Sonic täyttää 30-vuotta ensi vuoden puolella – Sega juhlistaa tietosanakirjalla ja energiajuomalla Kommentit pois päältä artikkelissa Sonic täyttää 30-vuotta ensi vuoden puolella – Sega juhlistaa tietosanakirjalla ja energiajuomalla

Sonic the Hedgehog 30

:n ikoninen pelihahmo täyttää 30-vuotta ensi vuoden puolella ja juhlistaakseen tätä yritys on lanseeraamassa lukuisia oheistuotteita.

Sonic the Hedgehog - Encyclo-speed-ia

Tulossa on mm. Dark Horse Comicsin kuvittama Encyclo-speed-ia -tietosanakirja, joka on syväluotaus pelihahmon historiaan ja itse videopeleihin.

Luvassa on myös Funko Pop! -figuureja, energiajuoma yhteistyössä G Fuelin kanssa, leluja, vaatteita ja koruja. Osa tuotteista saapuu myyntiin jo loppuvuodesta 2020.

Sonic the Hedgehog -energiajuoma

SEGA aikoo julkaista lisää suunnitelmia juhlavuoden kunniaksi tulevien kuukausien aikana. Nähtäväksi jää onko tuotteiden lisäksi luvassa myös uusia pelejä.

Kommentoi

Yakuza -pelisarja muuntuu elokuvaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Yakuza -pelisarja muuntuu elokuvaksi

Yakuza 5

Segan pitkän linjan pelisarja Yakuza on muuntumassa elokuvaksi kertoo Variety -lehti.

Elokuvan parissa tulevat työskelentelmään 1212 Entertainment, joka on julkaissut aiemmin Scary Stories to Tell in the Dark -elokuvan sekä Wild Sheep Content, joka on aiemmin ollut tuottamassa Quicksand, Sacred Games ja The Rain -sarjoja.

Pelisarja seuraa Kazuma Kiryua, jonka tarina alkaa kymmenvuotisen vankilassa olon jälkeen tämän otettua syyt niskoillen yakuza-pomo Sohei Dojiman murhasta.

Pelisarjan ensimmäinen vuonna 2005 ilmestynyt osa on muuntunut aiemminkin elokuvaksi vuonna 2007 jolloin Ryū ga Gotoku Gekijōban eli Like a Dragon -elokuva ilmestyi.

Kommentoi

Hyper Scape -toimintapeli sai ensimmäinen digisarjakuvan Kommentit pois päältä artikkelissa Hyper Scape -toimintapeli sai ensimmäinen digisarjakuvan

Hyper Scape #1 The First Principle Part 1

Ubisoft on julkaissut Hyper Scape #1 The First Principle Part 1 -sarjakuvan yhteistyössä sarjakuvakustantaja kanssa.

Sarjakuvan tekijätiimi koostuu arvostetuista ja kokeneista tekijöistä. Christofer Emgårdin kirjoittaman (Mirror’s Edge: Exordium, The Whispering Dark) ja Gabriel Guzmanin (StarCraft: Survivors, Predators) kuvittaman sarjakuvan on tussannut Michael Atiyeh (Halo: Escalation, The Orville) ja tekstannut Comicraft (Ghost, Conan). Ilmaisjakelussa oleva sarjakuva on tehty yhteistyössä Ubisoftin Hyper Scape -tiimin kanssa. Varsinaisesta tarinasta vastaavatkin Ubisoftin Marielle Quesney ja Jesse Scoble.

”Olemme innoissamme yhteistyöstä Dark Horsen kanssa ja voidessamme laajentaa Hype Scapen maailmaa pelin ulkopuolelle. Näin sekä pelaajat että muu yleisö voivat tutustua syvällisemmin luomaamme maailmaan ja taustatarinaan”, kommentoi Hyper Scapen luova johtaja Jean-Christophe Guyot. ”Hyper Scape on luotu alusta asti pelkkää Battle Royale -pelikonseptia laajemmaksi kokonaisuudeksi, joka on täynnä kiehtovia hahmoja ja erilaisia mysteereitä. Sarjakuvat ovat täydellinen julkaisumuoto tarinoiden kertomiselle ja olemme erittäin innoissamme tämän julkaisusta.”

”Sarjakuvan luominen yhdessä Ubisoftin kanssa pelimaailman täydentämiseksi on ollut haastavaa, mutta molempien tahojen innostuksen myötä myös hyvin nautinnollista. Näin ainutlaatuisen konseptin tekeminen sarjakuvaksi on palkitsevaa. Toivon, että pelin pelaajat nauttivat myös sarjakuvasta”, kommentoi Dark Horsen päätoimittaja Freddye Miller.

Hyper Scape #1 The First Principle Part 1

Miljoonien pelaajien pelaamaan Hyper Scape -toimintapeliin perustuva Hyper Scape #1 The First Principle Part 1 tutustuttaa lukijat synkkään tulevaisuuteen. Eletään vuotta 2054. Maailmasta on tullut kuluneen kolmen vuosikymmenen aikana todellinen painajainen, jossa kymmenen miljardia ihmistä on ahtautunut jättikokoisiin megakaupunkeihin. Jättiyritys Prisma Dimensions on luonut massiivisen ja äärimmäisen omintakeisen HYPER SCAPE -digimaailman, joka tuo ihmisille lohtua. Ihmiset ovatkin hyödyntäneet tätä virtuaalista maailmaa rentoutumiseen, viihtymiseen ja sosiaaliseen kanssakäyntiin. Pian digimaailmalle on luvassa uusi päivitys, jonka pitäisi tuoda digimaailmasta nauttiville vallankumouksellinen kokemus. Vaan mikä onkaan tämän kaiken hinta?

Hyper Scape #1 The First Principle Part 1 on ilmaiseksi jaeltavan digisarjakuvan ensimmäinen numero. Kuukausittain julkaistava sarjakuva koostuu kaikkiaan 12 kymmensivuisesta numerosta. Sarjakuva on ladattavissa Hyper Scape -pelin sivustolta. Lisäksi sarjakuvan voi lukea myös Dark Horse Digitalin ja Comixologyn sivustoilta sekä muista digisarjakuvien sivustoilta.

Ilmaiseksi pelattava Hyper Scape on parhaillaan saatavilla PC:lle sekä Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille.

Kommentoi