Sonic the Hedgehog -elokuva saa jatkoa Kommentit pois päältä artikkelissa Sonic the Hedgehog -elokuva saa jatkoa

Sonic The Hedgehog

Variety -lehden mukaan -elokuva on saamassa jatkoa.

Jatko-osan parissa tulevat työskentelemään ensimmäisestä osasta tutut ohjaaja Jeff Fowler sekä käsikirjoittajat Pat Casey ja Josh Miller. Elokuva on parhaillaan esituotantovaiheessa, eikä sillä ole vielä julkaisuajankohtaa.

Siitä huolimatta, että alkuvuodesta ilmestyneen elokuvan päähahmo jouduttiin uudistamaan täysin fanien noustua barrikadeille, elokuva onnistui myymään yli 70 miljoonaa dollaria ensimmäisten neljän päivän aikana.

Kommentoi

Sega julkaisi minikokoisen Game Gear -käsikonsolin Kommentit pois päältä artikkelissa Sega julkaisi minikokoisen Game Gear -käsikonsolin

Sega Game Gear Micro

Retroilumielessä Sega on julkaissut minikokoisen version Game Gear -käsikonsolista. Laite kulkee nimellä Game Gear Micro ja siitä on olemassa neljä eri väriversiota, joissa jokaisessa on eri pelit.

Pelien osalta mustan mallin mukana tulevat , Puyo Puyo 2, Out Run ja Royal Stone -pelit. Sinisen mukana tulevat Sonic Chaos, Gunstar Heroes, Sylvan Tale ja Baku Baku Animal.

Keltaisessa Game Gear Microssa on puolestaan Shining Force Gaiden: Ensei – Jashin no Kuni he, Shining Force: The Sword of Hajya, Shining Force Gaiden: Final Conflict ja Nazopuyo Aruru no Ru -pelit. Punaisen konsolin mukana saat Revelations: The Demon Slayer, Megami Tensei Gaiden: Last Bible Special, The GG Shinobi ja Columns -pelit.

Laitteessa on 1,15 tuuman näyttö, yksi kaiutin sekä liitin kuulokkeille. Sen voi ladata USB:n kautta, mutta toimii myös kahdella AAA -patterilla. Mikäli ostat kaikki neljä konsolia paketissa, Sega antaa kaupanpäälle myös Big Window -suurennuslasin.

Laitteet ovat parhaillaan saatavilla ainoastaan Japanissa 4 980 jenin hintaan. Vielä ei ole varmaa tuleeko laite myyntiin Euroopassa.

Kommentoi

Sonic The Hedgehog -elokuvan trailerilla nähdään uudistunut Sonic Kommentit pois päältä artikkelissa Sonic The Hedgehog -elokuvan trailerilla nähdään uudistunut Sonic

Sonic The Hedgehog

Aiemmin tänä vuonna -elokuva sai ensimmäisen trailerinsa ja fanit pettyivät päähahmo Sonicin ulkonäköön ja nousivat barrikadeille. Tämä kannatti sillä elokuvastudio Paraamount Pictures palasi työpöydälle uusimaan Sonicin ulkonäön arvoisensa kuntoon. Nyt uudistunut Sonic nähdään uudella trailerilla:

Trailerilla nähdään nyt peleille uskollisemman näköinen Sonic tälle ominaisemmassa maastossa. Leffassa nähdään Jim Carrey pahiksena Doctor Robotnikin roolissa ja James Marsden puolestaan seriffi Tom Wachowskina, joka ystävystyy Sonicin kanssa.

Leffa saapuu elokuvateattereihin ystävänpäivänä helmikuun 14. päivä 2020.

Kommentoi