Sony jakaa kevään aikana 10 ilmaista peliä PlayStation 4 -pelaajille Kommentit pois päältä artikkelissa Sony jakaa kevään aikana 10 ilmaista peliä PlayStation 4 -pelaajille

Horizon Zero Dawn

jatkaa Play at Home -kampanjaansa tämän vuoden puolella ja jakaa kevään aikana yhteensä 10 peliä ilmaiseksi PlayStation 4 -pelaajille. Luvassa on mm. Horizon Zero Dawn Complete Edition, ABZU, The Witness sekä -pelejä.

Play at Home 2021 -kampanja alkoi aiemmin tässä kuussa, kun Ratched & Clank -peliä jaettiin ja PlayStation 5 -pelaajille. Nyt kampanjaa jatketaan uusien pelien myötä, joista listan näet alta.

  • Enter the Gungeon
  • Infinite (PSVR)
  • Subnautica
  • The Witness
  • Moss (PSVR)
  • Thumper (PSVR)
  • Bot Rescue Mission (PSVR)
  • Paper Beast (PSVR)

Pelit tulevat ladattavaksi maaliskuun 25. päivä ja ovat ladattavissa aina huhtikuun 22. päivään asti.

Lisäksi huhtikuun 19. päivä Horizon Zero Dawn Complete Edition -tulee ladattavaksi ilmaiseksi aina huhtikuun 20. päivään asti, joten laita päivämäärät ylös!

Kommentoi

FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri

FIFA 23

EA Sports julkaisee uuden FIFA 23 -jalkapallopelinsä syyskuun 30. päivä. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi syväluotaava esittelyvideo, joka pureutuu mm. FUT Momentsiin, pelaajakemioihin, ristiinpelaamiseen, muokattavuuteen sekä Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuihin. Voit katsoa trailerin alta.

Pelissä realismia on paranneltu mm. stadionin sisä- ja ulkokuvissa, kentän kulumisessa, parannelluissa uusinnoissa sekä tarkemmin mallinnetussa yleisössä.

Pelissä on myös uusi syväterävyyskamerakulma, joka tuo pelikokemuksen lähemmäksi jalkapallolähetystä. Mukana on myös ensimmäistä kertaa naispuolisia toimihenkilöitä. FIFA Trainerin ulkoasua on myös päivitetty nykyaikaisemmaksi.

Teknologialtaan pelissä on paranneltu HyperMotion 2 -teknologia sekä pelissä on myös hyödynnetty koneoppimista. Hypermotion -teknologia nähtiin ensimmäisen kerran edellisessä FIFA 22 -pelissä ja siinä oikeiden pelaajien liikkeitä on taltioitu aidomman näköisten animaatioiden saavuttamiseen. Koneoppimista puolestaan käytetään sopivien animaatioiden yhdistelemiseen.

Lisäksi pelissä tulee olemaan uusia taitoliikkeitä kuten vasemman jalan liikkeitä, Mbappen harhautusvetoja sekä muita nimikkoliikkeitä suosituilta pelaajilta.

FIFA 23 ilmestyy 5, PlayStation 4, ja S, One sekä Switch -konsoleille, että :lle syyskuun 30. päivä.

Kommentoi

Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo

Saints Row

Saints Row -pelisarjan rebootti ilmestyy elokuun 23. päivä ja nyt tulevasta pelistä on saatu uusi pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Tulevassa pelissä voit muokata lähes kaikkea aina pelihahmon hampaista syntymämerkkeihin sekä prosteettisista jaloista aina emojeihin joilla hahmojen sukupuolielimet peitetään. Pelissä voi muokata myös vahvasti aseita ja ajoneuvoja.

Alkuperäinen peli ilmestyi vuonna 2006 ja se sai jatkoa kolmen pelin verran, joista viimeisin Saints Row IV ilmestyi vuonna 2013. Saints Row: The Third puolestaan sai uusinnon PS4, ja PC -alustoille viime vuonna.

ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4,  ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle elokuun 23. päivä 2022.

Kommentoi