SkyShowtime julkaisee pohjoismaisen nordic noir -sarjan Koodinimi: Annika Kommentit pois päältä artikkelissa SkyShowtime julkaisee pohjoismaisen nordic noir -sarjan Koodinimi: Annika

SkyShowtime

on julkistanut uuden suomalais-ruotsalaisen alkuperäistuotannon – on uusi jännittävä lisä nordic noir -genreen. SkyShowtimen toimitusjohtaja Monty Sarhan paljasti hiljattain keynote-puheessaan myös muita uutuussarjoja arvostetuilla Cannesin elokuvajuhlilla.

Suomalais-ruotsalaisena yhteistuotantona toteutettu Koodinimi: Annika -rikosdraama tunnettiin aiemmin nimellä ID. Tarinan keskiössä on suomalainen taidepetoksia tutkiva Emma, joka soluttautuu tukholmalaiseen huutokauppataloon tutkimaan yrityksen yhteyksiä Blanko-nimellä tunnettuun pahamaineiseen rahanpesijään. Sarja tulee striimattavaksi myöhemmin tänä vuonna.

Muihin SkyShowtime-palveluun tänä vuonna saapuviin uutuussarjoihin kuuluu kriitikkojen kehuma ”viikon mysteeri” -sarja Poker Face. Natasha Lyonne (Russian Doll, Orange Is The New Black) nähdään pääosassa Charliena, jolla on uskomaton kyky havaita jonkun valehtelevan. Sarja saa ensi-iltansa SkyShowtime-alkuperäissarjana. Lisäksi SkyShowtimen ensi-iltoihin kuuluu vuoden 1966 elokuvaan pohjautuva lännensarja Django, joka saapuu tietyille Keski- ja Itä-Euroopan alueille, Pohjoismaihin, Portugaliin ja Espanjaan.

Myöhemmin tänä vuonna SkyShowtimessa nähdään alkuperäissarja The Curse, jonka pääosissa nähdään Emma Stone, Nathan Fielder ja Benny Safdie. Tarina seuraa, kuinka väitetty kirous häiritsee vastanaineen pariskunnan suhdetta. SkyShowtime tuo myös yksinoikeudella ensi-iltaan Taylor Sheridanin uutuussarjan Special Ops: Lioness, jossa nähdään pääosan esittäjä ja vastaava tuottaja Zoe Saldaña, Oscar-voittaja ja vastaava tuottaja Nicole Kidman, Laysla de Oliveira sekä Oscar-voittaja Morgan Freeman. Alkuperäissarja seuraa Lioness Engagement Team -erikoisyksikön yrityksiä tuhota terroristijärjestö sisältä päin.

Innolla odotettu Yellowstonen 5. kauden toinen osa tulee striimattavaksi yksinoikeudella SkyShowtimen markkina-alueille myöhemmin tänä vuonna. Lisäksi SkyShowtimella nähdään yksinoikeudella toiset kaudet 1923:sta, jonka pääosissa ovat Oscar-voittaja Helen Mirren ja Oscar-ehdokas Harrison Ford, sekä Sylvester Stallonen tähdittämästä komediasarjasta Tulsa King. Kaikista vastaa Oscar-ehdokas Taylor Sheridan. Pakollista katsottavaa on myös samannimiseen hittipeliin perustuva Halo, joka palaa toiselle kaudelle .

Lisäksi SkyShowtimella nähdään yksinoikeudella hittielokuvia, kuten Babylon (ensi-ilta 6. heinäkuuta), Bros (16. kesäkuuta), M3GAN (13. syyskuuta) ja She Said (18. heinäkuuta alkaen). Ne liittyvät menestyselokuvien valikoimaan, johon sisältyvät jo Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion ja Minions: The Rise of Gru. Kaikki ovat striimattavissa ilman lisämaksua.

”SkyShowtime on sitoutunut Eurooppaan, ja olemme ylpeitä voidessamme esitellä alkuperäistuotantoja markkina-alueiltamme. Näin vahva ja vaikuttava 10 alkuperäissarjan valikoima ensimmäisenä vuotenamme on käytännössä ennenkuulumatonta uudelle suoratoistopalvelulle. SkyShowtime tarjoaa vetoavia, sekä Hollywoodin että paikallisten tekijöiden parhaimmistoa edustavia yksinoikeusohjelmia ja erinomaisen valikoiman elokuvia. Haluamme tarjota asiakkaille ympäri Eurooppaa korkealaatuista sisältöä loistohintaan.”

