SkyShowtimen uusi yksinoikeus Veronika on yliluonnollisilla elementeillä varusteltu trilleri Kommentit pois päältä artikkelissa SkyShowtimen uusi yksinoikeus Veronika on yliluonnollisilla elementeillä varusteltu trilleri

julkisti vuoden 2024 uutuusohjelmistonsa, mukaan lukien odotetun alkuperäissarjan Veronikan. SkyShowtimen toimitusjohtaja Monty Sarhan ja sisältöjohtaja Kai Finke jakoivat innostavan uutisen Content London -tapahtuman paneelikeskustelussa.

on ruotsalainen rikos­trilleri, joka on maustettu yliluonnollisilla elementeillä. Sarja saa ensiesityksensä yksinomaan SkyShowtimessa. Pohjoismaiset supertähdet Alexandra Rapaport (Honour) ja Tobias Santelmann (SkyShowtimen yksinoikeussarjat Beforeigners ja Welcome to Utmark, sekä elokuvat Point Break ja Those Who Kill) näyttelevät päärooleja sarjassa.

Kahdeksanosaisen sarjan ovat luoneet ja käsikirjoittaneet Katja Juras ja Anna Lindblom (Gåsmamman), kun taas ohjaajaksi on valittu arvostettu Jonas Alexander Arnby (War of the Worlds). SkyShowtime hankki Veronika-sarjan Viaplay Content Distributionilta, ja se tulee olemaan katsottavissa yksinomaan kaikilla SkyShowtimen markkina-alueilla.

Veronika-sarjan ensi-illan tarkka ajankohta julkistetaan ensi vuonna.

Tositarinaan perustuva The Tattooist of Auschwitz -minisarja sai ensimmäisen trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Tositarinaan perustuva The Tattooist of Auschwitz -minisarja sai ensimmäisen trailerin

The Tattooist of Auschwitz

SkyShowtimen tositarinaan perustuva (Auschwitzin tatuoija) on saanut ensimmäisen trailerin. Sarjan kaikki jaksot tulevat striimattaviksi yksinoikeudella SkyShowtimeen 7. kesäkuuta.

Tämä Heather Morrisin kansainväliseen menestysromaaniin perustuva kuusiosainen minidraamasarja on saanut innoituksensa Lali ja Gita Sokolovin tosielämän tarinasta. Pari tapasi toisensa ollessaan vankeina Auschwitzin keskitysleirillä toisen maailmansodan holokaustin aikaan.

Sarjan trailerissa nähdään vanhempi Lali (Harvey Keitel) kertomassa Auschwitzin kokemuksistaan Heather Morrisille (Melanie Lynskey). Lalin vaikuttava tarina vie katsojan mukaan matkalle muistoihin kyseisestä ajasta. Ensimmäisessä trailerissa nähdään myös nuorempi Lali (Jonah Hauer King) tutustumassa ja rakastumassa Gita an (Anna Próchniak).

Trailerin taustalla kuullaan koskettava alkuperäiskappale useita Oscar-palkintoja saaneelta säveltäjältä Hans Zimmeriltä sekä Kara Talvelta, jotka ovat yhdessä myös säveltäneet sarjan soundtrackin.

The Tattooist of Auschwitz kertoo slovakianjuutalaisesta Lalista (Hauer King), joka karkotettiin vuonna 1942 Auschwitzin keskitysleirille, missä yli miljoona juutalaista murhattiin holokaustin aikana. Pian saapumisensa jälkeen Lalista tehtiin ”Tätowierer” (tatuoija), jonka tehtävä oli tatuoida tunnistenumeroita muiden vankien käsivarsiin. Eräänä päivänä hän kohtaa Gitan (Próchniak) tatuoidessaan vankinumeroa tämän käsivarteen, minkä seurauksena syttyy ympäröiviä kauhuja uhmaava rakkaus. Tästä käynnistyy rohkea ja ikimuistoinen tarina. Arvaamattoman SS upseeri Stefan Baretzkin (Jonas Nay) jatkuvassa valvonnassa Lali ja Gita pyrkivät tekemään kaikkensa pitääkseen toisensa hengissä.

