Sniper Ghost Warrior Contracts 2 ilmestyi raa’an julkaisuvideon myötä Kommentit pois päältä artikkelissa Sniper Ghost Warrior Contracts 2 ilmestyi raa’an julkaisuvideon myötä

Sniper Ghost Warrior Contracts 2

PAN Finlandin jakelema ja CI Gamesin julkaisema Sniper Ghost Warrior Contracts 2 -toimintapeli on ilmestynyt PC:lle ja konsoleille.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 istuttaa pelaajan yksinäisen ammattisotilaan saappaisiin taisteluun diktatuuria vastaan. Peli jatkaa suosittua pelisarjaa ja ammentaa sen suositusta teemasta tehtäviä uuteen tarinakampanjaan ja kiehtoviin taisteluihin. Vaikka pelisarjan perusteet ovat säilyneet samana, pelimekaanisesti peliä on uudistettu monella eri tapaa. Yksinäisen tarkka-ampujan roolissa pelaaja suorittaa haastavia sotilastehtäviä mahdollisimman vaivihkaisesti ja etäältä. Peli myös esittelee ensimmäistä kertaa tarkkuuslaukaukset yli kilometrin etäisyydeltä.

Vaikka pelaajan ohjastama sotilas toimii tehtäväpohjaisesti, pelin Lähi-itään sijoittuvassa tarinassa kohteena ovat diktaattorimaiset sotilasjohtajat ja näiden häikäilemättömät kätyrit sotilaineen. Tehtävänannot vaihtelevat alueesta ja kohteesta toiseen, mutta näitä kaikkia yhdistävät avoimet ympäristöt, taitolaukaukset ja mahdollisimman huomaamaton toiminta. Pelaajalla on mahdollisuus suunnitella itse omat etenemisreittinsä ja toimintatapansa, mutta usein myös tapahtuman yllätykselliset käänteet pakottavat luovimaan reaktioiden varassa. Yllätyksellisyys ja suunnitelmallisuus yhdessä tekevätkin pelistä kiehtovan pelikokonaisuuden täynnä jännittäviä hetkiä ja vuoristoratamaisia kokemuksia.

Pelissä on myös pyritty aiempaa todenmukaisempaan ja yksityiskohtaiseen toimintaan, mikä välittyy pelaajalle hurjana ja ravistuttavana pelikokemuksena. Äärimmäisen tehokkaat huippuluokan aseet ja alan kehittyneimmät erikoisvarusteet mahdollistavat tehokkaan toiminnan ja menestyksen myös haastavissa tehtävissä. Monet erilaiset palkkiotehtävät antavat pelaajalle mahdollisuuden kokeilla erilaisia lähestymistapoja ja ratkoa ongelmia ympäristön mahdollisuuksia hyödyntäen. Sniper Ghost Warrior Contracts 2 tarjoaa myös entistä upeamman audiovisuaalisen kokemuksen uuden sukupolven pelikonsoleilla hyödyntäen ultrateräväpiirtoista 4k-tarkkuutta.

Pelinkehittäjä on myös tehnyt yhteistyötä ”shroud”-pelistriimaajan kanssa. Yhteistyön hedelmänä on syntynyt ainutlaatuinen lisäosa, joka sisältää shroud-teemaisen tarkkuuskiväärin ja asepinnoitteen. Pelistriimaaja tunnetaan ensiluokkaisena ensimmäisen persoonan ammuntapelien rautaisena ammattilaisena. Hänen kanssaan pelin vaikeustasoa on viimeistelty mahdollisimman monipuolisesti säädettäväksi. Näin pelistä voivat nauttia niin pelityypin ummikot kuin kovimpia haasteita kaipaavat ammattilaisetkin.

Pelin PlayStation 5 -version myöhästymisen hyvittämiseksi on tulee julkaisemaan pelin ensimmäisen lisäosakartan ilmaisena kaikille pelaajille ja pelialustoille. Lisäosa tulee sisältämään lisäpelattavaa ja tehtäviä uudella pelikartalla. Sen tarkempi julkaisupäivä ilmoitetaan myöhemmin.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 on tänään julkaistu PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -pelikonsoleille sekä PC:lle. Pelin PlayStation 5 -versio julkaistaan myöhemmin.

Kommentoi

Taistelupelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlessa Kommentit pois päältä artikkelissa Taistelupelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlessa

Soul Calibur VI

tarjoilee tällä kertaa edullista Fighting Juggernauts -pelipakettia, joka sisältää mm. VI, Legendary Edition, Power Rangers: Battle for the sekä Killer Instinct -pelit.

  • Mikäli maksat ainoastaan euron saat One Finger Death Punch 2 -pelin.
  • Jos maksat vähintään 10,17 euroa saat aiemman lisäksi myös XL ja Slap City -pelit.
  • Mikäli pulitat vähintään 10,36 euroa saat kaikkien edeltämainittujen lisäksi myös VI, Legendary Edition, Power Rangers: Battle for the sekä Killer Instinct -pelit ja alennuskuponkeja VI -pelin kausiin.

Paketti on ostettavissa aina marraskuun 3. päivään asti. Pelit ovat koodeja :lle. Osa tuotoista lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Kommentoi

Starfield -pelissä tulee olemaan tuplasti enemmän vuoropuhelua kuin Skyrimissä Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield -pelissä tulee olemaan tuplasti enemmän vuoropuhelua kuin Skyrimissä

Starfield

Bethesdan kovasti odotetusta Starfield -avaruusroolipelistä on saatu uusi traileri, joka avaa pelin asutettuja tähtijärjestelmiä, sekä niiden eri ryhmittymiä.

Asutettua aluetta pelistä löytyy oman galaksimme ympäriltä noin 50 valovuoden päähän ja sitä hallitsee pääosin kaksi suurta toisiaan vastaan sotivaa ryhmittymää United Colonies sekä Freestar Collective.

Pelistä löytyy myös avaruuden merirosvot Crimson Fleet, väkivaltaiset Spacerit sekä uskonnollisesti fanaattiset House of Va’Ruun. Pelaajat puolestaan kuuluvat tutkimusryhmä Constellationiin.

Aiemmin pelistä on vuotanut mm. videopätkiä sekä kuvituskuvia. Kerroimme myös aiemmin pelin vuoropuheluista, joita tulee olemaan tuplasti esimerkiksi Skyrim -peliin verrattuna.

Starfield ilmestyy yksinoikeudella Xbox Series X ja S -konsoleille sekä PC:lle marraskuun 11. päivä 2022.

Kommentoi