Sonic The Hedgehog -leffan traileri julki Kommentit pois päältä artikkelissa Sonic The Hedgehog -leffan traileri julki

Kaikkihan tietävät miten oudon näköinen Sonic on elokuvassa. Hirvittävät karvaiset sääret ja erillään olevat silmät tekevät ikonisesta hahmosta samanaikaisesti väärällä tavalla koomisen näköisen, mutta myös kauhistuttavan. Ainakaan hahmo ei ikoniselta näytä.

Leffassa Sonic juoksentelee lujaa ihmisten maailmassa, mitä pidettiin jo hieman outona Sonic Adventuresissa.

Allekirjoittaneen mielestä nyt ollaan tekemässä pyhäinhäväistystä ja varsin huonoa sellaista. Mitä mieltä sinä olet?

Sonic Origins -kokoelmasta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Sonic Origins -kokoelmasta saatiin uusi traileri

Sonic Origins

on julkaissut uuden trailerin tulevasta -kokoelmasta. Videolla avataan pelin eri pelitiloja ja kerrotaan miten uudet kolikot toimivat. Voit katsoa trailerin alta.

Peleissä on uudistetut grafiikat, jotka kuitenkin tekevät kunniaa alkuperäisille peleille. Mukana on myös saavutuksia, kerättävää, uusia pelitiloja sekä täysin uusia välianimaatioita.

Pelata voi joko Classic tai Anniversary -pelitilassa. Näistä ensimmäisessä nimensä mukaan pelit ovat lähes alkuperäisen kaltaisia resoluutioineen.

Anniversary -tilassa on moderneille laitteille päivitetyt resoluutiot sekä loputon määrä elämiä. Kaikissa peleissä voi alkuperäisistä poiketen pelata joko Sonic, Tails tai Knuckles hahmoilla.

Kolikoita löytyy tasoille piilotetuista erityisistä laatikoista Anniversary -pelitilassa. Niitä voi käyttää mm. pelatakseen uudestaan tiettyjä osuuksia tai avatakseen konseptitaidetta, videoita sekä musiikkia pelin sisäisestä museosta.

Sonic Origins -kokoelma nivoaa klassisen pelisarjan neljä ensimmäistä osaa 1, 2 ja 3 sekä -pelit yksiin kansiin uudistettuina versioina.

Sonic Origins ilmestyy kesäkuun 23. päivä PlayStation, Xbox ja Nintendo -konsoleille sekä :lle.

Sega poistaa yksittäiset Sonic pelit myynnistä Sonic Originsin tieltä Kommentit pois päältä artikkelissa Sega poistaa yksittäiset Sonic pelit myynnistä Sonic Originsin tieltä

Sonic Origins

ilmoitti hiljattain paketoivansa neljä Sonic -aiheista peliä -kokoelmaan. Nyt yritys on ilmoittanut poistavansa pakettiin tulevat pelit yksittäismyynnistä toukokuun 20. päivään mennessä digitaalisilta kauppapaikoilta.

1 ja 2 tulevat olemaan saatavilla SEGA AGESin kautta Nintendo -konsolilla ja Sonic the Hedgehog 2 Sega Genesiksellä Nintendo Switch Online + -palvelun kautta.

Sonic Origins pelisarjan neljä ensimmäistä osaa Sonic The Hedgehog 1, 2 ja 3 sekä -pelit yksiin kansiin uudistettuina.

Sonic Origins ilmestyy kesäkuun 23. päivä PlayStation, Xbox ja Nintendo Switch -konsoleille sekä :lle.