Noin 60 vuotta myöhemmin yli 80 vuotiaaksi ehtinyt Lali (Keitel) tapaa aloittelevan kirjailijan Heather Morrisin (Lynskey). Hiljattain leskeksi jäänyt Lali saa viimein kerättyä tarpeeksi rohkeutta kertoakseen tarinansa maailmalle. Kertoessaan menneisyydest ään Heatherille Lali joutuu kasvotusten nuoruutensa traumaattisten tapahtumien kanssa ja elää uudelleen muistonsa rakastumisesta yhdessä maailman synkimmistä paikoista.

The Tattooist of Auschwitz -sarjan vastaava tuottaja on Claire Mundell yrityksensä Synchronicity Filmsin kautta yhteistyössä Sky Studiosin kanssa. Sarjan on ohjannut Tali Shalom Ezer. Jacquelin Perske on sarjan toinen vastaava tuottaja sekä pääkäsikirjoittaja yhdessä erillisten jaksojen käsikirjoittajien Evan Placeyn (apulaistuottaja) ja Gabbie Asherin kanssa. Vastaava tuottaja Sky Studiosin puolelta on Serena Thompson.

The Tattooist of Auschwitz (Auschwitzin tatuoija) saapuu striimattavaksi yksinoikeudella SkyShowtimeen 7. kesäkuuta.

Yliluonnollinen Veronika -trillerisarja alkaa maaliskuun lopulla – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Yliluonnollinen Veronika -trillerisarja alkaa maaliskuun lopulla – katso uusi traileri

Veronika

on julkaissut virallisen trailerin ja julkaisupäivän tulevalle alkuperäissarjalleen . Ruotsalaistähti Alexandra Rapaportin ja norjalaistähti Tobias Santelmann tähdittämä rikostrilleri käynnistyy maaliskuun 22. päivä.

Veronika kokoaa yhteen useita Pohjoismaiden elokuva-alan huippunimiä, joita johtavat pohjoismaiset supertähdet Alexandra Rapaport (Gåsmamman, Honour) poliisi Veronika Greninä ja Tobias Santelmann (Exit, The Arctic Convoy) hänen miehenään Tomasina. Muita näyttelijöitä ovat Arvin Kananian, Olle Sarri, Isac Calmroth, Per Graffman, Sarah Rhodin, Wilma Lidén ja Eddie Eriksson Dominguez. Rapaport toimii myös sarjan vastaavana tuottajana. Sarja lupaa koukuttavaa kerrontaa, joka kietoutuu jännittävästi yhteen samalla kunnioittaen skandinaavista maisemaa ja pikkukaupungin arkipäivää, missä lähes mitä tahansa voi tapahtua.

Tässä sarjassa poliisi Veronika Gren (Alexandra Rapaport), kahden lapsen äiti, kamppailee monimutkaisen perhe-elämänsä ja salaisen lääkeaddiktionsa kanssa. Kun kummallisia asioita alkaa tapahtua ja Veronika näkee kuolleen pojan, hän luulee tulleensa hulluksi. Veronika hyväksyy vastahakoisesti, ettei poika ole illuusio. Pian Veronika löytää itsensä selvittämästä kahden teinitytön murhia, ja tutkimus ulottuu syvemmälle, kuin kukaan kaupungissa haluaa uskoa.

Hänen on paljastettava totuus ja löydettävä tapauksien välinen yhteys estääkseen tappajaa iskemästä jälleen. Mutta uskooko häntä kukaan? Kahdeksanosaisen sarja ovat luoneet ja käsikirjoittaneet Katja Juras ja Anna Ströman Lindblom (Gåsmamman) ja ohjaajana on kehuttu Jonas Alexander Arnby (War of the Worlds), joka sai kolme ehdokkuutta Cannesin elokuvajuhlilla elokuvastaan When Animals Dream. Veronika kuvattiinRuotsin Dannemorassa, Gimossa ja Österbybrukissa.

Veronika-sarjan ovat tuottaneet Calle Jansson ja Mathias Gruffman Bigsteriltä ja Alexandra Rapaport toimii vastaavana tuottajana.

SkyShowtime on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime sovelluksen kautta Apple iOS –, tvOS ja Android laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 € (ilman mainoksia), ja palvelua voi kokeilla maksutta seitsemän päivän ajan peru tilaus milloin tahansa.