Sonic The Hedgehog -elokuvan trailerilla nähdään uudistunut Sonic Kommentit pois päältä artikkelissa Sonic The Hedgehog -elokuvan trailerilla nähdään uudistunut Sonic 78

Sonic The Hedgehog

Aiemmin tänä vuonna -elokuva sai ensimmäisen trailerinsa ja fanit pettyivät päähahmo Sonicin ulkonäköön ja nousivat barrikadeille. Tämä kannatti sillä elokuvastudio Paraamount Pictures palasi työpöydälle uusimaan Sonicin ulkonäön arvoisensa kuntoon. Nyt uudistunut Sonic nähdään uudella trailerilla:

Trailerilla nähdään nyt peleille uskollisemman näköinen Sonic tälle ominaisemmassa maastossa. Leffassa nähdään Jim Carrey pahiksena Doctor Robotnikin roolissa ja James Marsden puolestaan seriffi Tom Wachowskina, joka ystävystyy Sonicin kanssa.

Leffa saapuu elokuvateattereihin ystävänpäivänä helmikuun 14. päivä 2020.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Playstation täyttää 25 vuotta – Sony juhlistaa viikkoa yllätyksillä Kommentit pois päältä artikkelissa Playstation täyttää 25 vuotta – Sony juhlistaa viikkoa yllätyksillä 122

Sony Playstation konsolit

Sonyn Playstation -konsoli on täyttänyt 25 vuotta. Ensimmäinen Playstation -konsoli näki päivänvalonsa Japanissa vuonna 1994. Se myi 100 000 kappaletta ensimmäisenä päivänä ja oli ensimmäinen konsoli, joka saavutti 100 miljoonan myydyn kappaleen rajan.

Samaisen rajapyykin rikkoi hiljattain myös Playstation 4 konsoli. Playstation 2 puolestaan on edelleen maailman eniten myynyt konsooli 155 miljoonalla myydyllä kappaleella. Yhteensä Playstation -konsoleita on myyty yli 450 miljoonaa kappaletta. Tästä saavutuksesta yritykselle myönnettiin juuri Guinnessin maailmanennätys.

aikoo juhlistaa viikkoa blogissaan ja sosiaalisissa kanavissaan. Luvassa on todennäköisesti ainakin erikoisalennuksia, joista parhaillaan on meneillään joulualet PS Storessa.

Sonyn odotettu seuraavan sukupolven Playstation 5 -konsoli julkaistaan loppuvuodesta 2020.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Tältä Death Stranding näyttäisi PS1 -konsolilla Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä Death Stranding näyttäisi PS1 -konsolilla 69

Death Stranding PS1

Marraskuun alussa ilmestynyt Hideo Kojiman eepos Death Stranding säväytti juonellaan ja pelimekaniikallaan. Nyt eräs fani on luonut pelistä videon, joka näyttää miltä peli näyttäisi jos se olisi julkaistu alkuperäiselle Playstation -konsolille.

Samainen käyttäjä on julkaissut vastaavanlaisen videon mm. Untitled Goose Game -indiepelistä.

Death Stranding on Kojiman ensimmäinen teos sitten miehen lähdettyä Konamilta vuonna 2015. Peli on myös hänen Kojima Productions -firmansa ensimmäinen peli itsenäisenä studiona.

Death Stranding on parhaillaan saatavilla Playstation 4 -konsolille ja ilmestyy kesällä 2020 PC:lle.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Yhden aikakauden loppu – SingStar palvelimet sulkeutuvat Kommentit pois päältä artikkelissa Yhden aikakauden loppu – SingStar palvelimet sulkeutuvat 186

SingStar

15 vuoden olemassaolon jälkeen on päättänyt sulkea SingStar -palvelimet tammikuun 31. päivä 2020.

Palvelimien alasajon jälkeen voit vielä nauttia lataamastasi kappaleista, mutta uusia ei enää saa ladattua eikä verkkotoiminnot ole käytössä. Myös kaikki Singstar.com -palvelussa jaetut sisällöt poistuvat. Kaikki offline toiminnot siis toimivat normaalisti palvelimien sulkemisen jälkeen.

Playstation 4 -käyttäjät voivat uudelleen ladata ostamansa kappaleet, mutta Playstation 3 -käyttäjillä tätä ominaisuutta ei ole palvelimien alasajon jälkeen.

SingStar ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 2004 Playstation 2 -konsolinen kylkiäisenä ja se oli yksi syistä konsolin suureen suosioon. Playstation 2 on edelleen maailman myydyin konsoli. Yhteensä SingStar -pelejä on julkaistu yli 20 erilaista, joista monet ovat eri maihin kohdistettuja julkaisuja. Suomessa on julkaistu pelejä kuten SingStar SuomiBileet ja SingStar SuomiPop.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi