Solos -antologiasarja saapuu Prime Video -palveluun kesäkuussa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Solos -antologiasarja saapuu Prime Video -palveluun kesäkuussa – katso traileri

Solos

on julkaissut ensimmäisen trailerin tulevasta -antologiasarjastaan. Sarja ilmestyy Prime Video -palveluun Suomessa 26. kesäkuuta.

Sarja on seitsemänjaksoinen, ja siinä käsitellään outoja, kauniita, sydäntä särkeviä, hauskoja sekä upeita näkemyksiä siitä, mitä on olla ihminen. Sarja keskittyy nykyisyyteen sekä tulevaisuuteen – ja esittää, että jopa kaikkein yksinäisimpinä hetkinä voimme tuntea toisemme yhteisien ihmiskokemuksen kautta.

Amazon Studion Solos -sarjan johtavia tuottajia ovat David Weilin ja Laura Lancasterin, ja tuottajana toimii Pixie Wespiser. Weil tekee debyyttinsä ohjaajana kolmessa jaksossa, kun jaksoista kaksi on ohjannut sekä tuottanut Sam Taylor-Johnson. Muita ohjaajia ovat Zach Braff ja Tiffany Johnson. Näyttelijöiden tähtikaartiin lukeutuvat Morgan Freeman, Anne Hathaway, Helen Mirren, Uzo Aduba, Nicole Beharie, Anthony Mackie, Dan Stevens sekä Constance Wu.

Solos -sarja saapuu Prime Video -palveluun kesäkuun 26. päivä.

Kommentoi

Amazonin Lord of the Rings tulee olemaan kaikkien aikojen kallein televisiosarja Kommentit pois päältä artikkelissa Amazonin Lord of the Rings tulee olemaan kaikkien aikojen kallein televisiosarja

The Lord of the Rings: Gollum

Televisiosarjojen tuotannoista on aiemmin uutisoitu esimerkiksi Game of Thrones -sarjan kahdeksannen kauden hurjaan budjettiin liittyen. Fantasiasarjan viimeisen kauden hintalappu oli noin 90 miljoonaa dollaria eli noin 15 miljoonaa dollaria jaksoa kohden.

on päättänyt laittaa ennätykset uuteen uskoon viimeisimmällä satsauksellaan, kun teknologiajätti aloittaa Lord of the Rings -televisiosarjan tuotannon. Huhujen mukaan tulevan sarjan ensimmäisen kauden budjetiksi on arvioitu 465 miljoonaa dollaria. Kyseessä tosiaan on ainoastaan yhden kauden summa. Uutisissa on ollut arveluja, että Amazon olisi käyttänyt 500 miljoonaa dollaria sarjan kahteen kauteen, mutta luku onkin yhtiölle vain alkua.

Tuotanto saa summasta yli 100 miljoonan dollarin veronpalautukset Uudelta-Seelannilta missä sarja myös kuvataan. Amazon ei ole vielä vahvistanut lukuja, mutta aiemmin on arvioitu, että Lord of the Rings -televisiosarja voisi olla historian ensimmäinen, jonka kulut nousevat miljardin dollarin luokkaan. Mukaan luetaan tietty useiden kausien tuotantokulut, markkinointi sekä oikeudet ja levitys. Teknologiajätti joutui pulittamaan pelkästään Tolkienin maailman oikeuksista, jopa 250 miljoonaa dollaria.

Lue uutiset myös hiljattain peruttuun Amazonin Lord of the Rings -massiivimoninpeliin liittyen.

Kommentoi

Huhu: The Elder Scrolls -aiheinen sarja tulossa Netflixiin Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: The Elder Scrolls -aiheinen sarja tulossa Netflixiin

Elder Scrolls Online

Näyttäisi siltä, että suosittu roolipelisarja The Elder Scrolls olisi saamassa oman tv-sarjan Netflixille. Aiheesta kertoi sisäpiiriläinen Daniel Ritchtman omalla Patreon -tilillään, josta raportoi mm. Game Rant -sivusto.

Kyseessä on kuitenkin vasta huhu, jota Bethesda tai Microsoft eivät vielä ole varmistaneet. on kuitenkin työstämässä Fallout -aiheista sarjaa Westworld -sarjan luojien kanssa.

The Elder Scrolls -aiheinen sarja saattaa hyvinkin olla mahdollinen ottaen huomioon esimerkiksi The Witcher -sarjan saaman suosion.

Peliaiheiset sarjat ovat kasvattaneet suosiota kovasti ja Netflixiin on tulossa mm. Resident Evil -aiheinen sarja. Myös Diablo ja Overwatch -aiheisista sarjoista on huhuiltu.

Kommentoi