Sonic the Hedgehog -elokuva saa jatkoa Kommentit pois päältä artikkelissa Sonic the Hedgehog -elokuva saa jatkoa

Sonic The Hedgehog

Variety -lehden mukaan -elokuva on saamassa jatkoa.

Jatko-osan parissa tulevat työskentelemään ensimmäisestä osasta tutut ohjaaja Jeff Fowler sekä käsikirjoittajat Pat Casey ja Josh Miller. Elokuva on parhaillaan esituotantovaiheessa, eikä sillä ole vielä julkaisuajankohtaa.

Siitä huolimatta, että alkuvuodesta ilmestyneen elokuvan päähahmo jouduttiin uudistamaan täysin fanien noustua barrikadeille, elokuva onnistui myymään yli 70 miljoonaa dollaria ensimmäisten neljän päivän aikana.

Kommentoi

Sonic täyttää 30-vuotta ensi vuoden puolella – Sega juhlistaa tietosanakirjalla ja energiajuomalla Kommentit pois päältä artikkelissa Sonic täyttää 30-vuotta ensi vuoden puolella – Sega juhlistaa tietosanakirjalla ja energiajuomalla

Sonic the Hedgehog 30

SEGA:n ikoninen pelihahmo täyttää 30-vuotta ensi vuoden puolella ja juhlistaakseen tätä yritys on lanseeraamassa lukuisia oheistuotteita.

Sonic the Hedgehog - Encyclo-speed-ia

Tulossa on mm. Dark Horse Comicsin kuvittama Encyclo-speed-ia -tietosanakirja, joka on syväluotaus pelihahmon historiaan ja itse videopeleihin.

Luvassa on myös Funko Pop! -figuureja, energiajuoma yhteistyössä G Fuelin kanssa, leluja, vaatteita ja koruja. Osa tuotteista saapuu myyntiin jo loppuvuodesta 2020.

Sonic the Hedgehog -energiajuoma

SEGA aikoo julkaista lisää suunnitelmia juhlavuoden kunniaksi tulevien kuukausien aikana. Nähtäväksi jää onko tuotteiden lisäksi luvassa myös uusia pelejä.

Kommentoi

Sega julkaisi minikokoisen Game Gear -käsikonsolin Kommentit pois päältä artikkelissa Sega julkaisi minikokoisen Game Gear -käsikonsolin

Sega Game Gear Micro

Retroilumielessä Sega on julkaissut minikokoisen version Game Gear -käsikonsolista. Laite kulkee nimellä Game Gear Micro ja siitä on olemassa neljä eri väriversiota, joissa jokaisessa on eri pelit.

Pelien osalta mustan mallin mukana tulevat , Puyo Puyo 2, Out Run ja Royal Stone -pelit. Sinisen mukana tulevat Sonic Chaos, Gunstar Heroes, Sylvan Tale ja Baku Baku Animal.

Keltaisessa Game Gear Microssa on puolestaan Shining Force Gaiden: Ensei – Jashin no Kuni he, Shining Force: The Sword of Hajya, Shining Force Gaiden: Final Conflict ja Nazopuyo Aruru no Ru -pelit. Punaisen konsolin mukana saat Revelations: The Demon Slayer, Megami Tensei Gaiden: Last Bible Special, The GG Shinobi ja Columns -pelit.

Laitteessa on 1,15 tuuman näyttö, yksi kaiutin sekä liitin kuulokkeille. Sen voi ladata USB:n kautta, mutta toimii myös kahdella AAA -patterilla. Mikäli ostat kaikki neljä konsolia paketissa, Sega antaa kaupanpäälle myös Big Window -suurennuslasin.

Laitteet ovat parhaillaan saatavilla ainoastaan Japanissa 4 980 jenin hintaan. Vielä ei ole varmaa tuleeko laite myyntiin Euroopassa.

Kommentoi