SnowRunner -ajosimulaatio saapui uuden sukupolven konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa SnowRunner -ajosimulaatio saapui uuden sukupolven konsoleille

SnowRunner

PAN Finlandin jakelema ja Focus Home Interactiven julkaisema SnowRunner sai ultrateräväpiirtoisen 4K-tarkkuuden sekä moninpelin eri alustojen välillä.

Arvostelu- ja myyntimenestystä nauttiva SnowRunner edustaa ajosimulaatioiden raskaiden kulkuneuvojen lajityyppiä. Nopeiden urheilukaarojen sijasta SnowRunnerissa pääosassa ovat rekat, maastoajoneuvot ja muut vaikeakulkuisten väylien tehoa pursuvat ajokit. Aiemmin edelliselle konsolisukupolvelle ja pc-tietokoneille julkaistu peli saa uuden sukupolven version myötä entistä yksityiskohtaisemman grafiikan, ultrateräväpiirtoisen tarkkuuden ja 60 kuvan sekuntinopeudella päivittyvän ruudunpäivityksen. Lisäksi PlayStation 5 -pelikonsolilla päästään nauttimaan peliohjaimen haptisesta palautteesta.

SnowRunner tarjoaa pelaajalle kokonaisen pelimaailman jään peittämiä vesistöjä ja jyrkkiä mäkimaastoja. Kokeneelle ja määrätietoiselle kuljettajalle nämä ovat kuitenkin vain hidasteita. Kuvankaunis, värikylläinen ja yksityiskohtainen pelikartasto tarjoaa hurjan määrän toinen toistaan vaikeampia ja vaarallisempia tehtäviä sekä erilaisia ajoreittejä koluttavaksi. Pelaajan ohjattavana on runsas valikoima valtavia työkoneita ja raskaita kulkuneuvoja. Upea, rehevä ja avoin pelimaailma tarjoaa hauskan ympäristön ajosimulaatiolle, jossa nopeus on toissijaista. Tärkeintä on perille pääseminen, mikä ei ole SnowRunnerin pelimaailmassa itsestäänselvyys.

Haasteina tehtävissä ovat paitsi raskaat lastit ja huonokuntoiset tiet, myös ajoin huono näkyvyys, liukkaus tai muutoin huonot ajokelit. Apua tekemiseen tuovat monet erilaiset apuvälineet, kuten vinssit ja lumiketjut. Kunhan kuljettajalta löytyy sisua, kärsivällisyyttä ja neuvokkuutta, ongelmat ratkeavat yrityksen, erehdyksen ja kokemuksen myötä.

Lisäksi SnowRunner aloittaa seitsemännen pelikautensa, joka tuo mukanaan erilaisia aika-ajohaasteita. Uusien tehtävien lisäksi pelin toisen vuoden kausikortin omistajille avautuva Compete & Conquer -lisäosa sisältää kaksi uutta kulkuneuvoa, joita ovat äärimmäisen kevytrakenteinen Gor BY-4 -maastoauto ja äärivaikeisiin olosuhteisiin soveltuva Sprinter 43-19 -maastokuormuri.

Samanaikaisesti julkaistaan myös pelin eri alustojen välistä pelaamista tukeva päivitys, jolloin pelaajat voivat tarttua haasteisiin yhdessä pelialustasta riippumatta.

SnowRunner ilmestyi tänään toukokuun 31. päivä ja Series X sekä S -konsoleille. Peli on saatavilla myös Switch, ja One -konsoleille, että PC:lle. Pelin jo PS4 tai X1 -konsoleille omistavat saavat pelin uuden sukupolven konsoleille ilmaiseksi.

Kommentoi

Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille

Mordhau

Kehittäjä Triternion on ilmoittanut julkaisevansa suositun keskiaikaisen Mordhau -taistelupelin ja Xbox -konsoleille.

Hektisiin ja valtaviin lähitaisteluihin keskittyvä peli sai alkunsa Kickstarter -joukkorahoituskampanjan myötä ja ilmestyi :lle vuonna 2019.

ilmestyy 5, PlayStation 4, ja S sekä One -konsoleille. Tarkka julkaisuajankohta on vielä toistaiseksi pimennossa.

Kommentoi

Uusi Command & Conquer -peli Tempest Rising tulossa PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Command & Conquer -peli Tempest Rising tulossa PC:lle

Tempest Rising

Nordic on julkaisemassa uutta Command & Conquer -peliä nimeltään Tempest Rising myöhemmin tänä vuonna :lle. Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

Tempest Rising pyrkii tuomaan klassisen reaaliaikaisen strategian tähän päivään modernimman tuotannon myötä. Pelissä tulee olemaan myös tukikohdan rakennusta.

Peli sijoittuu ydinsodan jälkeiseen maailmaan, jossa kamppaillaan resursseista. Valittavana on kolme eri ryhmittymää, jolla pelaajat voivat pelata.

Tempest Rising ilmestynee tämän vuoden lopulla :lle.

Kommentoi