Skull & Bones -merirosvopeli ilmestyy marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Skull & Bones -merirosvopeli ilmestyy marraskuussa

Skull & Bones

julkaisee odotetun merirosvoaiheisen seikkailupelin täynnä toimintaa ja vaikuttavia meritaisteluita. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Skull and Bones on massiivinen avoimen maailman moninpeli, joka nivoutuu legendaaristen merirosvojen upeiden laivojen, elämää suurempien hahmojen ja näiden välisten kahakoiden maailmaan. Pelissä yhdistyvät toisiinsa kiehtovat meriseikkailut, upeat yhteenotot ja selviytymispelien piirteet merellisellä teemalla. Peli tukee alustojen välistä ristiinpelaamista pelikonsoleilla ja tietokoneilla, mikä mahdollistaa hullaannuttavan ja rajoja rikkovan kokemuksen peleissä vain harvoin nähdyllä teemalla.

Singapore -pelistudion johtama kehitystyö on saanut apua muilta Ubisoft-studioilta ja tämä näkyy kokonaisvaltaisena pelikokemuksena, jossa vaikuttava äänimaailma ja graafinen loisto yhdistyvät toisiinsa lumoavalla tavalla. Pelaajan tarina ryysyistä rikkauksiin ei tapahdu rehellisellä yrittäjän työllä, vaan rikosten poluille ajautuneen seilorin silmin. Jotta pelaajahahmo voi saavuttaa merten kauhun ja pelätyn merirosvokapteenin maineen, on matka kivinen ja tuulinen sekä vaatii paljon työtä ja onnistumisia vaikealla ja vainotulla polulla. Onnistuessaan merirosvon ura on palkitseva ja täyteläinen.

Legendaarisista tarinoista ja merirosvomyyteistä innoituksensa saanut Skull and Bones tutustuttaa pelaajan aitoon merirosvoeloon. Erilaiset sopimukset ja tehtävät sekä resurssien kerääminen ja merillä navigointi tulevat tutuksi, kun pelaajan ohjastama laiva valmistautuu kohtaamaan rikkauksia rahtaavat kauppa-alukset. Jokainen tehty päätös vaikuttaa matkantekoon ja uralla etenemiseen vaihtelevin palkkioin ja riskein. Maineen ja mammonan kasvaessa pelaaja kykenee räätälöimään omaa merirosvoalustaan ja laivastoaan uusin ominaisuuksin ulkonäöllisiä piirteitä unohtamatta.

1600-luvun lopun vaarallisesta aikakaudesta ja Intian valtameren alueelta innoituksensa saanut peli hyödyntää merirosvojen toista valtakautta, jolloin piraattien asema oli vakiintunut ja näiden luomat uhkat erittäin todellisia. Samalla kuitenkin myös eri valtiot ja järjestöt ovat varuillaan merten kauhujen toimista ja varustavat omia laivastojaan puolustaakseen aarteitaan. Taistelut rikkauksista ovat kiivaita, mutta onnistuessaan ryöstötehtävät ovat kirjaimellisesti erittäin palkitsevia.

Skull and Bones tarjoaakin pelaajalle henkeäsalpaavan upean merirosvokokemuksen täynnä seikkailua, taistelua, jännitystä ja suuria purjealuksia. Luvassa on myös jatkokehityksen myötä ilmaiseksi julkaistavia päivityksiä, jotka tuovat lisäsisältöä pelin tapahtumiin pitkällä aikavälillä.

Skull and Bones julkaistaan kahtena eri versiona sekä ja Xbox Series X ja S -konsoleille että PC:lle 8. marraskuuta 2022. Tietokoneversiot tulevat myyntiin Epic Games Store- ja Store -kauppapaikoissa. Lisäksi peli tulee saataville -pelipalvelussa. Perusversion ohella julkaistava Premium-painos sisältää pelin lisäksi The Ballad of Bloody Bones -kokoelman, joka koostuu kosmeettisesta lisäsisällöstä peliin sekä lisätehtävistä, pelin digitaalisesta taidekirjasta, ääniraidasta ja Smuggler Pass -keräilyesineestä.

Kommentoi

Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

beyond a steel sky

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista pakettia, joka sisältää erilaisia seikkailupelejä kuten Beyond a Steel Sky, sekä Unawoved.

Paketti maksaa yhteensä 19,60 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Beyond a Steel
  • Alfred Hitchcock –
  • Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases
  • Dreamfall Chapters
  • Quern – Undying Thoughts
  • The Almost Gone

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja osa peleistä toimii myös :llä ja Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina elokuun 12. päivä asti.

Kommentoi

NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri

NBA 2K23

Tulevasta NBA 2K23 -koripallopelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla nähdään mm. uusia animaatioita ja huhujen mukaan peli tulee olemaan edeltäjäänsä NBA 2K22 -peliä hitaampi temmoltaan. Samaisten huhujen mukaan pelissä tullaan näkemään myös uusi heittomittari.

NBA 2K23 ilmestyy syyskuun 9. päivä 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle Steamin kautta.

Kommentoi