapsen persoonallisuuteen ja paljon muuta. Pelaajat voivat myös muokata unelmiensa lastenhuoneen huonekaluilla ja sisustuksella, jotka ovat täydellisiä laadukkaita yöunia varten.

Aivan kuten oikeassa elämässä, vauvat alkavat kehittää kykyä ilmaisemaan tarpeitaan, tunteitaan ja tuntemuksiaan, ja kaikenikäiset perheenjäsenet voivat hoivata vauvaa ja seurata, kun pieni Sim kasvaa. Huoltajat voivat löytää uusia tapoja leikkiä ja hoitaa vauvojaan, kun he saavat käyttöönsä vaipanvaihtoaseman ja imeväisikäisen leikkialustan avulla. Mitä enemmän perheenjäseniä ovat vuorovaikutuksessa vauvojen kanssa, sitä enemmän kiintymyssuhteita muodostuu säännöllisten vuorovaikutusta ja sitoutumista. Ne ovat avainasemassa lapsen kehitykselle ja johtavat erityisiin ominaisuuksiin, jotka vaikuttavat heidän taitoihinsa muodostaa ihmissuhteita.

Pelaajat voivat myös löytää lisää syvyyttä ja pelattavuutta pikkulapsille 16. maaliskuuta julkaistun The Sims 4: Growing Together -laajennuspaketin avulla.

Kommentoi