Sniper Ghost Warrior Contracts 2 sai uuden pitkän kantaman trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Sniper Ghost Warrior Contracts 2 sai uuden pitkän kantaman trailerin

Sniper Ghost Warrior Contracts 2

Sniper Ghost Warrior Contracts on saamassa jatkoa kun ilmestyy tämän vuoden lopulla konsoleille ja :lle.

Pelin uusimalla trailerilla kiusoitellaan pitkän kantaman laukauksella yli 1 500 metrin päästä. Juuri pitkän kantaman laukaukset onkin yksi pelisarjan toivotuin ominaisuus ja pian sitä pääsee kokeilemaan.

Peli jatkaa avoimen maailman mallilla ja kokemus on entistä realistisempi ja modernimpi. Itse tarina sijoittuu vuoden 2021 Lähi-itään ja pelaajat saavat käyttöönsä uusia aseita ja varusteita. Myös pelialue on suurempi ja vastustajat entistä fiksumpia.

Peli on järjestyksessään pelisarjan kuudes. CI Gamesin kehittämän pelisarjan ensimmäinen osa ilmestyi vuonna 2008.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 ilmestyy tämän vuoden lopulla ja -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi

Loottiräiskintä Vigor pelattavissa ilmaiseksi Switchillä Kommentit pois päältä artikkelissa Loottiräiskintä Vigor pelattavissa ilmaiseksi Switchillä

Vigor

Loottiräiskintä Vigor on nyt pelattavissa ilmaiseksi Nintendo Switch -konsolilla. Pelillä on ollut tähän mennessä yhteensä 5 miljoonaa käyttäjää.

Alunperin vuonna 2018 -konsolille ilmestynyt moninpeli sijoittuu post-apokalyptiseen Norjaan. Pelissä yhdistyvät lootin keräys, räsikintä ja tukikohdan rakentaminen. Voit haastaa muita pelaajia erilaisissa pelimuodoissa.

Switchin lisäksi peli on saatavilla Xbox One -konsolille. Peli on tulossa myös ja Playstation 5 -konsoleille myöhemmin tänä vuonna.

Kommentoi

No Man’s Sky sai valtavan Origins -päivityksen Kommentit pois päältä artikkelissa No Man’s Sky sai valtavan Origins -päivityksen

No Man's Sky

Avaruussimulaatio No Man’s Sky on saanut uuden Origins -päivityksen, joka tuo peliin liudan uutta sisältöä.

Päivityksen myötä peliin on saatu monipuolesempia planeettoja, uudenlaista maastoa, uusia eläimiä kuten valtavat hiekkamadot, sääolosuhteita, rakennuksia ja paljon muuta. Voit lukea kaiken päivityksen sisällöstä Hello Gamesin sivuilta.

Alunperin vuonna 2016 ontuneesti ilmestynyt peli on sittemmin saanut monia päivityksiä kuten esimerkiksi VR-tuen ja aiemmin tänä vuonna tuen ristiinpelaamiselle. Peliin on saanut aiempien päivityspakettien myötä myös tukikohdan rakentamista, erilaisia kulkuneuvoja sekä uusia biomeja.

No Man’s Sky on parhaillaan saatavilla ja -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi