Soikiopalloilun ystäville herkkua – Rugby 20 saatavilla konsoleille ja PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Soikiopalloilun ystäville herkkua – Rugby 20 saatavilla konsoleille ja PC:lle

Rugby 20

PAN Visionin jakelema ja Bigbenin julkaisema -urheilupeli on julkaistu. Virtuaalisen soikiopalloilun kotisohville tuova Rugby 20 on saatavana sekä - ja -pelikonsoleille että :lle.

Rugby tunnetaan vauhdikkaana, kovaotteisena ja taktisena palloilulajina. Myös Suomessa liigatasolla toimiva laji onkin saanut suosiota ympäri maailmaa sen taktisen luonteen ja vahvan joukkuehenkisyytensä ansiosta. Nyt tämä jalo soikiopalloilu on saanut arvoisensa videopelijulkaisun, kun Rugby 20 on saapunut kauppoihin sekä pelikonsoli- että tietokoneversiona.

Kuten viheriölläkin pelattava rugby, myös Rugby 20 tuo lajin monipuolisen pallonkäsittelyn, rajut kontaktit ja vauhdikkaan luonteen eläväisesti esille. Erilaiset hyökkäysmuodostelmat, haastavat syötöt ja kiinniotot, puolustuskuviot ja monipuoliset pelitaktiikat toistuvat pelikoneiden näytöillä näyttävästi.

Olipa vuorossa hyökkäys tai puolustus, on pelaajan päätöksistä kiinni mitä ja millaisia heittoja, potkuja, taklauksia tai sivuaskeleita hyödynnetään missäkin tilanteessa. Ajoitus ja tarkkuus ovat yhtäältä keskeisessä roolissa päätöksiä tehtäessä.

Rugby 20 sisältää yli 60 virallisesti lisensoitua joukkuetta monesta eri liigasta. Näitä ovat Top 14, Rugby Pro D2, Rugby unionin Englannin valioliiga (Premiership Rugby) ja Pro14. Lisäksi mukana on monien maiden viralliset kansalliset joukkueet. Pelin soolotilassa on mahdollista luoda kokonaan oma joukkue yli 2 000 pelaajan valikoimasta.

Pelin moninpelitila tarjoaa mahdollisuuden sekä paikallisesti pelattaviin että internetissä käytäviin otteluihin. Lisäksi muita pelaajia voi haastaa erityisen matchmaking-tilan kautta.

Vaikuttavan pelimoottorin, liikkeenkaappauksella mallinnettujen pelaajien ja yksityiskohtaisten ominaisuuksien ansiosta Rugby 20 määrittääkin virtuaalisen rugbyn aivan uudelle tasolle.

Kommentoi

Tell Me Why -seikkailupeli ladattavissa jälleen ilmaiseksi pride-kuukauden kunniaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Tell Me Why -seikkailupeli ladattavissa jälleen ilmaiseksi pride-kuukauden kunniaksi

Tell Me Why

Suositun -pelisarjan kehittäneen studion yliluonnollinen seikkailupeli on jälleen ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamin ja Microsoft Storesta kautta pride-kuukauden kunniaksi.

Vuonna 2020 ilmestyneessä pelissä on kolme osaa, joissa kaksoset Tyler ja Alyson kohtaavat uudelleen vuosien jälkeen ja kohtaavat menneisyyden traumat. Luvassa on hahmovetoista draamaa ja yliluonnollista mysteeriä.

Tell Me Why -pelin kaikki kolme osaa ovat ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Steamistä ja Microsoft Storesta aina heinäkuun 1. päivään asti.

Kommentoi

Street Fighter 6 -taistelupeli ilmestyi – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupeli ilmestyi – katso julkaisutraileri

Street Fighter 6

Finlandin jakelemassa ja Capcomin julkaisemassa -taistelupelissä pelaaja taistelee omalla tyylillään näyttävyydestä tinkimättä.

Taistelupelien pioneereihin lukeutuva Street Fighter -pelisarja tunnetaan paitsi sulavasta pelimekaniikastaan ja persoonallisista taistelijahahmoistaan, myös hurtista huumoristaan ja ajattomasta tyylikkyydestään. Tänään julkaistava Street Fighter 6 nostaa taistelupelikokemuksen uudelle tasolle, sillä nyt pelaaja pääsee luomaan oman tarinansa ja tyylinsä alusta alkaen. Samalla pelisarjan ikoniset taistelukonkarit ovat läsnä, ja jokainen tietenkin omalla taistelutyylillään.

Olipa kyse tarinavetoisesta yksinpelitilasta, kutkuttavista yksittäiskamppailuista kavereita vastaan tai kokonaisvaltaisesta kilpapelaamisesta verkkoturnauksissa, Street Fighter 6 tarjoaa pelattavaa moneen makuun, tyyliin ja tarpeeseen. Entistä monipuolisempi ohjausmekaniikka mahdollistaa myös uusien pelaajien sulavan pelaamisen. Koska ohjaustyylejä on useita, tämä helpottaa pelin oppimista ja monipuolisten yhdistelmähyökkäysten hallittavuutta.

Pelisarjan monet tutut taistelijahahmot tarjoavat runsaasti eri vaihtoehtoja eri pelitapoihin ja erilaisiin mieltymyksiin. Lennokkaat liikkeet ja vaikuttavat hahmoanimaatiot ovat upeaa koettavaa. Näiden lisäksi monipuoliset kenttävaihtoehdot ja hauskat sivuhaasteet tarjoavat paljon koettavaa ja tekemistä varsinaisten otteluiden ulkopuolella. Erityisesti oman hahmon luominen ja tuunaaminen on palkitsevaa puuhaa, kun soturinsa on voinut luoda alusta loppuun omin käsin ja oman mielensä mukaan.

Jokaiselle pelin 18 eri hahmosta löytyy myös vaihtoehtoinen asustekokonaisuus, jotka muistuttavat hahmojen värikkäästä historiasta pelisarjan parissa. Nämä vaihtoehtoiset asut saa käyttöönsä joko World Tour -pelimuotoa pelaamalla tai ostamalla ne erikseen pelin kaupasta Fighter Coin -valuutalla. Lisäksi on yhteistyössä Onitsuka Tigerin kanssa julkaissut peliin lisää vaatevaihtoehtoja. Pelaajat saavat käyttöönsä neljä ilmaista vaatetusvaihtoehtoa eli kaksi erilaista t-paitaa ja kahdet erilaiset kengät. Nämä voidaan ottaa käyttöön pelin Battle Hub -valikosta. Esineet ovat saatavilla ilmaiseksi 3. heinäkuuta saakka.

Halutessaan pelaaja voi ostaa itselleen erityisen Fighting Pass -kausikortin, jolla pelaaja saa käyttöönsä ainutlaatuisia premium-luokan vaihtoehtoja hahmojen räätälöintiin. Näitä ovat muun muassa erilaiset pelissä käytettävät lisävarusteet, hahmoanimaatiot, musiikkikappaleet, tarrat, taustakuvat ja valokuvakehykset.

Juhlistaakseen pelin julkaisua Capcom on julkaissut pelille oman Buckler's Boot Camp -sivuston täynnä kiehtovaa pelitietoa. Sivustolta pelaaja voi tarkistaa muun muassa omansa ja vastustajansa ottelutiedot, sijoituksen pistelistoilla ja kerhojäsenyydet. Lisäksi pelaaja voi tarkistaa hahmojen liikkeiden komennot, selata hahmojen asuvaihtoehtoja ja lukea pelisuunnittelijoiden vinkkejä. Lisäksi sivustolta löytyy tietoa pelitapahtumista, palkinnoista ja pelin päivtyksistä. Sivusto tarjoaa myös taukotekemistä otteluiden välille Pockest-minipelillä, jossa pelaaja voi valmentaa söpöjä otuksia taistelijoiksi. Uusi sivusto löytyy täältä.

Street Fighter 6 ilmestyy tänään 2. kesäkuuta , , ja S -konsoleille että :lle.

Kommentoi