Sniper Elite 5 -pelin tuoreella trailerilla avataan uusia ominaisuuksia Kommentit pois päältä artikkelissa Sniper Elite 5 -pelin tuoreella trailerilla avataan uusia ominaisuuksia

Sniper Elite 5

on julkaisemassa uutta 5 -peliä toukokuun 26. päivä PC:lle sekä konsoleille. Nyt pelistä on saatu uusi traileri, joka keskittyy pelin uusiin ominaisuuksiin.

Uusien ominaisuuksien mukana on mm. paranneltu aseiden fysiikanmallinnus. Pelaajat pääsevät myös liikkumaan köysiratoja pitkin. Myös aseiden muokattavuus on entistä tarkempaa ja pelaajat voivatkin kustomoida kaikkea aina kiikaritähtäimestä piippuun sekä ammuksiin.

Pelata voi joko yksin tai moninpelissä yhteensä 16 pelaajan taisteluissa. Pelata voi myös yhdessä kaverin kanssa co-op -tehtävissä. Mukana on myös täysin uusi Invasion Mode -pelitila.

Tarkka-ampujapelien eliittiin kuuluvan sarjan viimeisimmässä osassa päästää tuttuun taktiseen kolmannen persoonan taisteluun ja paranneltuu kill cam -ominaisuuteen. Pelissä on entistä immersiivisempi maailma, joka muodostuu oikean maailman paikoista.

Pelissä eletään vuotta 1944 ja pelaajat toimivat yhdysvaltain armeijan sotilaana ja tehtävänä on heikentää saksalaisten puolustuksia Atlantin rannikolla.

5 ilmestyy toukokuun 26. päivä 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle Steam, ja Windows Storen kautta.

Kommentoi

Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo

Saints Row

Saints Row -pelisarjan rebootti ilmestyy elokuun 23. päivä ja nyt tulevasta pelistä on saatu uusi pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Tulevassa pelissä voit muokata lähes kaikkea aina pelihahmon hampaista syntymämerkkeihin sekä prosteettisista jaloista aina emojeihin joilla hahmojen sukupuolielimet peitetään. Pelissä voi muokata myös vahvasti aseita ja ajoneuvoja.

Alkuperäinen peli ilmestyi vuonna 2006 ja se sai jatkoa kolmen pelin verran, joista viimeisin ilmestyi vuonna 2013. puolestaan sai uusinnon PS4, One ja PC -alustoille viime vuonna.

ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4,  Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle elokuun 23. päivä 2022.

Kommentoi

Rainbow Six Siege suurtapahtuma alkaa Berliinissä ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege suurtapahtuma alkaa Berliinissä ensi viikolla

Rainbow Six Siege

’s Rainbow Six Siege on yksi pelatuimpia ja seuratumpia kilpaurheilupelejä. Sen Major-peliturnauksissa kohtaavat lajin huiput ottaessaan toisistaan mittaa taktisissa, mutta nopeatempoisissa peliotteluissa. Tämän kesän Six Major -kisat pelataan Berliinissä 15.-21. elokuuta. Mukana on 16 parasta joukkuetta neljältä eri alueelta ympäri maailmaa. Mukana on myös suomalaisväriä, kun Juhani ”Kantoraketti” Toivonen pelaa turnauksessa Rogue-tiimissä.

Ensimmäisenä on vuorossa ryhmävaihe, joka kisataan 15.-17. elokuuta suljettujen ovien takana. Näistä otteluista kahdeksan parasta tiimiä jatkaa pudotuspeleihin, jotka pelataan yleisön edessä Berliinin sydämessä, kuuluisalla Theater am Potsdamer Platz -tapahtumapaikalla. Paikan päälle oleville faneille on otteluiden ohella tarjolla joukkuetapaamisia, demoalueita, oheistarvikemyyntiä ja paljon muuta. Kisatapahtumassa julkistetaan myös pelin seitsemännen pelivuoden kolmannen kauden uudistukset 21. elokuuta.

Six Berlin Major -turnaus alkaa 15. elokuuta kello 10.45 Suomen aikaa ja on katsottavissa suorana lähetyksenä täältä. Kattava joukkuelistaus ja tapahtumaohjeistus löytyvät täältä.

Rainbow Six Siege on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4,  Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle. Peli on saatavilla myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi