SkyShowtime paljasti maaliskuun uusia sarjoja ja elokuvia – mukana The Black Phone Kommentit pois päältä artikkelissa SkyShowtime paljasti maaliskuun uusia sarjoja ja elokuvia – mukana The Black Phone

Welcome to Utmark

SkyShowtimen suoratoistopalvelu on julkaissut maaliskuun uusia elokuvia ja sarjoja, joiden joukossa on mm. -sarjan toinen kausi, suomalaiskaartiakin sisältävä Welcome to Utmark sekä kauhuelokuva

Maaliskuussa SkyShowtimella nähdään lukuisia uutuuksia sekä jatkuvia suosikkisarjoja. Tarjolla on uutuuksia etenkin pohjoismaisen viihteen ystäville, kun maaliskuun viidestä uudesta sarjasta peräti kolme on pohjoismaista tuotantoa.

Uutuussarjoista mukana ovat esimerkiksi jättimenestykseksi ensimmäisellä kaudellaan nousseen psykologista kauhua ja aikuistumistarinaa yhdistelevän -sarjan toinen tuotantokausi, ruotsalaiskomedia Lust sekä norjalaissarja Welcome to Utmark, jossa nähdään sivurooleissa Eero Milonoff sekä Pelle Heikkilä.

Maaliskuun uutuuselokuviin lukeutuvat muun muassa Sinister-kauhuelokuvan ohjanneen Scott Derricksonin -uutuus sekä Freida Pinton tähdittämä pukudraama Mr. Malcom’s List.

Uusia jaksoja on luvassa myös jo aiemmin ensi-iltansa saaneisiin suosikkisarjoihin, kuten Mayor of Kingstown, 1923 sekä Law & Order.

Pray, Obey, Kill (Knutby)

Uneliaassa ruotsalaisessa Knutbyn kylässä kuului laukauksia vuonna 2004 tammikuun jäätävän kylmässä yössä. Nuori nainen murhattiin ja hänen naapurinsa sai useita ampumahaavoja. Maailman huomio kiinnittyi tiiviiseen helluntaiseurakuntaan, ja tapahtumia seuranneesta oikeudenkäynnistä tuli kansainvälinen sensaatio. Arvostetut toimittajat Martin Johnson ja Anton Berg sekä ohjaaja Henrik Georgsson (The Bridge) pyrkivät yhdessä valottamaan, mitä Knutbyn kylässä todella tapahtui. Sarja alkaa 14. maaliskuuta.

Lust

Anette (Sofi a Helin), Nadia (Anja Lundqvist), Ellen (Julia Dufvenius) ja Martina (Elin Klinga) ovat nelikymppisiä elämänmittaisia ystäviä, jotka elävät ja (enimmäkseen) menestyvät Tukholmassa. Kun Anette toteuttaa valtiollisen tutkimuksen“Seksi on valtatie terveyteen”, jossa hän tutkii mikäli hyvä seksi tai sen puute vaikuttaa yli 40-vuotiaiden ruotsalaisnaisten terveyteen, ystävykset alkavat kyseenalaistaa tapoja, joilla elämä on tullut heidän omien intohimojensa ja halujensa tielle. Ystävyyttä ja uteliaisuutta käsittelevä komedia Lust seuraa neljää naista, jotka ovat valmiita tutkimaan elämää yli uraa, avioliittoa ja äitiyttä koskevien odotusten. Sarja alkaa 14. maaliskuuta.

Welcome to Utmark

Utmarkissa vallitsee villi ja outo tunnelma, joka ei välttämättä lupaa hyvää ulkopuolisille. Kouluun saapuu uusi opettaja, joka kaipaa uutta alkua. Hänelle selviää pian, että kaupungin ainoa lähimainkaan kypsästi käyttäytyvä henkilö on 12-vuotias. Sarja alkaa 14. maaliskuuta.

Eeppistä selviytymistarinaa, psykologista kauhua ja aikuistumiskuvausta yhdistelevä tarina kertoo lahjakkaasta koulutyttöjen jalkapallojoukkueesta, joka selviytyy lentoturmasta syvällä pohjoisessa erämaassa. Sarja seuraa, kuinka he vajoavat eripuraisesta, mutta menestyksekkäästä joukkueesta raakalaismaisiksi klaaneiksi ja kuinka he yrittävät jatkaa elämää 25 vuotta myöhemmin. Erämaassa alkanut tarina ei ole läheskään ohi. Pääosissa Melanie Lynskey ja Tawny Cypress sekä Christina Ricci ja Juliette Lewis. Katsottavissa 25. maaliskuuta alkaen.

