SnowRunner -ajopelissä uhmataan mudan lisäksi nyt myös lunta ja jäätä Kommentit pois päältä artikkelissa SnowRunner -ajopelissä uhmataan mudan lisäksi nyt myös lunta ja jäätä

SnowRunner

Suosittu -ajosimulaatio vei pelaajat ankariin luonto-olosuhteisiin, joissa raskaita rekkoja ja muita hankalasti ohjattavia ajoneuvoja piti ohjastaa läpi metsäreittien ja huonokuntoisten mutaisten teiden. Sen jatko-osana julkaistava SnowRunner jatkaa samoilla teemoilla, mutta täysin uudenlaisessa ympäristössä. Tällä kertaa vaikeakulkuiset tiet ja etapit kulkevat läpi jäisten ja lumisten maaston, jossa auton luisuminen ja huono pito ovat alati uhkana.

Äärimmäisen tarkan fysiikanmallinnuksen ja kulkuneuvojen tarkan mallintamisen myötä ajoneuvojen ohjastamisesta tulee merkittävästi hankalampaa. Kun teiden urista ja liukkaista pinnoista lähtien ajopintojen ominaisuudet vaikuttavat eri ajokkien hallintaan, myös matkanteko raskaine lasteineen muuttuu leppoisasta ajamisesta todelliseksi haasteeksi ja ratkaistavien ongelmien vyyhdiksi.

Uusiutunut ajoneuvovalikoima, täysin uudet pelikartat erilaisine maastotyyppeineen ja entistä kehittyneemmät ajo- ja maastofysiikat luovat vaikuttavan simulaatiokokemuksen. Samalla pelin grafiikka on kokenut näyttävän kasvojenkohotuksen ja lumi- ja jääpinnat tarjoavat aiemmista poikkeavia haasteita.

Oikeat raskaan kaluston merkit, kuten Pacific ja Navistar tuovat ajamiseen kaivattua realismia ja valtavien ajoneuvojen tuntua. Peräti 15 uutta karttaa, joista osa on jopa neljä kertaa alkuperäisen -pelin karttojen kokoisia, tarjoavat paljon koluttavaa ja ajettavaa. Lumivyöryt, irtojäät, joet ja muta tuovat omat haasteensa yksinkertaiselta vaikuttavien tehtävien ratkomiseen. Yksinpelin lisäksi pelissä on myös neljän pelaajan yhteistyöpelimuoto.

SnowRunner julkaistaan sekä 4- ja One -pelikonsoleille että :lle vuonna 2020. Pelin tarkempi julkaisupäivä julkistetaan myöhemmin.

Kommentoi

Kaksi retroilevaa helvettipeliä ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kaksi retroilevaa helvettipeliä ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Slain: Back From Hell

Epic Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi kahta retroilevaa tasohyppelypeliä PC:lle. yhdistelee heavy metalia sekä arcademaista taistelua ja pulmanratkontaa, kun taas on pystysuunnassa etenevä roguelite.

on heavy metal musiikin inspiroima tasohyppelyä, arcade taistelua sekä pulmanratkontaa yhdistelevä peli. Peli tarjoaa retroilevaa grafiikkaa ja erittäin haastavan pelikokemuksen. Pelissä pelaajat omaksuvat tuhoon tuomitun sankari Bathoryn roolin, jonka tehtävänä vapauttaa kuusi aluetta kirouksesta. Voit ladata pelin täältä ensi torstaihin asti.

on puolestaan pystysuunnassa etenevä roguelite tasohyppely, jossa pelaajat taistelevat sattuman varaan luoduissa tasoissa erilaisia vastustajia ja pomoja vastaan. Etenemällä pelaajat ansaitsevat uusia hahmoja ja taitoja. Voit ladata pelin täältä ilmaiseksi aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi

A Plague Tale: Requiem -pelin uusi video perehtyy pelin eri osa-alueisiin Kommentit pois päältä artikkelissa A Plague Tale: Requiem -pelin uusi video perehtyy pelin eri osa-alueisiin

PAN Vision Finlandin jakeleman ja Focus Entertainmentin julkaiseman A Plague Tale: Requiem -seikkailupelin esittelyvideosarja on tullut päätökseen. Neliosainen esittelysarja alkoi tutustuttamalla katsojan pelin tarinallisiin piirteisiin ja jatkui tästä toisella osallaan pelimaailman esittelyyn. Kolmas jakso syventyi uuden konsolisukupolven mahdollisuuksiin ja sitä myötä peliteknisiin ratkaisuihin.

Neljännessä ja viimeisessä osassa esitellään pelattavuutta ja ensimmäisestä osasta kasvanutta vapautta pelimaailman osalta. Yhdessä neliosainen esittelysarja antaa kattavan kuvan pelin tunnelmasta ja hahmoista sekä sen kiehtovasta tarinasta.

A Plague Tale: Requiem ilmestyy PlayStation 5, Xbox Series X ja S- sekä Nintendo Switch -konsoleille että PC:lle 18. lokakuuta 2022.

Kommentoi