SnowRunner -ajosimulaatio sai viidennen kauden – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa SnowRunner -ajosimulaatio sai viidennen kauden – katso traileri

SnowRunner

Haastavien teiden ja valloittamattomien taivalten ajosimulaatioiden suosikkipeli, on saanut viidennen kautensa. Voit katsoa kauden trailerin alta.

Viidennellä kaudella pelaajat pääsevät seikkailemaan raskaine kalustoineen Rostov Oblastin alueelle ja mm. ehostamaan vanhan Tatra -tehtaan järvisen kylän lähettyvillä.

Saatavilla on kaksi uutta karttaa joista toinen on teollinen alue ja toinen Antonovskin luonnonsuojelualue. Luvassa on myös kaksi uutta 8-renkaista jättiläistä: Tatra Force ja Tatra Phoenix.

Lisäksi luvassa on yhteisön paljon toivoma dynaaminen ramppi, jonka avulla kaukotehtävien lastaaminen helpottuu. Saatavilla tulee olemaan myös uusi skini DON 71 Scout -ajoneuvolle.

Samalla peliin on saatu myös ristiinpelaamisen tuen :n eri alustoilla. Saatavilla on myös Immersive Mode -joka tarjoaa pelaajille autenttisemman ajokokemuksen minimalistisen käyttölittymän myötä.

Peli on nyt saatavilla sekä Switch, ja One -konsoleille että :lle. Season 5: Build & Dispatch on saatavilla erikseen ja osana Year 2 -kausipassia.

Kommentoi

Taistelupelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlessa Kommentit pois päältä artikkelissa Taistelupelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlessa

Soul Calibur VI

tarjoilee tällä kertaa edullista Fighting Juggernauts -pelipakettia, joka sisältää mm. VI, Legendary Edition, sekä Killer Instinct -pelit.

  • Mikäli maksat ainoastaan euron saat One Finger Death Punch 2 -pelin.
  • Jos maksat vähintään 10,17 euroa saat aiemman lisäksi myös ja Slap City -pelit.
  • Mikäli pulitat vähintään 10,36 euroa saat kaikkien edeltämainittujen lisäksi myös VI, Legendary Edition, sekä Killer Instinct -pelit ja alennuskuponkeja SoulCalibur VI -pelin kausiin.

Paketti on ostettavissa aina marraskuun 3. päivään asti. Pelit ovat koodeja PC:lle. Osa tuotoista lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Kommentoi

Starfield -pelissä tulee olemaan tuplasti enemmän vuoropuhelua kuin Skyrimissä Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield -pelissä tulee olemaan tuplasti enemmän vuoropuhelua kuin Skyrimissä

Starfield

Bethesdan kovasti odotetusta Starfield -avaruusroolipelistä on saatu uusi traileri, joka avaa pelin asutettuja tähtijärjestelmiä, sekä niiden eri ryhmittymiä.

Asutettua aluetta pelistä löytyy oman galaksimme ympäriltä noin 50 valovuoden päähän ja sitä hallitsee pääosin kaksi suurta toisiaan vastaan sotivaa ryhmittymää United Colonies sekä Freestar Collective.

Pelistä löytyy myös avaruuden merirosvot Crimson Fleet, väkivaltaiset Spacerit sekä uskonnollisesti fanaattiset House of Va’Ruun. Pelaajat puolestaan kuuluvat tutkimusryhmä Constellationiin.

Aiemmin pelistä on vuotanut mm. videopätkiä sekä kuvituskuvia. Kerroimme myös aiemmin pelin vuoropuheluista, joita tulee olemaan tuplasti esimerkiksi Skyrim -peliin verrattuna.

Starfield ilmestyy yksinoikeudella Xbox Series X ja S -konsoleille sekä PC:lle marraskuun 11. päivä 2022.

Kommentoi