Sonicin roolissa jo kymmenen vuotta toiminut Roger Craig Smith astuu syrjään roolistaan Kommentit pois päältä artikkelissa Sonicin roolissa jo kymmenen vuotta toiminut Roger Craig Smith astuu syrjään roolistaan

Ikoninen The Hedgehog -pelihahmo on nähty lukuisissa videopeleissä, animaatiosarjoissa ja elokuvissa jo 90-luvulta. Tunnetulla pelihahmolla on ollut kaikkien näiden vuosien aikana monia eri ääninäyttelijöitä, jotka ovat antaneet tälle siniselle siilille persoonan.

Nyt kymmenen vuotta Sonicin roolissa toiminut Roger Craig Smith on ilmoittanut aikovansa astua sivuun roolistaan. Smithin poistumisen vahvistaa Sonic The Hedgehogin virallinen Twitter-tili, jota hallinnoi.

Vielä ei ole tietoa siitä, kuka on seuraavana Sonicin roolissa. Moni epäilee, että vuoden 2020 Sonic -elokuvassa näytellyt Ben Schwartz tarttuisi rooliin, mutta se jää nähtäväksi.

Kommentoi

Sega ostaa Angry Birds-kehittäjä Rovion Kommentit pois päältä artikkelissa Sega ostaa Angry Birds-kehittäjä Rovion

-universumista tunnettu suomalainen pelikehittäjä myydään Segalle, kuten BBC on vahvistanut.

Sammy Holdings maksaa diilistä 706 miljoonaa euroa (625 miljoonaa puntaa / 776 miljoonaa dollaria), ja neuvottelut vahvistettiin viikonlopulla. Perjantaina kaupankäynnin päätyttyä Rovion pörssiarvo oli 707 miljoonaa dollaria (571 miljoonaa puntaa).

Angry Birds, Rovion kuuluisin tuote, julkaistiin vuonna 2009 ja siitä tuli raporttien mukaan ensimmäinen mobiilipeli, joka ylitti miljardin latauksen rajan. Siitä on tehty jatko-osia, tuotteita ja kaksi Hollywood-elokuvaa, mutta Rovio on kamppaillut saavuttaakseen saman vaikutuksen muiden peliensä kanssa, mikä johti myyntipuheiden syntymiseen.

Rovio, jolla on noin 550 työntekijää ympäri maailmaa ilmoitti aiemmin tänä vuonna tarkastelevansa liiketoimintaansa ja käyneensä neuvotteluja myynnistä suuremmalle yritykselle. Israelilainen kilpailija Playtika nousi potentiaaliseksi ostajaksi, mutta neuvottelut kariutuivat.

Kommentoi

The Murder of Sonic the Hedgehog ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa The Murder of Sonic the Hedgehog ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

The Murder of Sonic the Hedgehog

jakaa parhaillaan ilmaiseksi The Murder of the Hedgehog nimistä point-and-click seikkailupeliä Steamin kautta :lle.

Nimensä mukaan pelissä Sonic löydetään murhattuna ja pelaajien tehtävä on kuulustella Sonic -pelisarjasta tuttuja hahmoja ja selvittää mitä on tapahtunut.

Voit ladata pelin ilmaiseksi PC:lle täältä.

Kommentoi