Sniper Elite 5 -pelin uudella trailerilla perehdytään hiippailuun Kommentit pois päältä artikkelissa Sniper Elite 5 -pelin uudella trailerilla perehdytään hiippailuun

Sniper Elite 5

Rebellion Developments julkaisee uuden 5 -pelinsä tämän viikon torstaina toukokuun 26. päivä PC:lle sekä konsoleille. Nyt pelistä on saatu uusi traileri, jossa keskitytään pelin hiippailuun.

Videolla pelin kehitystiimi yhdessä armeijan neuvoantajan Paul Biddissin kanssa kertovat pelin uusista tavoista taltuttaa viholliset sekä miten edetä matalalla profiililla.

Pelissä on mm. paranneltu aseiden fysiikanmallinnus. Pelaajat pääsevät myös liikkumaan köysiratoja pitkin. Myös aseiden muokattavuus on entistä tarkempaa ja pelaajat voivatkin kustomoida kaikkea aina kiikaritähtäimestä piippuun sekä ammuksiin.

Pelata voi joko yksin tai moninpelissä yhteensä 16 pelaajan taisteluissa. Pelata voi myös yhdessä kaverin kanssa co-op -tehtävissä. Mukana on myös täysin uusi Invasion Mode -pelitila.

Tarkka-ampujapelien eliittiin kuuluvan sarjan viimeisimmässä osassa päästää tuttuun taktiseen kolmannen persoonan taisteluun ja paranneltuu kill cam -ominaisuuteen. Pelissä on entistä immersiivisempi maailma, joka muodostuu oikean maailman paikoista.

Pelissä eletään vuotta 1944 ja pelaajat toimivat yhdysvaltain armeijan sotilaana ja tehtävänä on heikentää saksalaisten puolustuksia Atlantin rannikolla.

5 ilmestyy toukokuun 26. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle Steam, ja Storen kautta.

Kommentoi

A Plague Tale: Requiem ilmestyy lokakuussa – katso 10 minuuttinen pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa A Plague Tale: Requiem ilmestyy lokakuussa – katso 10 minuuttinen pelivideo

A Plague Tale: Requiem

Asobon ja Focus Entertainmentin odotettu jatko-osa suositulle ja palkitulle A Plague Tale: Innocence -pelille on ilmestymässä lokakuun 18. päivä :lle ja uuden sukupolven konsoleille. Voit katsoa 10 minuuttisen pelivideon alta.

on jatkoa A Plague Tale: Innocence -pelille, joka julkaistiin vuonna 2019. Se esitteli pelaajille kulkutaudista ja rottalaumoista kärsivän Ranskan maaseutuineen, linnoineen ja raunioineen. Pelin keskiössä ei kuitenkaan ollut musta rutto tai kuvankauniit maisemat, vaan inkvisition vainoa pakeneva sisarkaksikko. Nyt pieni Hugo-poika ja tätä suojeleva isosisko Amicia ovat matkanneet eteenpäin ja heidän kotiseutunsa kauheudet ovat taakse jäänyttä elämää. Uudet kauheudet ja haasteet ovat kuitenkin edessä, sillä Hugon elämää määrittävä kirous ei ole hellittänyt otettaan.

Itsenäisen pelitarinan kertova on uuden sukupolven pelikonsoleille sekä :lle tehty toimintaseikkailu, jossa pelaaja pääsee kokemaan sydäntä riipaisevan tarinan täynnä jännitystä, tunnelmaa ja yliluonnollisia voimia. Vaikka edeltävän pelin tapahtumien kokeminen syventää jatko-osan tapahtumien ymmärtämistä ja vahvistaa tuntemuksia, aiemman pelin pelaamista ei vaadita jatko-osasta nauttimiseen.

julkaistaan sekä PlayStation 5, Xbox Series X ja S- sekä Switch -konsoleille että :lle vuoden 2022 aikana.

Kommentoi

Game of Thrones digitaalinen lautapeli ja autokorjaamosimulaatio ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Game of Thrones digitaalinen lautapeli ja autokorjaamosimulaatio ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Car Mechanic Simulator 2018

Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi kahta peliä: A Game of Thrones: The Board Game sekä Car Mechanic Simulator 2018.

A Game of Thrones: The Board Game

A Game of Thrones: The Board Game on alunperin vuona 2020 ilmestynyt digitaalinen versio suositusta strategisesta lautapelistä. Pelaajien tehtävänä on levittää valtaansa läpi Westerosin strategisen suunnittelun, diplomatian sekä asevoimien avulla.

Valitse oma sukusi, valloita, solmi liittoja, kokoa kaupunkiesi asukkaat ja keplottele tiesi rautavaltaistuimelle. Voit ladata pelin täältä.

on puolestaan kaikkien autoista ja niiden korjauksesta kiinnostuneiden valinta. Tehtävänäsi on rakentaa ja laajentaa autokorjaamobisnes. Etsi klassikoita ladoista tai romuttamoilta ja entisöi ne entiseen loistoonsa.

Autoja pelistä löytyy yli 40 erilaista, työkaluja on kymmeniä ja osia yli tuhat. Lisäksi pääset korjaamaan asiakkaiden tuomia autoja. Voit ladata pelin täältä.

Kommentoi