Skyrimin juhlaversiosta saatiin ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skyrimin juhlaversiosta saatiin ensimmäinen traileri

Skyrim Anniversary Edition

on juhlistaa 10-vuotista The V: Skyrim -peliä uudelleenjulkaisemalla sen satojen modien kera. Nyt Anniversary Edition -pelistä on saatu ensimmäinen traileri, jonka voit katsoa alta.

Peli tulee sisältämään yli 500 Creation Club -modia, jotka sisältävät tehtäviä, luolia, vastustajia, aseita, taikoja sekä muuta. Luonnollisesti juhlaversio sisältää myös pelin kaikki lisäosat.

Anniversary Edition ilmestyy marraskuun 11. päivä 5, PlayStation 4, X ja S sekä One -konsoleille sekä PC:lle. Switch -versiosta ei ole vielä tietoa.

Kommentoi

Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun

Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi myös pelimerkkejä retropelien suoratoistopalvelu Antstreamiin. Jaossa on 1090 Gemin paketti, joka on noin 15 euron arvoinen.

Gemejä voi käyttää pelien pelaamiseen ja erilaisten haasteiden aktivoimiseen. Voit esimerkiksi aktivoida haastavempia tehtäviä tai haastaa toisia pelaajia vuoropohjaisiin taisteluihin pelien välityksellä.

on palvelu jonka kautta voit pelata retropelejä ilmaiseksi lukuisten alustojen kautta. Saatavilla on klassikkoja kuten Asteroids, Space Invaders, Bubble Bobble sekä monia muita.

toimii PC, Linux, OSX, Amazon Fire, Shield sekä Atari VCS -alustoilla. Voit ladata ilmaispaketin täältä.

Kommentoi

Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin

Halo Infinite

on yllätti aiemmin tässä kuussa julkaisemalla odotetun Halo Infinite -pelin ilmaispelattavalla moninpelillä. Nyt pelin yksinpelikampanjasta on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Kampanjasta ei toistaiseksi tiedetä vielä paljoakaan, mutta videolla nähdään kuinka pelin päähahmo Master Chief taistelee Banishedejä vastaan.

Halo ilmestyy joulukuun 8. päivä Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle. Pelin ilmainen moninpeli on pelattavissa parhaillaan.

Kommentoi