Sony hakee PlayStation VR2 -adapterille PC-sertifiointia Kommentit pois päältä artikkelissa Sony hakee PlayStation VR2 -adapterille PC-sertifiointia

PSVR2

on toimittanut PlayStation VR2 -virtuaalitodellisuuslaseille tarkoitetun -adapterin sertifiointia varten Etelä-Koreassa. Tämä viittaa siihen, että yritys aikoo tuoda laitteistonsa saataville myös muille alustoille kuin PlayStation 5:lle.

Tieto asiasta nousi esiin, kun Twitter-käyttäjä Brad Lynch havaitsi Etelä-Korean kansallisen radiotutkimuslaitoksen verkkosivuilta löytyvän listauksen ”PlayStation VR2 PC -adapterista”. Listaus ei kuitenkaan sisällä muita lisätietoja adapterista.

Sony on jo aiemmin helmikuussa 2024 ilmoittanut suunnitelmistaan tuoda PSVR2 -laitteet PC:lle, ja tämä adapteri saattaa olla ratkaisu sen toteuttamiseen.

”Olemme iloisia voidessamme kertoa, että testaamme parhaillaan mahdollisuutta, jonka avulla PS VR2 -pelaajat voisivat pelata myös PC-pelejä. Tavoitteena on tarjota PS VR2 -pelien lisäksi entistä laajempi pelivalikoiman”, Sony kertoi helmikuussa 2024. ”Toivomme voivamme tarjota tämän tuen vuoden 2024 aikana. Pysykää kuulolla lisäpäivitysten varalta.”
PlayStation VR2

Vaikka sertifiointi ei vielä ole virallinen ilmoitus, se viittaa siihen, että Sony on aikataulussa tuodakseen PS VR2 -laitteet PC:lle vuoden 2024 loppuun mennessä.

549 dollarin hintainen PlayStation VR2 -laite julkaistiin yksinoikeudella 500 dollarin PlayStation 5:lle helmikuussa 2023. Jotta laitteella voisi pelata, tarvittiin siis molemmat laitteet, mikä tarkoitti yli tuhannen dollarin investointia. Sony toivoo varmasti, että PC-julkaisu tuo laitteelle lisää vauhtia, sillä myynti ei ole ilmeisestikään vastannut odotuksia.

Sony Interactive Entertainmentin maailmanlaajuisen liiketoimien johtaja Eric Lempe sanoi joulukuussa 2023, että myynti ”sujuu hyvin”, mutta myönsi myös, että ”odotukset VR:n vaikutuksesta pelaamiseen olivat yleisesti ottaen korkeammat”.

Lähde: IGN

Medion SPRCHRGD 14 S1 Elite – Tehokas ja älykäs läppäri Kommentit pois päältä artikkelissa Medion SPRCHRGD 14 S1 Elite – Tehokas ja älykäs läppäri

MEDION SPRCHRGD 14 S1 Elite

SPRCHRGD 14 S1 Elite on uraauurtava kannettava tietokone, joka yhdistää tehokkaan suorituskyvyn ja innovatiiviset tekoälyominaisuudet tyylikkääseen ja kompaktiin muotoiluun. Se on suunniteltu erityisesti niille, jotka etsivät parasta mahdollista suorituskykyä ja tehokkuutta työlleen ja luovuudelleen.

Tehokas Qualcomm Snapdragon X Elite -prosessori

Sydämenä toimii Qualcomm Snapdragon X Elite -prosessori, joka tarjoaa uskomatonta suorituskykyä ja tehokkuutta. Tämä 12-ytiminen prosessori on suunniteltu erityisesti tekoälysovelluksiin ja varmistaa, että SPRCHRGD 14 S1 Elite selviää vaativimmistakin tehtävistä helposti.

Copilot+: Älykäs työkalupakki

Copilot+ tekoälyominaisuudet vievät tuottavuuden ja luovuuden aivan uudelle tasolle. Copilot+ oppii työskentelytavoistasi ja mieltymyksistäsi ja tarjoaa automaattisia ehdotuksia ja apua rutiinitehtävien hoitamiseen. Se voi myös auttaa sinua viestinnässä, tiedon etsimisessä ja jopa taiteen luomisessa.

Pitkä akunkesto

SPRCHRGD 14 S1 Elite on varustettu 65 Wh:n akulla, joka tarjoaa jopa 17 tunnin akunkestoa. Tämä tarkoittaa, että voit työskennellä koko päivän ilman latausta. Akun älykäs optimointi varmistaa, että se kestää mahdollisimman pitkään.

Upea näyttö

Kannettavassa on 14 tuuman 2.8K WQXGA+ -näyttö, jossa on 120 Hz virkistystaajuus ja 100% sRGB-väriavaruus. Tämä takaa erinomaisen kuvanlaadun ja tekee siitä täydellisen valinnan sisällöntuottajille ja graafisille suunnittelijoille.

Muita ominaisuuksia:

 • 1 TB PCIe SSD tai 512 GB PCIe SSD
 • 32 GB LPDDR5x RAM tai 16 GB LPDDR5x RAM
 • Nopea lataus
 • Neljän kaiuttimen äänijärjestelmä
 • Taustavalaistu näppäimistö
 • AI-pohjainen melunvaimennus
 • Tyylikäs alumiinikotelo
 • Windows Hello -sormenjälkitunnistin
 • Yksityisyyden tilan kytkin
 • Qualcomm® FastConnect™ 7800 Wi-Fi 7 -moduuli Bluetooth® 5.4:llä
 • Sisäänrakennettu Full HD -kamera ja digitaalinen Dual Array -mikrofoni

Medion SPRCHRGD 14 S1 Elite on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät tehokasta, älykästä ja tyylikästä kannettavaa tietokonetta. Se tarjoaa kaiken mitä tarvitset työhön, luovuuteen ja viihteeseen.

Saatavuus ja hinta

Medion SPRCHRGD 14 S1 Elite on saatavilla heinäkuun puolivälistä alkaen. Hinnat alkavat 1 399 eurosta.

Hyviä uutisia PC-pelaajille: PlayStation VR2 toimii PC:llä elokuusta 2024 alkaen Kommentit pois päältä artikkelissa Hyviä uutisia PC-pelaajille: PlayStation VR2 toimii PC:llä elokuusta 2024 alkaen

PSVR2

-pelaajat voivat iloita, sillä he pääsevät pian pelaamaan suosittuja VR-pelejä PlayStation VR2 -virtuaalitodellisuuslaseilla. julkaisee elokuussa 7. päivä adapterin, jonka avulla PS VR2:ta voi käyttää PC:n kanssa. Adapterin hinnaksi on ilmoitettu 60 dollaria.

Aiemmin huhuttiin, että Sony kehittää adapteria PS VR2:lle PC-yhteensopivuutta varten. Tuolloin ei ollut tietoa liitännästä (PS VR2 käyttää normaalisti yksittäistä USB-C-kaapelia), mutta nyt Sony on selventänyt tilannetta. Adapteri liitetään DisplayPort 1.4 -yhteensopivaan porttiin, mutta tarvitset lisäksi oman DisplayPort-kaapelin. Adapterissa on myös USB-liitäntä ja HDMI-lähtö pelin tallentamista tai näytön jakamista varten.

Lähde: Engadget