Sniper Ghost Warrior Contracts 2 ilmestyi raa’an julkaisuvideon myötä Kommentit pois päältä artikkelissa Sniper Ghost Warrior Contracts 2 ilmestyi raa’an julkaisuvideon myötä

Sniper Ghost Warrior Contracts 2

PAN Vision Finlandin jakelema ja CI Gamesin julkaisema -toimintapeli on ilmestynyt :lle ja konsoleille.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 istuttaa pelaajan yksinäisen ammattisotilaan saappaisiin taisteluun diktatuuria vastaan. Peli jatkaa suosittua pelisarjaa ja ammentaa sen suositusta teemasta tehtäviä uuteen tarinakampanjaan ja kiehtoviin taisteluihin. Vaikka pelisarjan perusteet ovat säilyneet samana, pelimekaanisesti peliä on uudistettu monella eri tapaa. Yksinäisen tarkka-ampujan roolissa pelaaja suorittaa haastavia sotilastehtäviä mahdollisimman vaivihkaisesti ja etäältä. Peli myös esittelee ensimmäistä kertaa tarkkuuslaukaukset yli kilometrin etäisyydeltä.

Vaikka pelaajan ohjastama sotilas toimii tehtäväpohjaisesti, pelin Lähi-itään sijoittuvassa tarinassa kohteena ovat diktaattorimaiset sotilasjohtajat ja näiden häikäilemättömät kätyrit sotilaineen. Tehtävänannot vaihtelevat alueesta ja kohteesta toiseen, mutta näitä kaikkia yhdistävät avoimet ympäristöt, taitolaukaukset ja mahdollisimman huomaamaton toiminta. Pelaajalla on mahdollisuus suunnitella itse omat etenemisreittinsä ja toimintatapansa, mutta usein myös tapahtuman yllätykselliset käänteet pakottavat luovimaan reaktioiden varassa. Yllätyksellisyys ja suunnitelmallisuus yhdessä tekevätkin pelistä kiehtovan pelikokonaisuuden täynnä jännittäviä hetkiä ja vuoristoratamaisia kokemuksia.

Pelissä on myös pyritty aiempaa todenmukaisempaan ja yksityiskohtaiseen toimintaan, mikä välittyy pelaajalle hurjana ja ravistuttavana pelikokemuksena. Äärimmäisen tehokkaat huippuluokan aseet ja alan kehittyneimmät erikoisvarusteet mahdollistavat tehokkaan toiminnan ja menestyksen myös haastavissa tehtävissä. Monet erilaiset palkkiotehtävät antavat pelaajalle mahdollisuuden kokeilla erilaisia lähestymistapoja ja ratkoa ongelmia ympäristön mahdollisuuksia hyödyntäen. Sniper Ghost Warrior Contracts 2 tarjoaa myös entistä upeamman audiovisuaalisen kokemuksen uuden sukupolven pelikonsoleilla hyödyntäen ultrateräväpiirtoista 4k-tarkkuutta.

Pelinkehittäjä CI Games on myös tehnyt yhteistyötä ”shroud”-pelistriimaajan kanssa. Yhteistyön hedelmänä on syntynyt ainutlaatuinen lisäosa, joka sisältää shroud-teemaisen tarkkuuskiväärin ja asepinnoitteen. Pelistriimaaja tunnetaan ensiluokkaisena ensimmäisen persoonan ammuntapelien rautaisena ammattilaisena. Hänen kanssaan pelin vaikeustasoa on viimeistelty mahdollisimman monipuolisesti säädettäväksi. Näin pelistä voivat nauttia niin pelityypin ummikot kuin kovimpia haasteita kaipaavat ammattilaisetkin.

Pelin -version myöhästymisen hyvittämiseksi on CI Games tulee julkaisemaan pelin ensimmäisen lisäosakartan ilmaisena kaikille pelaajille ja pelialustoille. Lisäosa tulee sisältämään lisäpelattavaa ja tehtäviä uudella pelikartalla. Sen tarkempi julkaisupäivä ilmoitetaan myöhemmin.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 on tänään julkaistu , ja S sekä -pelikonsoleille sekä PC:lle. Pelin PlayStation 5 -versio julkaistaan myöhemmin.

Tasohyppelyräiskintä Towaga: Among Shadows ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Tasohyppelyräiskintä Towaga: Among Shadows ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Towaga: Among Shadows

Sunnyside Gamesin kehittämä ja Noodlecaken julkaisema toimintapeli on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamistä.

Towaga: Among Shadows on tyylikäs 2D-räiskintäpeli, jossa pelaaja omaksuu valon mestarin roolin. Matkaa lumotun maan halki ja taistele raivoisten olentojen laumoja vastaan käyttäen voimakkaita loitsujasi.

Peli tarjoaa yli 70 ainutlaatuista kenttää, joilla pelaaja voi hioa taitojaan ja avata uusia varusteita. Neljä erilaista pelitilaa pitävät kokemuksen monipuolisena. Samalla kun kukistat pahuuden voimia, paljastuu Az'Kalarin salaperäinen menneisyys kerättämiesi esineiden kautta.

Towagan visuaalinen ilme on animaatioelokuvien inspiroima ja mukaansatempaava ääniraita luo eeppisen tunnelman taisteluihin. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Rainbow Six Siege -moninpelin tuore pelikausi tuo mukanaan uutta verta Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -moninpelin tuore pelikausi tuo mukanaan uutta verta

Rainbow Six Siege

tuo suosittuun -moninpeliin kiehtovan uudistuksen, joka muuttaa pelin luonnetta alokasoperaattoreilla. Pelin yhdeksännen vuoden toinen kausi, Operation New Blood, esittelee Recruit-uudistuksen. Sen myötä joukkoon liittyy kaksi keltanokkaa: Striker-hyökkääjä ja Sentry-puolustusoperaattori.

Näille hahmoille pelaajat voivat valita kaksi toissijaista laitetta. Tämä avaa kiehtovia uusia yhdistelmiä ja luo uusia mahdollisuuksia taktikoinnille.

Lisäksi pelipäivitys tuo mukanaan tasapainoa parantavia muutoksia Fenfirille ja Solisille. Armeijakäyttöinen piikkilanka on nyt entistä terävämpi ja vahingoittaa operaattoreita näiden liikkuessa langan läpi. Mukana on myös joukko pienempiä lisäyksiä, kuten muutoksia karttoihin ja pelimekaniikkoihin, sekä hienosäätöä pelattavuuteen.

Stadium Alpha- ja Stadium Bravo -kentät ovat käyneet läpi remontoinnin. Esimerkiksi luodinkestävien lasipintojen määrää on vähennetty ja samalla kenttien puolustettavuutta on parannettu. Versus AI -kenttävalikoima on laajentunut Coastline- ja Nighthaven Labs -kartoilla.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege on saatavana , , /S ja -pelikonsoleille että :lle. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 18.