Sony jakaa Uncharted-kokoelmaa ja Journey -peliä ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa Sony jakaa Uncharted-kokoelmaa ja Journey -peliä ilmaiseksi

Uncharted: The Nathan Drake Collection

on ilmoittanut jakavansa kahta peliä osana Play at Home -kampanjaansa. Ladattavana ovat toimintaseikkailu ja kuvankaunis seikkailupeli .

Uncharted: The Nathan Drake Collection sisältää toimintaseikkailupelisarjan kolme ensimmäistä peliä: Uncharted: Drake's Fortune, ja Uncharted 3: Drake's Deception. Pelit ilmestyivät alunperin 2010-luvun vaihteessa -konsolille. Vuonna 2015 ilmestyneessä kokoelmassa kolme peliä ovat saaneet uudelleenkäsittelyn moderneille konsoleille.

Journey -pelissä nimetön kaapuhahmo seikkailee valtavalla autiomaalla erilaisia tasoja selvittäen ja lopulta horisontissa siintävän vuoren saavuttaen. Peli ilmestyi alunperin Playstation 3 -konsolille vuonna 2012 ja -konsolille vuonna 2015.

Ilmaispelien lisäksi Sony on käynnistänyt Creative Funding nimisen rahaston, jonka tarkoitus on tukea itsenäisiä pelinkehittäjiä. Vaikka suuret yrityksetkin kärsivät koronaviruksen aiheuttamasta tilanteesta, itsenäiset pelinkehittäjät ovat vielä ahtaammalla.

Pelit tulevat ladattavaksi tänään huhtikuun 15. päivä ja ovat ladattavissa aina toukokuun 5. päivään asti.

Ubisoft+ Classics -pelikirjasto laajenee kuudella klassikkojulkaisulla Kommentit pois päältä artikkelissa Ubisoft+ Classics -pelikirjasto laajenee kuudella klassikkojulkaisulla

Ubisoft Classics

+ Classics -pelipalveluun on tulossa kuusi uutta peliä huhtikuun, toukokuun ja kesäkuun aikana. Uudet pelit ovat:

Huhtikuu

 • : Avoimen maailman moottoriurheilupeli, jossa pelaajat voivat kilpailla autoilla, moottoripyörillä, veneillä ja jopa pienkoneilla.
 • : Vauhdikas bilepeli, joka on kuin modernisoitu versio polttopallosta.

Toukokuu

 • : Reaaliaikainen strategiapeli, jossa pelaajat rakentavat asutusyhteisöjä ja taistelevat ryövärilaumoja vastaan.
 • : Toimintaseikkailupeli hakkeroinnin maailmasta.

Kesäkuu

 • : Teollisen ajanjakson alkupuolelle sijoittuva strategiapeli, jossa pelaajat rakentavat kaupunkiympäristöä tyhjästä.
 • : Toimintapeli, jossa pelaajat joutuvat keskelle kuvitteellisen Kyratin valtion sisällissotaa.

Ubisoft+ Classics -pelipalvelu on saatavilla PlayStation-pelikonsoleille ja :lle. Tilaus maksaa 7,95 euroa kuukaudessa ja sen voi peruuttaa milloin tahansa.

Palvelussa on tällä hetkellä yli 50 peliä vuosien varrelta, ja valikoima laajenee jatkuvasti. Uusia pelejä lisätään noin kuukauden välein.

Ubisoft+ Classics on hyvä vaihtoehto pelaajille, jotka haluavat pelata vanhempia Ubisoft-pelejä edullisesti ja helposti.

