Sonic Prime -sarja saapuu Netflixiin ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Sonic Prime -sarja saapuu Netflixiin ensi vuonna

Sonic the Hedgehog Netflix

Eurogamerin mukaan Netflixin joulukuussa vuotama tieto uudesta -animaatiosarjasta on nyt varmistettu saapuvaksi ensi vuonna.

on kahteenkymmeneenneljään jaksoon pakattu 3D-animaatiosarja, jossa uuden multiversumin kohtalo on kaikille tutun sinisen siiliveijarin käsissä.

Virallisen kuvauksen mukaan Sonicin seikkailu tulevassa animaatiossa on samalla tarina itsensä löytämisestä ja armahduksen tavoittelusta.

-piirrossarjasta ja -tiimin hahmosuunnittelusta vastanneet henkilöt toimivat Sonic Prime -sarjan ohjaajina.

Kommentoi

Kanye Westistä kertova dokumenttisarja on tulossa Netflix -palveluun tänä vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Kanye Westistä kertova dokumenttisarja on tulossa Netflix -palveluun tänä vuonna

Muusikko ja muotisuunnittelija Kanye Westistä kertova dokumentti on työn alla ja kyseinen sarja on tietojen mukaan hiljattain myyty Netflixille runsaalla rahasummalla. Alustavien tietojen mukaan sarjan hintalappu on noin 30 miljoonan dollarin tienoilla. Dokumenttisarja sisältää materiaalia Westin elämästä kahden vuosikymmenen edestä, mukaan luettuna tähden kotivideoita.

Dokumentti tulee näyttämään täysin uutta sisältöä liittyen esimerkiksi Westin äidin kuolemaan, uraan musiikin saralla ja siihen, mitä vuoden 2020 presidenttiehdokkuuden aikana tapahtui. Sarjalla ei ole vielä virallista nimeä, mutta sen tiedetään olevan Clarence Simmonsin ja Chike Ozahin käsialaa. He ovat aiemmin ohjanneet esimerkiksi tähden musiikkivideot ”Jesus Walks (Version 3)” ja ”Through the Wire”. Parivaljakko on ohjannut myös ESPN -kanavan ”30 for 30” dokumenttejä.

Billboard on aiemmin raportoinut sarjan julkaisun koittavan vielä tänä vuonna, tosin Netflixin edustajat eivät ole kommentoineet väitettä.  panostaa tällä hetkellä muusikoiden elämänkertadokumentteihin ja palvelusta löytyykin tällä hetkellä esimerkiksi Taylor Swiftin ja Shawn Mendesin dokumenttielokuvat.

Kommentoi

Aiemmin yksioikeudella PlayStationille ilmestynyt Erica -trilleri saapuu Steamiin Kommentit pois päältä artikkelissa Aiemmin yksioikeudella PlayStationille ilmestynyt Erica -trilleri saapuu Steamiin

Erica

Aiemmin ainoastaan PlayStation 4 -konsolille saatavilla ollut Erica on ilmestynyt PC:lle Steamin kautta toukokuussa.

Interaktiivinen elokuva seuraa Erica Masonin tarinaa, jossa tämä ajautuu keskelle murhatutkintaa saatuaan mysteeristä postia. Tarinan edetessä Erica muistelee menneitä ja saa samalla vihjeitä totuudesta.

Elokuvamainen peli etenee samalla tavalla kuten esimerkiksi Netflixin Black Mirror: Bandersnatch. Katsoja tekee valintoja, jotka vaikuttavat tarinan kulkuun.

Erica ilmestyy PC:lle Steamin kautta toukokuun 25. päivä.

Kommentoi