Sniper Elite 5 -pelin tuoreella trailerilla avataan uusia ominaisuuksia Kommentit pois päältä artikkelissa Sniper Elite 5 -pelin tuoreella trailerilla avataan uusia ominaisuuksia

Sniper Elite 5

on julkaisemassa uutta -peliä toukokuun 26. päivä :lle sekä konsoleille. Nyt pelistä on saatu uusi traileri, joka keskittyy pelin uusiin ominaisuuksiin.

Uusien ominaisuuksien mukana on mm. paranneltu aseiden fysiikanmallinnus. Pelaajat pääsevät myös liikkumaan köysiratoja pitkin. Myös aseiden muokattavuus on entistä tarkempaa ja pelaajat voivatkin kustomoida kaikkea aina kiikaritähtäimestä piippuun sekä ammuksiin.

Pelata voi joko yksin tai moninpelissä yhteensä 16 pelaajan taisteluissa. Pelata voi myös yhdessä kaverin kanssa co-op -tehtävissä. Mukana on myös täysin uusi Invasion Mode -pelitila.

Tarkka-ampujapelien eliittiin kuuluvan sarjan viimeisimmässä osassa päästää tuttuun taktiseen kolmannen persoonan taisteluun ja paranneltuu kill cam -ominaisuuteen. Pelissä on entistä immersiivisempi maailma, joka muodostuu oikean maailman paikoista.

Pelissä eletään vuotta 1944 ja pelaajat toimivat yhdysvaltain armeijan sotilaana ja tehtävänä on heikentää saksalaisten puolustuksia Atlantin rannikolla.

Sniper Elite 5 ilmestyy toukokuun 26. päivä , , ja S sekä -konsoleille sekä PC:lle Steam, Epic Games Store ja Windows Storen kautta.

Final Fantasy 7 Remake päätösosa mahdollisesti vuonna 2027 Kommentit pois päältä artikkelissa Final Fantasy 7 Remake päätösosa mahdollisesti vuonna 2027

Final Fantasy -fanit, jotka odottavat remake-trilogian päätösosaa malttamattomasti, voivat riemuita! Uusi tieto viittaa siihen, että tähtää pelin julkaisuun vuonna 2027, mikä osuisi samaan aikaan alkuperäisen Final Fantasy VII:n 30-vuotisjuhlan kanssa.

Vaikka Square Enix ei ole vielä virallisesti julkistanut yksityiskohtia, tulevasta Ultimania -oppaasta saadut tiedot valottavat kehitystyön etenemistä. Twitter-käyttäjä @aitaikimochi paljasti, että kolmannen osan pääasiantyyli on valmis, ja äänitysten odotetaan alkavan ”pian”.

Lisäksi @aitaikimochi kertoo, että Square Enix -tuottaja Yoshinori Kitase toivoo säilyttävänsä Final Fantasy VII Rebirthin kaltaisen kehitysaikataulun, joka kesti noin kolme vuotta DLC:n julkaisun jälkeen. Jos tämä kunnianhimoinen aikataulu pitää, fanit voivat odottaa viimeistä lukua vuodelle 2027.

Tällä tähtäysaikataululla on merkittävää painoarvoa. Vuosi 2027 on ikonisen PlayStation-pelin, joka valloitti pelaajien sydämet maailmanlaajuisesti, 30-vuotisjuhla. Trilogian päätöksen julkaiseminen tällä merkityksellisellä hetkellä olisi osuva kunnianosoitus pelin kestävälle perinnölle.

Yuffie Kisaraki - FFVII Rebirth

Uutiset kehitystyön etenemisestä tulevat sen jälkeen, kun Square Enix vahvisti jonkin verran kehitystyön jo alkaneen viimeisen osan suhteen. IGN:n hehkuttava arvostelu Final Fantasy VII Rebirthistä, jolle se antoi arvosanaksi 9/10, lisäsi entisestään odotusta trilogian huipentumaa kohtaan.

Lähde: IGN

Cyberpunk-parkourpeli Ghostrunner ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk-parkourpeli Ghostrunner ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Ghostrunner

-pelaajille tiedossa hyviä uutisia, sillä tarjoaa tällä viikolla ilmaiseksi tieteistoimintaseikkailua -pelin muodossa. Peli on ladattavissa 18. huhtikuuta asti ja se säilyy pelikirjastossasi hamaan tappiin asti.

Ghostrunner sijoittuu dystooppiseen cyberpunk-maailmaan, jossa pelaajan täytyy kukistaa julma Mara the Keymaster, joka pitää ihmiskuntaa tiukassa otteessaan. Vauhdikas peli yhdistelee taidokkaasti parkour-liikehdintää ja tyylikkäitä katana-taisteluita. Pelin haaste tulee ”one-hit, one-kill” -mekanismista, jossa yksikin väärä liike voi olla kohtalokas.

Voit ladata Ghostrunner pelin ilmaiseksi PC:lle täältä.