Skull and Bones uusilla trailereilla nähdään merirosvoelämän vaaroja Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones uusilla trailereilla nähdään merirosvoelämän vaaroja

Skull & Bones

Kauan odotettu tuo merirosvojen kultakauden pelaajien iloksi valtavana verkkopelikokemuksena. Alkuperäisten piraattien aikaan sijoittuva peli tuo merten villin lännen valtavine laivoineen ja hurjine meritaisteluineen. Samalla peli kertoo tarinaan valtioiden, yritysten ja ryöväämisestä elävien merirosvojen keskinäisestä kilpajuoksusta aarteiden ja meriseikkailujen pahamaineisina vuosina.

Intian valtameri ja siellä seilaavat vaurauksia täynnä olevat laivat houkuttelevat peräänsä myös joukon ahneita merirosvoja. Lain toisella puolella kulkevia ryöväreitä, roistoja ja muita rikollisia täynnä olevat merialukset on varustettu tykein ja lähitaisteluasein, joilla voidaan uhmata kauppalaivojen asemaa ja menestystä. Avuttomia eivät kuitenkaan ole myöskään puolustajat, sillä ryöväreiden metkut ja taktiikat ovat hyvin tiedossa.

Forward -pelitapahtumassa julkaistu World Context -esittelyvideo käy läpi merirosvojen toista kultakautta, jossa rikkaudet ja valta ovat jakaantuneet epätasaisesti eri ihmisten kesken. Rikkaat yritykset pitävät valtaa käsissään vain merirosvot uhkanaan. Kun erilaiset firmat tuovat laivoillaan eksoottisia ja harvinaisia arvotavaroita läntiseen maailmaan, merirosvot haistavat tilanteessa mahdollisuuden äkillisen vaurastumiseen. Skull and Bones haastaa pelaajat kokemaan elämän merirosvona, jossa juonittelu ja oman merirosvoimperiumin rakentaminen työllä, verellä ja hiellä on mahdollista.

Ubisoft Forward Gameplay -video esittelee laivojen personointia ja varustelua, joilla voidaan erottautua kilpailevista rosvoista. Tullakseen mahtavaksi merirosvoksi on pelaajan aseistettava aluksensa riittävän tehokkaasti muille laivoille meritaisteluissa pärjätäkseen. Pelkkä varustelu ei kuitenkaan riitä, sillä purjehtiminen ääriolosuhteissa, kuten hurjissa myrskyissä, kysyy taitoa ja kylmiä hermoja. Isot virheet voivat vaarantaa koko uran ja varallisuuden.

Skull and Bones on massiivinen avoimen maailman moninpeli, joka nivoutuu legendaaristen merirosvojen upeiden laivojen, elämää suurempien hahmojen ja näiden välisten kahakoiden maailmaan. Pelissä yhdistyvät toisiinsa kiehtovat meriseikkailut, upeat yhteenotot ja selviytymispelien piirteet merellisellä teemalla. Peli tukee alustojen välistä ristiinpelaamista pelikonsoleilla ja tietokoneilla, mikä mahdollistaa hullaannuttavan ja rajoja rikkovan kokemuksen peleissä vain harvoin nähdyllä teemalla.

Skull and Bones julkaistaan sekä ja sekä S -pelikonsoleille että :lle 8. marraskuuta 2022. PC-versio tulee myyntiin Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Lisäksi peli tulee saataville Stadia-pelipalvelussa.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.