SnowRunner -ajosimulaatio saapuu uuden sukupolven konsoleille toukokuussa Kommentit pois päältä artikkelissa SnowRunner -ajosimulaatio saapuu uuden sukupolven konsoleille toukokuussa

SnowRunner

Haastavien teiden ja valloittamattomien taivalten ajosimulaatioiden suosikkipeli, SnowRunner on saapumassa vihdoin uuden sukupolven 5 ja sekä S -konsoleille toukokuun lopulla.

Päivitetyssä versiossa on tuki 4K-resoluutiolla sekä 60 fps:n ruudunpäivitysnopeudelle. PS5:llä peli tukee konsolin ohjaimen haptista palautetta. Pelistä löytyy myös täysi ristiinpelimahdollisuus alustojen väliltä. Pelata voi joko yksin tai enintään neljän pelaajan voimin co-op-tilassa.

SnowRunner ilmestyy toukokuun 31. päivä 5 ja sekä S -konsoleille. Peli on saatavilla myös Switch, 4 ja Xbox One -konsoleille, että :lle. Pelin jo PS4 tai X1 -konsoleille omistavat saavat pelin uuden sukupolven konsoleille ilmaiseksi.

Kommentoi

Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

beyond a steel sky

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista pakettia, joka sisältää erilaisia seikkailupelejä kuten Beyond a Steel Sky, sekä Unawoved.

Paketti maksaa yhteensä 19,60 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Beyond a Steel
  • Alfred Hitchcock –
  • Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases
  • Dreamfall Chapters
  • Quern – Undying Thoughts
  • The Almost Gone

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja osa peleistä toimii myös :llä ja Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina elokuun 12. päivä asti.

Kommentoi

NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri

NBA 2K23

Tulevasta NBA 2K23 -koripallopelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla nähdään mm. uusia animaatioita ja huhujen mukaan peli tulee olemaan edeltäjäänsä NBA 2K22 -peliä hitaampi temmoltaan. Samaisten huhujen mukaan pelissä tullaan näkemään myös uusi heittomittari.

ilmestyy syyskuun 9. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle Steamin kautta.

Kommentoi