Snake Eyes: G.I Joe Origins lupailee täyttä toimintaa – katso elokuvan traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Snake Eyes: G.I Joe Origins lupailee täyttä toimintaa – katso elokuvan traileri

Ensimmäinen tulevaan Snake Eyes: Origins -elokuvaan on viimein esitelty ja luvassa onkin miekkataisteluja sekä näyttävää toimintaa. Snake Eyes -hahmon roolin ottaa Crazy Rich Asians -elokuvasta tuttu Henry Golding.

Elokuva kertoo hahmon syntytarinan ja tarkoituksena onkin aloittaa G.I Joe -elokuvien tarina puhtaalta pöydältä. Trailerissa nähdään, kun Snake Eyes aloittaa harjoittelun Arashikage -klaanin ninjojen kanssa, joka on oikeastaan ainut asia, mikä toimintakohtausten välissä elokuvan juonesta paljastetaan.

Elokuvan rooleissa nähdään: Henry Golding, Andrew Koji, Úrsula Corberó, Samara Weaving, Haruka Abe, Takehiro Hira ja Iko Uwais.

Kommentoi

Respawn Entertainment on ensimmäinen Oscar -palkinnon voittanut pelitalo Kommentit pois päältä artikkelissa Respawn Entertainment on ensimmäinen Oscar -palkinnon voittanut pelitalo

Oscar -gaalan voittajissa oli tänä vuonna myös yksi historiaa tehnyt palkinnonsaaja. EA:n pelistudio voitti nimittäin Oscar -pystin ensimmäisenä peliyhtiönä koko gaalan historiassa.

Collette -dokumentti voitti Parhaan lyhytdokumentin Oscar -palkinnon. Dokumentti on tehty osaksi Respawn Entertainmentin kehittämää Medal of Honor: Above and Beyond -virtuaalitodellisuuspeliä.  on noin 25 minuuttia pitkä elokuva, jonka on ohjannut Anthony Giacchino. Elokuva on tuotettu yhdessä Oculuksen ja Respawn Entertainmentin kanssa.

kertoo 90 -vuotiaasta Ranskan vastarintaliikkeen taistelijasta Collette Marin-Catherinesta, joka matkustaa Saksaan Nordhauseniin. Collette vierailee Mittelbau-Doran keskityleirillä, jossa hänen veljensä tapettiin. Collette oli välttänyt aiemmin Saksaan matkustamista veljensä kohtalon vuoksi.

Kommentoi

Magneetteja, hävittäjiä sekä John Cena – F9 -elokuvan traileri on täynnä päätöntä toimintaa Kommentit pois päältä artikkelissa Magneetteja, hävittäjiä sekä John Cena – F9 -elokuvan traileri on täynnä päätöntä toimintaa

Fast&Furious -elokuvansarjan yhdeksäs osa saapuu viimeinkin teattereihin.  on julkaissut elokuvasta uuden trailerin, joka on yli kolme minuuttia aivotonta toimintaa ja räjähdyksiä.

Elokuvasarjan alkuperäisen idean mukaan autot ovat vieläkin tarinan keskipisteenä. Yhdeksäs elokuva on saanut kaivaa uusia ideoita stuntteihin jo todella syvältä, sillä luvassa on seinien läpi kulkuneuvoja repiviä magneetteja, urheiluautoja ilmasta nappaavia hävittäjiä sekä voltteja pyöriviä rekkoja.  esittelee myös päähenkilö Domin nuoremman veljen, kun elokuvasarjan näyttelijäkaartiin mukaan hyppää painija John Cena. Hahmo Jakob on huippuvaarallinen salamurhaaja, jolla on kana kynittävänä isoveljensä kanssa. Mukana on myös Fate of the Furious – elokuvasta tuttu pahis Cipher, jota näyttelee Charlize Theron.

oli alunperin tarkoitus julkaista toukokuussa 2020, mutta elokuvan julkaisu viivästyi koronaviruspandemian myötä. Uuden julkaisupäivän oli tarkoitus olla huhtikuussa 2021, joka sekin meni elokuvalta ohitse. Elokuvateattereiden avautuessa taas ympäri maailmaa, on Universalin F9 viimein valmis julkaisuun. Julkaisupäivä elokuvalle on 30. päivä kesäkuuta.

Elokuvan on ohjannut Justin Lin ja mukana elokuvassa nähdään Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris ”Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Helen Mirren, sekä Charlize Theron.

Kommentoi