SkyShowtimen toimitusjohtaja Monty Sarhan

Tuhansia tunteja laatuviihdettä koko perheelle tarjoavan SkyShowtimen tilaajilla on pääsy uusiin ja yksinoikeussarjoihin, alkuperäistuotantoihin, palkittuihin elokuviin, lasten ja koko perheen sisältöön sekä useisiin ikonisiin vanhempiin nimikkeisiin ja kausibokseihin, joista vastaavat Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios ja Peacock. Kaikki tämä on suoratoistettavissa yhdessä paikassa. SkyShowtime-palvelun piirissä ovat Alankomaat, Albania, Andorra, Bosnia ja Hertsegovina, Bulgaria, Espanja, Kosovo, Kroatia, Montenegro, Norja, Pohjois-Makedonia, Portugali, Puola, Romania, Ruotsi, Serbia, Slovakia, Slovenia, Suomi, Tanska, Tšekki ja Unkari.

SkyShowtime-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 € (ilman mainoksia).

Dexter: Original Sin – legendaarinen sarjamurhaaja tekee paluun Kommentit pois päältä artikkelissa Dexter: Original Sin – legendaarinen sarjamurhaaja tekee paluun

Dexter

on vahvistanut, että uusi alkuperäisdraamasarja : Original Sin tulee katsottavaksi palveluun. Tämä innolla odotettu esiosa Emmy-ehdokassarjalle Dexter sijoittuu 15 vuotta ennen alkuperäissarjan tapahtumia ja seuraa Amerikan rakastetuimman sarjamurhaajan Dexter Morganin oppivuosia. Päärooleissa nähdään Patrick Gibson, Christian Slat÷er ja Molly Brown

Uusi 10 jakson mittainen trilleri seuraa nuorta Dexteriä (Gibson), joka muuttuu opiskelijasta kostonhimoiseksi sarjamurhaajaksi. Kun Dexter ei enää saa pidettyä verenhimoaan kurissa, hänen on opittava hallitsemaan sisäistä pimeyttään. Harry-isänsä (Slater) ohjauksessa hän alkaa noudattaa säännöstöä, jonka tarkoitus on auttaa häntä löytämään ja tappamaan yhteiskunnalle vaaraksi olevia ihmisiä herättämättä lainvalvojien huomiota. Tämä on erityisen hankalaa nuorelle Dexterille, kun hän aloittaa rikospaikkatutkinnan harjoittelijana Miami Metro -poliisilaitoksella.

Slater on palkittu roolistaan Mr. Robot -sarjassa Golden Globe- ja Critics Choice Awards -palkinnoilla sekä useilla muilla ehdokkuuksilla. Hänet tunnetaan myös rooleistaan mm. sarjoissa Dr. Death ja Dirty John sekä elokuvista True Romance ja Heathers.

Gibsonin viimeisin roolityö nähtiin TV-sarjassa Shadow and Bone. Brown on aiemmin nähty mm. sarjoissa Evil ja Billions sekä elokuvissa Senior Year ja The Good House.

James Martinez (Love Victor), Christina Milian (Falling Inn Love), Alex Shimizu (The Blacklist) ja Reno Wilson (Mike & Molly) kuuluvat myös sarjan vakiohahmoihin Miami Metro -poliisilaitoksen työntekijöinä. Martinez esittää tunteet edellä töitään tekevää henkirikostutkijalupaus Angel Batistaa, Milianin roolihahmo Maria LaGuerta on Miami Metron ensimmäinen naispuolinen henkirikostutkija, Shimizun esittämä Vince Masuka on rikospaikkatutkija, joka jakaa mieluusti asiantuntemustaan ja hyödyntää kaikki tilaisuudet pomotella uutta harjoittelijaansa Dexter Morgania, ja Wilson esittää Bobby Wattia, joka on Harryn pitkäaikainen työpari ja uskottu mies.