Tämän vakoojatrillerisarjan keskiössä on yritysvakoilun mestari John Weir (Kiefer Sutherland). Äärimmäisen vaikutusvaltaiset tahot, jotka pystyvät vaikuttamaan kansakuntiin ja ohjailemaan niitä, lavastavat hänet syylliseksi murhaan. Katsottavissa alkaen 31. maaliskuuta.

Mr Malcolm’s List

Constance Wu on hienostonainen Julia, joka joutuu Lontoon tavoitelluimman poikamiehen herra Malcomin (Dirisu) hylkäämäksi, kun Julia ei täytä yhtä hänen morsiamelle asettamistaan vaatimuksista. Vihainen ja nöyryytetty Julia haluaa kostaa, ja pestaa avuksi ystävänsä Selinan (Pinto) huijaamaan Malcomia, jotta tämä luulisi löytäneensä täydellisen puolisonsa. Suunnitelma näyttää jo toimivan, kun Henry (Heughan) vaarantaa Julian suunnitelmat liittymällä Selinan ihailijoihin. Kun nelikon pakkaa sekoittaa vielä toilaileva Lordi Cassidy (Jackson-Cohen), tosirakkaus mutkistuu entisestään. Herra Malcolm pohtii, onko löytänyt täydellisen naisen… vai täydellisen huijauksen. Elokuva ilmestyy 14. maaliskuuta.

Sadistinen tappaja kidnappaa ujon, mutta älykkään 13-vuotiaan Finney-pojan ja sulkee tämän äänieristettyyn kellariin, missä huutamisesta ei ole apua. Kun irtikytketty puhelin alkaa piristä seinällä, Finney tajuaa kuulevansa tappajan aiempien uhrien äänet. He haluavat varmistaa, ettei Finneylle käy samoin kuin heille. Pääosissa nelinkertainen Oscar®-ehdokas Ethan Hawke uransa hyytävimmässä roolissa ja Mason Thames ensimmäisessä elokuvaroolissaan. The Black Phonen on tuottanut, ohjannut ja osin käsikirjoittanut Scott Derrickson, jonka aiempia töitä ohjaaja-käsikirjoittajana ovat Sinister, The Exorcism of Emily Rose ja Marvel’s Doctor Strange. Elokuva ilmestyy 15. maaliskuuta.

Resurrection

Olipa kerran nainen nimeltä Margaret, jonka elämä oli hallinnassa. Hän oli kurinalainen ja tarkkaavainen ja siksi myös vahva ja menestynyt. Abbie-tyttärensä hän kasvatti yksin. Pian Abbie lähtee suunnitelmien mukaisesti hyvään yliopistoon. Kaikki oli hallinnassa. Kunnes David, hirviö hänen menneisyydestään, teki paluun. Elokuva ilmestyy 21. maaliskuuta.

Smile

Todistettuaan kummallista ja järkyttävää tapahtumaa, johon liittyi yksi hänen potilaistaan, tohtori Rose Cotter (Sosie Bacon) alkaa kokea selittämättömiä, pelottavia ilmiöitä. Kun jatkuva on ottamassa vallan hänen elämästään, Rose joutuu kohtaamaan menneisyytensä traumat selviytyäkseen ja paetakseen karmeaa uutta todellisuuttaan. Elokuva ilmestyy 22. maaliskuuta.

Kommentoi

Yellowjackets -sarjan toinen kausi alkaa lauantaina Kommentit pois päältä artikkelissa Yellowjackets -sarjan toinen kausi alkaa lauantaina

Yellowjackets

Emmy-ehdokassarja Yellowjackets tekee paluun SkyShowtime suoratoistopalveluun yksinoikeudella Pohjoismaissa 25. maaliskuuta alkaen.

Showtimen tuottama uusi kausi tulee striimattavaksi yksinoikeudella SkyShowtimelle Pohjoismaissa ja 10 jakson mittaisen kauden uudet jaksot julkistetaan palvelussa joka viikko lauantaisin.

Toisen kauden uuden trailerin myötä julkistetaan myös Florence + The Machinen uutuussingle Just A Girl, joka on cover No Doubtin ikonisesta kappaleesta vuodelta 1995. Uutuus on nyt ladattavissa ja suoratoistettavissa. Singlen ovat tuottaneet Florence Welch ja IDLES-yhtyeen Mark Bowen.

Yellowjacketsin ensimmäinen kausi on saanut harvinaisen 100:n prosentin Rotten Tomatoes -arvosanan ja keräsi seitsemän Emmy-ehdokkuutta.