F1 24 -peli saapuu toukokuun lopulla – mukana uudistettu hallittavuus ja uratila Kommentit pois päältä artikkelissa F1 24 -peli saapuu toukokuun lopulla – mukana uudistettu hallittavuus ja uratila

F1 24

Formula 1 -virtuaalikisojen ystävät voivat iloita, sillä julkaistaan jo toukokuun 31. päivä -lle ja konsoleille. Uutuutena pelaajat pääsevät kokemaan entistä realistisemman ajokokemuksen uuden EA SPORTS Dynamic Handling -mallin ansiosta. Myös suosittu uratila on saanut ison päivityksen, ja nyt pelaajat voivat kisata jopa vuoden 2024 F1 -kauden kuljettajina.

Pelin kehitystyössä on ollut mukana kolminkertainen maailmanmestari Max Verstappen, joka toimii myös pelin Champions Editionin kansikuvana. Uusi EA SPORTS Dynamic Handling -malli tekee auton hallinnasta entistä realistisempaa ja ennustettavampaa. Parannuksia on tehty jousitukseen, rengasmallinnukseen, aerodynamiikkaan sekä moottorin ja auton säätömahdollisuuksiin. Kuljettajat saavat entistä enemmän palautetta autosta esimerkiksi kurvissa kääntyessä ja jarruttaessa.

Myös pelikarttoihin on tehty päivityksiä. Esimerkiksi Silverstone on saanut mittavan päivityksen vastaamaan todellista kilparataa. Päivityksiä on tehty myös Spa-Francorchampsin, Lusailin ja Jeddahin ratoihin. Uutta on myös se, että pelissä kuullaan oikeaa kuljettajien radiokeskustelua kilpailun aikana. Lisäksi pelipäivitykseen kuuluu uusi lähetysgrafiikkapaketti, joka lisää kisapäivän tunnelmaa.

”Uusi käsittelymalli mahdollistaa auton suorituskyvyn maksimoinnin. Realistiset fysiikat antavat pelaajille luottamusta kilpailla pyörä pyörää vastustajiensa kanssa. Ura-tilan uudistukset ovat suurimmat sitten vuoden 2016, ja ne tarjoavat pelaajille entistä enemmän vaihtelua myös radan ulkopuolella.”

kertoo Codemastersin luova johtaja Lee Mather.

Uratilassa pelaajat voivat nyt valita vuoden 2024 F1 -kauden kuljettajan, lupaavan F2 -kuljettajan, legendaarisen ex-kuljettajan tai luoda oman kilpailijauran. Ura-tilassa on myös uusia ominaisuuksia, jotka vievät pelaajat entistä syvemmälle F1 -maailmaan:

 • Kerää mainetta: Rakenna mainetta onnistumalla kisoissa ja suorittamalla kisapäivän tehtäviä.
 • Sopimustavoitteet: Tavoitteiden saavuttaminen voi auttaa uuden sopimuksen tekemisessä tai siirtymisessä kilpailevaan talliin.
 • Kehitys: Kuljettajan maine vaikuttaa myös tallin tukeen. Mitä parempi maine, sitä motivoituneempi talli.
 • Saavutukset: Lyhyiden tavoitteiden lisäksi kuljettajilla on myös pidemmän aikavälin tavoitteita, kuten esimerkiksi palkintokoroitussijojen tai maailmanmestaruuden saavuttaminen.
 • Kisaile kaverin kanssa: Liity kaverin kanssa kahden pelaajan Ura-tilaan ja kisatkaa joko yhdessä tai toisia vastaan.
 • Haasteura: Täydellinen tapa aloittaa ennen 24 kilpailun kautta. Pelaa valitsemallasi F1 -kuljettajalla lyhyissä minikaudella.

F1 World tekee paluun moninpeli-tilana. Pelaajat voivat liittyä suosikki-tallinsa ja -kuljettajansa kannattajaksi Podium Pass -kauden aikana. Myös My Team -tila palaa peliin, ja Champion Editionin pelaajat saavat käyttöönsä kaksi uutta legendaarista kuljettajaa, James Huntin ja Juan Pablo Montoyan.

F1 24 ilmestyy toukokuun 31. päivä , /S, , ja PC:lle (EA App, Epic Games Store ja Steam).