-sarjan vastaava tuottaja on Clyde Phillips, ja sen ovat tuottaneet Showtime Studios ja Counterpart Studios. Vastaavina tuottajina ovat myös Scott Reynolds (Jessica Jones), Michael C. Hall (Dexter), Mary Leah Sutton (Resident Evil), Tony Hernandez (Emily In Paris) ja Lilly Burns (Russian Doll), ja sarjan on tuottanut Robert Lloyd Lewis (The Lincoln Lawyer). Slaterille Heathers-elokuvasta tuttu Michael Lehmann toimii ohjaavana vastaavana tuottajana.

Kaikki tähänastiset Dexter- ja alkuperäistä sarjaa jatkaneet Dexter: New Blood -kaudet ovat nyt striimattavissa vain SkyShowtimessa.

SkyShowtime on saatavilla suoraan kuluttajille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS:lle, tvOS:lle, Android-laitteille, Android TV:lle, Google Chromecastille, LG:n yhdistetyille televisioille, Samsungin älytelevisioille, valituille jakelukumppaneilleen markkinoillaan sekä verkkosivustollaan.

SkyShowtimen kuukausihinta Normaali mainoksilla -tilaukselle on 4,99 euroa ja Normaali Plus – tilaukselle 8,99 euroa. Normaali mainoksilla -tilaus sisältää mainoksia, kun taas Normaali Plus -tilaus pysyy mainosvapaana.

Stallonen tähdittämä Tulsa King -sarja saa jatkoa syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Stallonen tähdittämä Tulsa King -sarja saa jatkoa syyskuussa

Tulsa King

on ilmoittanut, että odotetun Sylvester Stallonen tähdittämän -hittisarjan toinen kausi ilmestyy yksinoikeudella 18. syyskuuta alkaen. Palvelu on myös julkaissut ensimmäisen teaserin, joka tarjoaa katsauksen uuden kauden jännittävään tarinaan.

Oscar-ehdokas Taylor Sheridanin, Oscar-ehdokas ja käsikirjoittaja Terence Winterin sekä moninkertaisesti palkitun ohjaajan Craig Ziskin tuottamaa Tulsa King -sarjaa kuvataan parhaillaan Oklahomassa ja Atlantassa. Sarjan tuottajina toimivat MTV Entertainment Studios ja 101 Studios.

Toisella kaudella Dwight (Stallone) ja hänen joukkonsa jatkavat kasvavan valtakuntansa rakentamista ja puolustamista Tulsassa. Heidän on kuitenkin oltava varovaisia, sillä he eivät ole ainoita, jotka haluavat alueen itselleen. Kansas City mafian ja vaikutusvaltaisen paikallisen liikemiehen uhkausten lähestyessä Dwight kamppailee pitääkseen perheensä ja joukkonsa turvassa sekä hoitaakseen kaikki asiansa. Samalla hänellä on vielä keskeneräisiä asioita New Yorkissa.

Tulsa King -sarjassa on myös uskomaton näyttelijäkaarti, johon kuuluvat Martin Starr, Jay Will, Max Casella, Vincent Piazza, Tatiana Zappardino, Annabella Sciorra, Neal McDonough, Frank Grillo, Domenick Lombardozzi, Andrea Savage, Garrett Hedlund ja Dana Delany.

Taylor Sheridanin, Terence Winterin ja Craig Ziskin lisäksi Tulsa King -sarjan vastaavina tuottajina toimivat David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Sylvester Stallone, Braden Aftergood ja Keith Cox. Sarjan jakelusta vastaa Paramount Global Content Distribution.

Tulsa King on osa Sheridanin kasvavaa ohjelmatarjontaa SkyShowtimessa, johon kuuluvat: , , , , tuleva , tuotannossa oleva Lionessin toinen kausi sekä kaikki viisi kautta -sarjaa.

SkyShowtime on saatavilla suoraan kuluttajille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS:lle, tvOS:lle, Android-laitteille, Android TV:lle, Google Chromecastille, LG:n yhdistetyille televisioille, Samsungin älytelevisioille, valituille jakelukumppaneilleen markkinoillaan sekä verkkosivustollaan.

SkyShowtimen kuukausihinta Normaali mainoksilla -tilaukselle on 4,99 euroa ja Normaali Plus -tilaukselle 8,99 euroa. Normaali mainoksilla -tilaus sisältää mainoksia, kun taas Normaali Plus -tilaus pysyy mainosvapaana.