Ashley Lylen ja Bart Nickersonin (Narcos) luomassa Yellowjacketsissa nähdään Emmy-ehdokas ja Critics Choice Award -palkittu Melanie Lynskey (Castle Rock), Oscar®- ja Emmy-ehdokas Juliette Lewis (Camping), Emmy-ehdokas Christina Ricci (Z: The Beginning of Everything) sekä Tawny Cypress (Unforgettable). Lauren Ambrose (Six Feet Under, Servant) ja Simone Kessell (Obi-Wan Kenobi) liittyvät toiselle kaudelle vakiohahmoina ja Elijah Wood (Lord of the Rings -trilogia) on mukana kauden mittaisena vierailevana tähtenä.

Eeppistä selviytymistarinaa, psykologista kauhua ja aikuistumiskuvausta yhdistelevä Yellowjackets kertoo lahjakkaasta koulutyttöjen jalkapallojoukkueesta, joka selviytyy (epä)onnekkaasti lentoturmasta syvällä pohjoisessa erämaassa. Sarja seuraa, kuinka he vajoavat eripuraisesta, mutta menestyksekkäästä joukkueesta raakalaismaisiksi klaaneiksi ja kuinka he yrittävät jatkaa elämää 25 vuotta myöhemmin. Tapahtumat todistavat, ettei menneisyys ole koskaan menneisyyttä, ja että erämaassa alkanut tarina ei ole läheskään ohi.

Toisella kaudella nähdään myös Sophie Nélisse (The Book Thief), Jasmin Savoy Brown (The Leftovers), Sophie Thatcher (Prospect), Samantha Hanratty (Shameless), Courtney Eaton (Mad Max: Fury Road), Liv Hewson (Santa Clarita Diet), Steven Krueger (The Originals), Warren Kole (Shades of Blue) ja Kevin Alves.

SkyShowtime-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 €.

Kommentoi

SkyShowtime vahvistaa lanseerauspäivän musikaalisarjalle Grease: Rise of the Pink Ladies Kommentit pois päältä artikkelissa SkyShowtime vahvistaa lanseerauspäivän musikaalisarjalle Grease: Rise of the Pink Ladies

Marisa Davilan ja Cheyenne Isabelin tähdittämä, kymmenen jakson mittainen kausi on striimattavissa yksinoikeudella SkyShowtimessa 7. huhtikuuta alkaen, ja saatavilla on aluksi kaksi jaksoa.

SkyShowtime vahvisti tänään lanseerauspäivän uutuussarjalle Grease: Rise of the Pink Ladies. Paramount Television Studiosin tuottama uusi musikaalisarja saapuu SkyShowtimelle perjantaina 7. huhtikuuta, ja 10 jakson mittaisen kauden uusia jaksoja tulee striimattavaksi joka perjantai.

Musikaalisarjan tapahtumat sijoittuvat vuoteen 1954, neljä vuotta ennen alkuperäisen Greasen tapahtumia, ja ennen kuin rock ’n’ roll oli kuningas ja T-Birds koulun kovin jengi. Neljä kyllästynyttä hylkiötä uskaltautuu pitämään hauskaa omilla ehdoillaan ja synnyttää moraalipaniikin, joka muuttaa Rydell High Schoolin ikiajoiksi.

Sarjassa nähdään Marisa Davila (Jane), Cheyenne Isabel Wells (Olivia), Ari Notartomaso (Cynthia), Tricia Fukuhara (Nancy), Shanel Bailey (Hazel), Madison Thompson (Susan), Johnathan Nieves (Richie), Jason Schmidt (Buddy), Maxwell Whittington-Cooper (Wally) sekä Jackie Hoffman (apulaisrehtori McGee).

Sarjan käsikirjoittajana, vastaavana tuottajana, showrunnerina ja ohjaajana toimii Annabel Oakes (Atypical, Transparent). Temple Hillin Marty Bowen ja Wyck Godfrey ovat vastaavia tuottajia, samoin Adam Fishbach. Alethea Jones (Made For Love, Dollface, Evil) ohjasi pilotin sekä kaksi muuta jaksoa ja on yksi vastaavista tuottajista.

PICTURESTARTin Erik Feig ja Samie Kim Falvey ovat vastaavia tuottajia ja tuottajana on Grace Gilroy. Koreografiasta vastaa Jamal Sims, joka oli myös ohjaajana, ja musiikista vastaa Grammy-ehdokkaana ollut vastaava musiikkituottaja Justin Trante.

SkyShowtime-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla www.skyshowtime.com. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 €.

Kommentoi