SOMA -kauhupelin kehittäjän uusi Amnesia: Rebirth ilmestyy lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa SOMA -kauhupelin kehittäjän uusi Amnesia: Rebirth ilmestyy lokakuussa

Amnesia: Rebirth

-kauhuselviytymispelin kehittäjä on julkaisemassa uutta koitostaan -peliä lokakuun 20. päivä.

Peli on jatkoa vuonna 2010 ilmestyneelle -kauhuselviytymispelille.

Jatko-osa vie pelaajat vaihteleviin maisemiin aina paahtavista aavikoista synkkiin poukamiin ja unohdeittuihin raunioihin. Ympäristöjä tutkimalla pelaajan täytyy löytää johtolankoja ja ylläpitää resursseja pitääkseen Tasin elossa.

Amnesia: Rebirth ilmestyy lokakuun 20. päivä -konsolille sekä :lle , ja -palveluiden kautta.

Kommentoi

Loottiräiskintä Vigor pelattavissa ilmaiseksi Switchillä Kommentit pois päältä artikkelissa Loottiräiskintä Vigor pelattavissa ilmaiseksi Switchillä

Vigor

Loottiräiskintä Vigor on nyt pelattavissa ilmaiseksi Nintendo Switch -konsolilla. Pelillä on ollut tähän mennessä yhteensä 5 miljoonaa käyttäjää.

Alunperin vuonna 2018 Xbox One -konsolille ilmestynyt moninpeli sijoittuu post-apokalyptiseen Norjaan. Pelissä yhdistyvät lootin keräys, räsikintä ja tukikohdan rakentaminen. Voit haastaa muita pelaajia erilaisissa pelimuodoissa.

Switchin lisäksi peli on saatavilla Xbox One -konsolille. Peli on tulossa myös ja Playstation 5 -konsoleille myöhemmin tänä vuonna.

Kommentoi

No Man’s Sky sai valtavan Origins -päivityksen Kommentit pois päältä artikkelissa No Man’s Sky sai valtavan Origins -päivityksen

No Man's Sky

Avaruussimulaatio No Man’s Sky on saanut uuden Origins -päivityksen, joka tuo peliin liudan uutta sisältöä.

Päivityksen myötä peliin on saatu monipuolesempia planeettoja, uudenlaista maastoa, uusia eläimiä kuten valtavat hiekkamadot, sääolosuhteita, rakennuksia ja paljon muuta. Voit lukea kaiken päivityksen sisällöstä Hello Gamesin sivuilta.

Alunperin vuonna 2016 ontuneesti ilmestynyt peli on sittemmin saanut monia päivityksiä kuten esimerkiksi VR-tuen ja aiemmin tänä vuonna tuen ristiinpelaamiselle. Peliin on saanut aiempien päivityspakettien myötä myös tukikohdan rakentamista, erilaisia kulkuneuvoja sekä uusia biomeja.

No Man’s Sky on parhaillaan saatavilla ja Xbox One -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi