Soikiopalloilun ystäville herkkua – Rugby 20 saatavilla konsoleille ja PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Soikiopalloilun ystäville herkkua – Rugby 20 saatavilla konsoleille ja PC:lle

Rugby 20

PAN Visionin jakelema ja Bigbenin julkaisema -urheilupeli on julkaistu. Virtuaalisen soikiopalloilun kotisohville tuova Rugby 20 on saatavana sekä - ja -pelikonsoleille että :lle.

Rugby tunnetaan vauhdikkaana, kovaotteisena ja taktisena palloilulajina. Myös Suomessa liigatasolla toimiva laji onkin saanut suosiota ympäri maailmaa sen taktisen luonteen ja vahvan joukkuehenkisyytensä ansiosta. Nyt tämä jalo soikiopalloilu on saanut arvoisensa videopelijulkaisun, kun Rugby 20 on saapunut kauppoihin sekä pelikonsoli- että tietokoneversiona.

Kuten viheriölläkin pelattava rugby, myös Rugby 20 tuo lajin monipuolisen pallonkäsittelyn, rajut kontaktit ja vauhdikkaan luonteen eläväisesti esille. Erilaiset hyökkäysmuodostelmat, haastavat syötöt ja kiinniotot, puolustuskuviot ja monipuoliset pelitaktiikat toistuvat pelikoneiden näytöillä näyttävästi.

Olipa vuorossa hyökkäys tai puolustus, on pelaajan päätöksistä kiinni mitä ja millaisia heittoja, potkuja, taklauksia tai sivuaskeleita hyödynnetään missäkin tilanteessa. Ajoitus ja tarkkuus ovat yhtäältä keskeisessä roolissa päätöksiä tehtäessä.

Rugby 20 sisältää yli 60 virallisesti lisensoitua joukkuetta monesta eri liigasta. Näitä ovat Top 14, Rugby Pro D2, Rugby unionin Englannin valioliiga (Premiership Rugby) ja Pro14. Lisäksi mukana on monien maiden viralliset kansalliset joukkueet. Pelin soolotilassa on mahdollista luoda kokonaan oma joukkue yli 2 000 pelaajan valikoimasta.

Pelin moninpelitila tarjoaa mahdollisuuden sekä paikallisesti pelattaviin että internetissä käytäviin otteluihin. Lisäksi muita pelaajia voi haastaa erityisen matchmaking-tilan kautta.

Vaikuttavan pelimoottorin, liikkeenkaappauksella mallinnettujen pelaajien ja yksityiskohtaisten ominaisuuksien ansiosta Rugby 20 määrittääkin virtuaalisen rugbyn aivan uudelle tasolle.

Prince of Persia: The Lost Crown saa uusia haastavia pomotaisteluita Kommentit pois päältä artikkelissa Prince of Persia: The Lost Crown saa uusia haastavia pomotaisteluita

Prince of Persia: The Lost Crown

on tuonut : The Lost Crown -peliin jännittäviä ominaisuuksia, jotka tarjoavat pelaajille uusia haasteita ja elämyksiä. Päivityksen kohokohtana on Boss Attack -tila, jossa pelaajat voivat kohdata pelin pomovastuksia uudelleen ja valita heille sopivan vaikeustason sekä varusteet.

Boss Attack -tilassa pelaajat voivat valita taistelevansa pomoja vastaan helposta huippuvaikeaan tasoon. He voivat myös valita, millä varusteilla ja ominaisuuksilla taistelevat. Pelaajat palkitaan suorituksestaan ainutlaatuisella sinetillä, joka perustuu heidän suoritusaikaansa.

Kostoteemaisten uusintakertojen ohella pelaajat voivat haastaa itsensä Boss Rush -pelitilassa, jossa heidän on nujerrettava kaikki pelin pomovastukset yhdellä kertaa. Tämä pelitila sopii kokeneemmille pelaajille ja tarjoaa todellisen haasteen.

Päivitys tuo peliin myös muita parannuksia, jotka tekevät pelikokemuksesta sujuvamman ja nautinnollisemman.

Prince of Persia: The Lost Crown on perinteinen sivuttain rullaava toimintaseikkailu, jossa yhdistyvät vauhdikkaat tasohyppelykohtaukset vimmaiseen taisteluun ja upeaan mytologiseen maailmaan täynnä pieniä pulmia ja kiehtovia viholliskohtaamisia.

Prince of Persia: The Lost Crown on saatavilla , , sekä S, ja Nintendo -pelikonsoleille, että :lle. Lisäksi peli on pelattavissa Ubisoft+-tilauksella. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Call of Duty: Modern Warfare 3 ja Warzone – Kauden 4 sisällöt paljastettiin Kommentit pois päältä artikkelissa Call of Duty: Modern Warfare 3 ja Warzone – Kauden 4 sisällöt paljastettiin

Call of Duty: Modern Warfare III:n ja Warzonen kauden 4 sisällöt on virallisesti julkistettu! Activision lupaa ”runsaan valikoiman ilmaista sisältöä tapahtumineen, haasteisiin ja avattaviin camoihin.” Voit katsoa julkaisutrailerin alapuolelta.

Uusi tietokortti sisältää lisätietoa aiemmin vihjatusta Gundam-yhteistyöstä, jossa nähdään alkuperäinen RX-78-2, Charin Zaku ja Witch From Mercury’n Aerial. Lisäksi Activision vihjaa salaperäisestä yhteistyöstä, joka saa fanit jo spekuloimaan mahdollisuuksista.

Todellinen vetonaula on kuitenkin Soap, joka (tavoillaan) tekee paluun Activisionin sanojen mukaan ”kunnioittaakseen hänen perintöään.” Neljän kauden taistelupassi sisältää kahden uuden operaattorin, Hammerin ja Voidin, lisäksi kaksi erillistä Soap-asua, joista toisen saa heti oston yhteydessä.

Vaikka Soap on rakastettu hahmo, suhtautuvat jotkut fanit hänen sisällyttämiseensä kauden 4 taistelupassiin ristiriitaisesti.

”Jälleen kerran Call of Duty herättää henkiin objektiivisesti kuolleen hahmon vain myydäkseen hänelle skinejä”, kirjoittaa YouTube-käyttäjä HiddenXperia. ”Soapia ammuttiin kirjaimellisesti päähän MWIII:n (hirveässä) kampanjassa, nyt hän on taianomaisesti elossa. Olen niin iloinen, että kasvoin pelaamalla CoD:ia ennen kuin aggressiivinen live-palvelu pilasi sen.”

Välillä on kuitenkin paljon uutta sisältöä kahlattavaksi läpi. Modern Warfare III saa kolme aivan uutta 6v6-ydinkarttaa, joista yksi sijoittuu Tokioon. Uusi kausi sisältää myös Demolition-, Hyper Cranked- ja Havoc-pelitiloja, uusia killstreak-sarjoja ja muita lisäyksiä.

Warzonen puolella kausi 4 sisältää päivityksiä Urzikstanin bunkkeriin ja Gulagiin sekä uuden Polaris RZR -ajoneuvon. Taktisen sprintin saappaat ovat herättäneet keskustelua fanien keskuudessa, sillä ne tarjoavat ”rajoittamattoman nopeudenlisäyksen taktiseen sprinttiin ja vähentävät putoamisvahinkoa.”

Call of Duty: Modern Warfare III:n ja Warzonen kauden 4 on suunniteltu julkaistavaksi 29. toukokuuta.