Sonic the Hedgehog 3 -elokuva ammentaa runsaasti inspiraatiota Sonic Adventure 2 -pelistä Kommentit pois päältä artikkelissa Sonic the Hedgehog 3 -elokuva ammentaa runsaasti inspiraatiota Sonic Adventure 2 -pelistä

Valmistaudu nostalgian ryöppyyn! Tulossa oleva -elokuva tulee ammentamaan runsaasti inspiraatiota fanien rakastamasta -videopelistä, elokuvan tuottaja Toby Ascher on vahvistanut.

Fanit tiesivät jo ennestään, että Keanu Reevesin äänestämä Shadow the Hedgehog tekisi debyyttinsä valkokankaalla elokuvassa. Nyt Ascher vahvistaa, että elokuva hyödyntää koko peliä, eikä vain kyseistä hahmoa. Tämä on erityisen hyviä uutisia Sonic Adventure 2:sta suuresti arvostaville faneille.

”Se tulee olemaan tämä jättiläinen, hauska ja uskomaton elokuva, joka ammentaa ilmiselvästi paljon Sonic Adventure 2:sta ja joistakin peleistä, joista tiedän Sonic Teamin ytimen rakastaneen lapsuudessaan”, Ascher sanoi hiljattaisessa haastattelussa.

Vuonna 2001 julkaistu Sonic Adventure 2 on monien mielestä Sonic the Hedgehog -pelisarjan huippuhetki. -peli tarjosi vauhdikasta tasohyppelyä, dramaattisia välikohtauksia ja tarttuvaa musiikkia, joka on edelleen suosittua. Mutta ehkä sen suurin ansio oli Shadow the Hedgehogin esittely, hahmon, joka on kilpaillut Sonicin suosion kanssa siitä lähtien.

Kysymys kuuluu edelleen: miten elokuva tarkalleen ottaa mukaan Sonic Adventure 2:n klassiset elementit? Pelissä on avaruusmatkailua, suloisia Chao-olentoja, nopeita takaa-ajoja rekkojen kanssa, mecha-taisteluita ja jättiläismöllöjä. On mielenkiintoista nähdä, miten elokuvantekijät sovittavat nämä elementit live-action-kokemukseen.

Sonic the Hedgehog 3 kiitää elokuvateattereihin 20. joulukuuta.

Lähde