Skeittipeli Skater XL sai moninpelitilan – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skeittipeli Skater XL sai moninpelitilan – katso uusi traileri

Skater XL

Skater XL -skeittipeli on saanut vihdoin moninpelitilan :llä ja konsoleilla. Kyseinen Multiplayer Free Skate -pelitila on samalla saanut uuden trailerin, jonka voit katsoa alta.

Tilassa yhteensä 10 pelaajaa voivat pelata vapaasti samassa pelissä. Pelaajat voivat luoda omia pelisessioita tai liittyä sattumanvaraisesti julkisiin sessiohin. Pelitila on aiemmin betatestissä ja sittemmin sitä on optimoitu lukuisin korjauksin ja mm. ruudunpäivitysnopeudet on saatu siedettäviin lukuihin.

Samalla pelin konsoliversio on saanut lisätilaa Mod Browser -latauksilla. PlayStation -konsoleilla lisätilaa on 3 GB ja Xbox -konsoleilla 6 GB.

on saatavilla :lle, ja One -konsoleille.

Kommentoi

Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä Kommentit pois päältä artikkelissa Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä

Football Manager 2022

Jalkapallomanageroinnin seuraava versio on saapunut Early Accessiin :llä ja Store -palveluiden kautta.

Early Access -versio on saatavilla pelin ennakkoon tilanneille ja kaikille, jotka ostavat pelin ennen sen julkaisua. Peli on parhaillaan myynnissä 10% alennuksella SEGAn hyväksymien digitaalisten kauppapaikkojen kautta.

Pelin Early Access -versio on lähes valmis, joten bugeja varmasti löytyy. Näistä pelaajat voivat ilmoittaa pelin sisäisen Report Bug -ominaisuuden kautta. Pelistä löytyy myös verkkopelaaminen, mutta Workshop ei ole vielä käytössä.

FM22 tuo uusia ja kehittäviä tapoja siivittää valmentajat voittoon, kasvattaa pelityyliään ja ansaita menestystä seuralleen. Peli tuo uusia mahdollisuuksia hallita peliä kentällä ja sen ulkopuolella. Pelissä on myös täysin uusi animaatiomoottori ja paljon uutta tekoälyä.

ilmestyy :lle ja :lle marraskuun 9. päivä.

Kommentoi

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Tänään ilmestyvästä The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupelistä on saatu uusi julkaisutraileri, jonka voit katsoa alta.

Peli sijoittuu vuoteen 2003 ja siinä CIA:n kenttäoperaattori Rachel osallistuu maanalaisen kemikaaliaseiden varaston ratsiaan Zagros vuorilla Irakissa. Joukko joutuu kuitenkin vihollisten väijytykseen ja taistelun tiimellyksessä molemmat osapuolet putoavat lattian läpi sumerilaisen temppelin raunioihin. Raunion pimeydessä herää samalla pahuus.

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes ilmestyy lokakuun 22. päivä Playstation 5, X ja S, Playstation 4 sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi